Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie potarafię scalić plikòw patcha liga polska
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Anonymous
Ściagłem siedem plikòw i co dalej mam robić. Pomòżcie
Soxx
Masz tu temat i szukaj...napewno znajdziesz odpowiedz
:arrow: http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=1320

Dopiero jak nie znajdziesz to sie pytaj :twisted:
Anonymous
nie znalazłem nigdzie na moje pytanie.
StraY
ja koledze odpowiem... rozpakuj je... gdzie tu filozofia? :? Jakby moja porada nie pomogła to sam nie wiem tongue.gif
piro7
Baja jezeli sciagnoles te wszystkie party musisz je wypakowac np.wypakuj tutaj (prawy na parcie1), nastempnie bedziesz poproszony o nastempne party musisz je wskazac az do partu7!! Potem bedziesz mial folder PES4_Liga_Polska wchodzisz do niego data kopiujesz zawartosc O_Text itp. nastempnie wklejasz do tego folderu gdzie masz gre np. C:KonamiData i tam wklejasz!!:F

:wink: PROSTE NIE :?:
POZDRO
Czarny
musisz miec winrara...
1.klikasz 2 razy lewym przyciskiem myszy na spakowanym parcie pierwszym.
2.raz klikajasz prawym przyciskiem myszy na pierwszym pliku i dajesz extract to (wypakuj do) wybierasz se folder i wciskasz ok
3.czekasz
4.operacja sama wypakuje wszystkie 7 partow do wybranego przez ciebie folderu
5.pliki 0_text, e_text, 0_sound, e_sound kopiujesz (lub wycinasz) do folderu dat, tam gdzie masz zainstalowana gre. ( przedtem usun orginalne pliki z folderu dat)
6.pliki option KONAMI-WIN32PES4OPT przekopiuj (lub wytnij) do folder save/folder1 tam gdzie masz zainstalowana gre ( przedtem usun orginalne pliki)
7.gotowe
Jezeli dalej nie umiesz tego zrobic to chyba juz nic ci nie pomoze 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.