Przeglądałem forum ale nie znalazłem odp w sumie jeszcze w google mogłem wpisać ale zapomniałem Jak zainstalować np nowe banery czy stadiony itp? BO kurde nie znam się na tym a wole zapytać zanim coś pomieszam i będę od nowa instalować gre Dzieki za pomoc
sereknr1
Jan 25 2009, 17:53
Zna się ktoś na tym tak samo sobie nowe butki ściągnąłem ale nie wiem gdzie je wrzucić wydaje mi się że do kitserveru lecz nie wiem do jakiego folderu pomóżcie
1922lechpoznan1922
Jan 25 2009, 18:09
Bandy (bannery) - cv09.img Buty - cv06.img A stadiony to juz zapomniałem, lecz podejrzewam, że tam gdzie te bandy reklamowe, ale pewności nie mam
sereknr1
Jan 25 2009, 20:21
Szczerze mówiąc to nie czaje tego ponieważ mam np banery wchodzę w kitserver później w img no i w cv_09 no i jest np plik unnamed_25.bin a ja to co zassałem to po rozpakowaniu otrzymuje 3 różne banery z nazwą unnamed_25 nie wiem czy dopisać rozszerzenie czy nie aby zamienić plik. Kurde że do tego nie ma prostych instalek tak jak z 250 strojami naprawdę nie mam pojęcia gdzie co wkleić. Pomóżcie bardzo was proszę. Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.