Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd W Twarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
laszlinho
Siemanko robiłem face Rogera, mam bina wrzuciłem go do GGS, plik unname wrzuciłem do kitserwera ale zamiast twwarzy wyszło mi takie coś

Co robię źle ? Dlaczego widać tylko gały ? Proszę o pomoc !
laszlinho
Dobra jakoś to zrobiłem, teraz mam kolejny problem! Mam teraz twarz ale grajek nie ma oczu :/ Zamiast nich są 2 dziury. Pewnie przez to że nie edytowałem za pomącą programu POC 2009 i bawienie się w Oedicie, ale gdy chcę przekonwertować twarz wyskakuje błąd

I program się zamyka :/

Wie ktoś jak to rozwiązać ? Jest jeszcze jakiś inny program do zrobienia oczu ?!

Nie wierzę, że nikt nie miał wcześniej podobnych problemów i nie chce się podzielić dobrą radą...
NeoNH
CYTAT(laszlinho @ Dec 15 2008, 21:54) *
Siemanko robiłem face Rogera, mam bina wrzuciłem go do GGS, plik unname wrzuciłem do kitserwera ale zamiast twwarzy wyszło mi takie coś

Co robię źle ? Dlaczego widać tylko gały ? Proszę o pomoc !

haha ! sry za offtop ale sie nie moge powstrzymac bo ten roger jest lepszy niz w oryginalnym of`ie przynajmnie czarny biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.