Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Składami Drużyn W Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
kondri
Witam,
mam posiadam PES 2008 z zainstalowanym OE Patch. Ostatnio postanowiłem uaktualnic sobie składy drużyn, wykonałem wszystkie transfery, a także poustawiałem drużynom bardziej prawdziwe taktyki.
Mój problem jest następujący: uruchamiam sobie nową ML i okazuje się, że komputer wykorzystuje moje nowe taktyki, jednak skład ustala sobie zupełnie inaczej niż ustawiłem. I tak np. w bramce stawia bardzo słabych bramkarzy, zamiast silnych których mu dałem, w obronie wystawia słabiaków itd.
Czy wie ktoś co należy zrobic aby komp wykorzystywał składy, które mu ustawiłem?
Dodam, że w trybie szybkiego meczu wszystko jest ok, są dobre składy.
Kamillo
Myślę, że to jest normalne bądź zależne od poziomu na jakim grasz... Ja też tak mam, że w LM komputer sam steruje składem, zmienia numery zawodnikom, ich pozycje. Wg mnie im wyższy poziom tym lepszych graczy wystawia komputer.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.