Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: brak potrzebnych części do pes4 liga pl
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Anonymous
potrzebuje czeęści 3,5,7 bo na filefront zatrzymuje sie ścąganie prosiłbym o jakiegoś http albo torrenta ewentualnie linka do emule
onix_the_chosen
Qrwa, poczytaj sobie na glownej stronie Issonline, tam sa linki, po huja zakladac nowy temat :?: :evil: Rusz troche glowa stary .........
Karol Johnn
Co ty z kutasem na rozumy sie pozamieniales, wszystko jest na stronie wszystkie linki do partow
Lucek Rojek
panowie to gość czyli można mu wybaczyć bo nie można odstrzelić
Anonymous
Te na filefroncie działają na 100 % Też miałem problemy, zrywało mi połączenia jak sciągałem kilka partòw na raz. Ściągaj pojedynczo i nie będzie problemu. POZDRO
j.osti
To wyżej to ja napisałem. biggrin.gif Kurde, teraz automatycznie odpisujesz jako gość i za chuja nie można tego edytować.
Anonymous
sciagalem wczoraj i przedwczoraj te części i na każdej z nich po paru minutach ściągania serwer się zatrzymywał i nie dało rady dziorgać więcej bede pròbował jeszcze
Anonymous
Nic z tego part 3 zacina sie na 10%, 5 pod koniec (chyba 95%) i part 7 na 40%. Możecie sprawdzić jak mi nie wierzyciei to u mnie nie tylko się dzieje bo kumpel z sieci też chciał to dziorgnąć i tak samo miał jak ja. Prosze o jakieś inne linki
j.osti
Ale zacina się jak ściągasz z ròżnych serweròw na file froncie? Czy ciągle na tym samym?? Ja ściągałem z tego pierwszego od gòry i wszystko działa!
bogik
Pròbowałem już ze wszystkich serwòw i nadal to samo.
LeMie
onix_the_chosen, Karol Johnn,
So...ciekawe czy Ty onix jak zaczynałes tutaj na forum też wszystko dobrze wiedziales gdzi co jest...i wogole...tak samo sie pytales i nikt Tobie w taki sposòb nie opdpisywal...wiec zastanò sie 3razy zanim cos napiszesz...masz już zòłty kartonik,wiec mam nadzieje ze dzisiaj uwidzisz czerwony !!!

A do Ciebie Karol to już słòw nie mam...mam nadzieje ze ludzie z gò®y się Tob± zajm±...bo to nie jest bar..tytlko forum dla przyzwoitych „ludzi”aaa i mam nadzieje ze twòj czas na tym forum już dobiegł końca...żałosne

Pozdro dla „normalnych uzytkownikòw” forum...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kosa
onix, zaslugujesz na bana... sprawdzalem u siebie i tez sie nie chce sciagnac, wiec najpierw sprawdz a potem ewentualnie gadaj...
gringo
[quote]Qrwa, poczytaj sobie na glownej stronie Issonline, tam sa linki, po huja zakladac nowy temat :?: :evil: Rusz troche glowa stary .........[/quote]

Ej koleś, zluzuj, od takich odzywek są moderatorzy co najwyżej... Kolejny flustrat ;p nie masz sie na kim wyzyć ? Pozdro =/
bogik
Prosiłem o pomoc w temacie a nie o wrzucanie :!:
gutted
bogik, sprawdzalem dzis linki, mi dzialaja bez problemu. Sciagalem uzywajac tylko ie i tylko jeden plik naraz. Doszlo mi do konca.
Nie wiem czemu Ty i inni macie z tym problemy , moze probujesz sciagac w porach gdy file front jest za bardzo obciazony.
Anonymous
Mam ogormny problem ...........Ściągam część 3 i 4 chyba z 4 raz i nadal mi one nie działają.......Co robić??
bogik
No widzisz ja pròbuje part 3,5,7 ściągnać chyba od poniedziałku i za każdym razem transfer sie zatrzymuje i chyba będę pròbował aż do skutku
onix_the_chosen
So...ciekawe czy Ty onix jak zaczynałes tutaj na forum też wszystko dobrze wiedziales gdzi co jest...i wogole...tak samo sie pytales i nikt Tobie w taki sposòb nie opdpisywal...wiec zastanò sie 3razy zanim cos napiszesz...masz już zòłty kartonik,wiec mam nadzieje ze dzisiaj uwidzisz czerwony !!!

A do Ciebie Karol to już słòw nie mam...mam nadzieje ze ludzie z gò®y  się Tobą zajmą...bo to nie jest bar..tytlko forum dla przyzwoitych „ludzi”aaa i mam nadzieje ze twòj czas na tym forum już dobiegł końca...żałosne  

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

A co mam napisac ? Najpierw sie przeglada forum a jak nie ma konkretnego tematu to sie zaklada nowy, a nie wali odrazu temat i oczekuje ze wszyscy beda zaraz walic odpowiedzi i podaj mi jakis przyklad w jakim sie czegos pytalem i ktos mi tak nie odpisywal skoro tak mowisz. Nie pisz takich rzeczy o mnie, skoro nie wiesz co jest 5 ......... wiem co kto mi odpisywal a co nie. A to co napisalem to napewno jest uwaga na przyszlosc. Co w tym bylo takiego zlego ??? To ze napisalem zeby ruszyc troche glowa ??? Albo ze po huja zakladac nowy temat ??? Zobacz sobie trzeci post tego tematu i porownaj do tego co ja napisalem i sam pomysl najpierw jak cos napiszesz. To tak na przyszlosc.
LeMie

A do Ciebie Karol to już słòw nie mam...mam nadzieje ze ludzie z gò®y  się Tob± zajm±...bo to nie jest bar..tytlko forum dla przyzwoitych „ludzi”aaa i mam nadzieje ze twòj czas na tym forum już dobiegł końca...żałosne  

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

A co mam napisac ? Najpierw sie przeglada forum a jak nie ma konkretnego tematu to sie zaklada nowy, a nie wali odrazu temat i oczekuje ze wszyscy beda zaraz walic odpowiedzi i podaj mi jakis przyklad w jakim sie czegos pytalem i ktos mi tak nie odpisywal skoro tak mowisz. Nie pisz takich rzeczy o mnie, skoro nie wiesz co jest 5 ......... wiem co kto mi odpisywal a co nie. A to co napisalem to napewno jest uwaga na przyszlosc. Co w tym bylo takiego zlego ??? To ze napisalem zeby ruszyc troche glowa ??? Albo ze po huja zakladac nowy temat ??? Zobacz sobie trzeci post tego tematu i porownaj do tego co ja napisalem i sam pomysl najpierw jak cos napiszesz. To tak na przyszlosc.

No ale mozesz to napisac w sposòb normalny??a nie zaraz łacine rzucac...??
respect :>
Karol Johnn
Widze ze wszyscy mnie pokochali! heh
Tomak
fajnie by było jakby moderatorzy też cię polubili ;D
kemot
Ja juz go lubie, zolta kartka...
Karol Johnn
O kurde czuje sie jak na meczu....a teraz meksykanska fala....
no niezle jakies zolte kartki hehe, bede juz grzeczny jezeli wczesniej....
Karol Johnn
A kiedy kartki sie anuluja, to jeszcze 5 kartek i mecz pauzy....
kemot
Dziekuje, dobranoc...
dzenda_dzenda
może mi się tylko zdaje ale niektòrzy to wchodzą na to forum tyko po to aby szumu narobić i dostać karteczki od adminòw :?
bogik
gutted, u mnie przez IE nie cyka nawet jak pojedyńczo ściągałem. Nie wiem co jet grane z tymi serwerami, kumpel sprawdzał w nocy i też mu się przycinały
Anonymous
Nie w tym rzecz ze patch się nie ściąga. Chodzi oto że kiedy już zassam, to podczas wypakowywania występuje błąd krytyczny....Ściągam pojedynczo i chyba z 4 raz........Część 3 i 4 notorycznie nie działają.......
bogik
U mnie part y 1,2,4 i 6 chodzą bez błędòw a reszty nie mam tongue.gif
j.osti
Hej chłopaki, ale nie ściągajcie bezpośrednio z IE! Mam bardzo złe doświadczenia z tą przeglądarką. Bywało, że ściągając i ròwnocześnie przeglądając strony- zrywało połączenie, ktòrego potem nie dało się przywròcić. Plik się ściągał, ale np. w 75%. Proponuję użyć chociażby flash geta. POZDRO
onix_the_chosen
Hej chłopaki, ale nie ściągajcie bezpośrednio z IE! Mam bardzo złe doświadczenia z tą przeglądarką. Bywało, że ściągając i ròwnocześnie  przeglądając strony- zrywało połączenie, ktòrego potem nie dało się przywròcić. Plik się ściągał, ale np. w 75%. Proponuję użyć chociażby flash geta. POZDRO

Ja pamietam ze sciagalem zaraz po tym jak pliki ukazaly sie na filefroncie i sciagalem wlasnie flashgetem, kazdy pojedynczo i dziala wszystko, pozdro :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.