Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logo Nike , adidas , puma , reebok
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Sivusek83
Witam . Szukałem , nie znalazłem . Szukam log nike , adidas , pume itp do Master League . W sensie takim że chce sobie dodać to logo na swoją koszulkę smile.gif . Logo Ofc musi być na przeźroczystym tle żeby ładnie wyglądało na koszulce . Ostatecznie może ktoś podać jakiegoś tutka jak narysować idealne logo w grze ^__^ dzięki Pozdrawiam
lewyy
CYTAT(Sivusek83 @ Apr 26 2009, 16:28) *
Witam . Szukałem , nie znalazłem . Szukam log nike , adidas , pume itp do Master League . W sensie takim że chce sobie dodać to logo na swoją koszulkę smile.gif . Logo Ofc musi być na przeźroczystym tle żeby ładnie wyglądało na koszulce . Ostatecznie może ktoś podać jakiegoś tutka jak narysować idealne logo w grze ^__^ dzięki Pozdrawiam

W Photoshopie o ile masz zrób plik z przezroczystym tłem i wgraj do gry ;D. Chyba że nie można wgrywać nie wiem bo nie bawiłem się w edycji przy 09
ero
witam...troche stary temat ale odswiezam bo mam mala prosbe... moglby ktos wrzucic jakies loga nike z przezroczystym tlem? Photoshopa nie posiadam ale swego czasu mialem i wiem ze to jest robota na pare chwil.
ponizej zmieszczam jesze jesze jedno logo ktore chcialbym widziec na przezroczystym tle.
click
z gory dziekowa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.