Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 04.05-11.05, kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
kostek
Kolejka 5

Daro969 v dikhet

Damian v Kuba

tV2 v Mani3k

lanryc v dawk11

dawid92 v jarek

szolpas v pawel90

ookash24 v Vipertomi

Rzepa v Bakel

T-Mac v bobex77

Wasu91 v pablo109

Kolejka 6

Kuba v Daro969

Mani3k v dikhet

dawk11 v Damian

jarek v tV2

pawel90 v lanryc

Vipertomi v dawid92

Bakel v szolpas

bobex77 v ookash24

pablo109 v Rzepa

Wasu91 v T-Mac

Kolejka 7

Daro969 v Mani3k

Kuba v dawk11

dikhet v jarek

Damian v pawel90

tV2 v Vipertom

lanryc v Bakel

dawid92 v bobex77

szolpas v pablo109

ookash24 v Wasu91

Rzepa v T-Mac

Kolejka 8

dawk11 v Daro969

jarek v Mani3k

pawel90 v Kuba

Vipertomi v dikhet

Bakel v Damian

bobex77 v tV2

pablo109 v lanryc

Wasu91 v dawid92

T-Mac v szolpas

Rzepa v ookash24

p@blo
pablo 2 - 0 lanryc

Pierwsze minuty meczu nerwowe z mojej i lanryca strony. Po rzucie roznym w 12 minucie uzyskalem prowadzenie. Po 30 minutach inicjatywe przejal lanryc lecz brakowalo mu szczescia. Do przerwy wynik byl 1-0. Po zmianie stron odwaznie zaatakowalem lecz nei przynosilo to skutku. po 15 minutach znowu injacytywa znowu nalezala do goscia lecz nie wykorzystal dogodnych sytuacji. Po kontrze z 80 minuty wynik zostal ustalony na 2 -0. Dzieki za mecz
l a n r y c
Potwierdzam wynik zabrakło szczęścia.
Dzięki za gre.
Bakel
bakel 3 - 1 szolpas

Pierwsza połowa tego meczu to dominacja Marsylczyków, którzy strzelają dwa gole. Marnują też kilka innych niezłych okazji co mści się stratą bramki po, jedynym w ciągu 45 minut, strzale Anglików. Druga połowa była nieco trudniejsza dla mnie, gdyż to szolpas hostował, ale udało mi się obronić wynik dający 3 punkty.

lanryc 0 - 6 bakel

W tym meczu świetnie dysponowany Bakari Kone pogrążył zespół ze Stambułu już w pierwszych 30 minutach gry. Po szarżach filigranowego reprezentanta WKS gracze Olympique strzelili 3 gole praktycznie przesądzając o wyniku rywalizacji. Bardzo dobra, kombinacyjna gra biało-błękitnych mogła się podobać. Wydaje mi się, że gdyby lanryc nie stracił tak szybko szans na dobry wynik to mecz mógłby być bardziej zacięty. Na razie mogę się cieszyć z tymczasowego liderowania 2 lidze.

Dzięki za mecze. Powodzenia dalej.
Mani3k
jarek [2-2] Mani3k

Po 25' przegrywałem już 2:0, kompletna załamka... tongue.gif
Później było już tylko lepiej, Porto zaczęło osiągać przewagę co zaowocowało golem kontaktowym, a następnie padła bramka wyrównująca w 72' spotkania, dalsza część spotkania to nadal dominacja Porto, lecz nie udało się wykorzystać kolejnych dogodnych sytuacji. Mecz zakończony remisem 2-2.
Dzięki za meczyk jarek.
paweł90
pawel90 3-3 lanryc

W pierwszej polowie mialem duza przewage i udalo mi sie strzelic 2 bramki. W drugiej dorzucilem jeszcze jedna i powinienem taki wynik utrzymac do konca jednak chyba poczulem sie juz zbyt pewnie co wykorzystal lanryc i zdolal strzelic 3 gole i doprowadzic do remisu. W ostatniej minucie mialem jeszcze bardzo dobra okazje ale niestety ja zmarnowalem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.