Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty - Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
kostek
Temat z talentami to jeden wielki śmietnik i ciężko cokolwiek tam znaleźć.

Tenże nowy ma być czytelny, przejrzysty i merytoryczny.

1. Każdy talent ma być opisany według podanego wzoru.
2. Można dodać skrina. (Wręcz byłoby wskazane)
3. Zero jakichkolwiek głupich postów w stylu: "Dobrze się rozwija?" "Ma ktoś wyjechanego na maxa obrońcę do Startu Otwock?".
4. Jeżeli nie wiesz w jakim klubie gra dany zawodnik, albo ile ma lat to zajrzyj na google - to nie boli.
5. Nie przestrzeganie regulaminu będzie karane.

Wzór:

Nazwisko: Rami
Klub/Narodowość: Lille/Francja
Pozycja: DC [Środkowy obrońca]
Opis: Świetny stoper. Wysoki [189 cm], bardzo silny i dobrze grający w defensywie. W przeciwieństwie do większości środkowych obrońców, Rami nie jest totalnym drewniakiem. Szybko się rozwija i nawet mniej ważne u obrońcy atrybuty ma na przyzwoitym poziomie.
2pac
Nazwisko: Birsa
Klub/Narodowość: brak/Słowenia
Pozycja: CF, SS
Opis: Idealny napastnik. W wieku 23 lat ma staty 80-85. Po pół sezonu staty mu wzrosły o 3 pkt. Rozwija się po 15 punkcików na mecz. Mega skuteczny. Jego zostawić sam na sam to murowany gol. U mnie przez pół sezonu o mało co nie został królem strzelców. Polecam !

Nazwisko: Bonnet
Klub/Narodowość: brak/Francja
Pozycja: SMF, WF
Opis: Jego potencjał rozwinięcia sięga 90 na wykresie. Niezły strzał 87 power. Po sezonie rozwój o 3 pkt.

Nazwisko: Harnik
Klub/Narodowość: brak/Austria
Pozycja: SS, CF, WF, AMF
Opis: Potencjał talentu na 90 w wykresie. Wysoki. Na początku staty zółte i pomarańczowe.

Nazwisko: Gouffran
Klub/Narodowość: Bordeaux/Francja
Pozycja: SMF, AMF, SS
Opis: Bardzo szybki, dobry drybling. Troche nie przypadł mi do gustu, ale polecam.

Nazwisko: Marchisio
Klub/Narodowość: Juventus/Włochy
Pozycja: wszechstronny pomocnik
Opis: Jego główna zaleta to świetne strzały. Bardzo, ale to bardzo solidny pomocnik i co najważniejsze ma przyszłość.

Nazwisko: Roger
Klub/Narodowość: brak/Polska
Opis: Mimo tego, że nie jest młody to rozwija się po 10 na mecz. Staty zółte i pomarańczowe. Świetny gracz !

Nazwisko: Giovinco
Klub/Narodowość: Juventus/Włochy
Opis: Świetny drybling. Wzrost 163 tongue.gif Niezbyt silny, ale techniką i szybkością wszystko nadrabia.

Nazwisko: Hamsik
Klub/Narodowość: Napoli/Słowacja
Opis: Czołg. Strzał wzrasta ponad 90. Świetna technika, szybki.

Nazwisko: Kim Dong Jin
Klub/Narodowość: Zenit/Korea
Pozycja: SB obrońca
Opis: Może już się słabo rozwija, ale staty wszystkie ponad 80. Mega solidny.

Nazwisko: Bonnart
Klub/Narodowość: O Marsylia/Francja
Pozycja: SB
Opis: Dosyć stary. Ten gość powinien zostać napastnikiem. Staty na żółto, szybkość na pomarańczowo. Swietny !!
komarr0
Nazwisko: Bos
Klub/Narodowość: brak/Holandia
Pozycja: CB, DMF'
Opis: SUper obrońca a patrządz na jego umiejętności to sądze ze może grać i jako napastnik i jako obrońca wink.gif
http://img510.imageshack.us/img510/6642/bosbr7.jpg

Nazwisko: Drenthe
Klub/Narodowość:REAL MADRYT/Holandia
Pozycja: SB,SMF
Opis: super to jedyne co mi przychodzi na myśl szybki super technika super FK gorąco polecam
http://img141.imageshack.us/img141/3866/drenthezr0.jpg

Nazwisko: Huddlestone
Klub/Narodowość:Tottenham/Anglia
Pozycja: DMF[def pomocnik]
OPIS: no typowy angielski gracz silny,dobra główka itp polecam
http://img232.imageshack.us/img232/7609/hudtx7.jpg

EbonH4wK
Tytułem wstępu, gram Tottenhamem Hotspur, Akonami Patch, Top Player, Master Liga z WŁĄCZONYMI KLASYCZNYMI ZAWODNIKAMI, sezon 2010/2011, częstotliwość transferów ustawiona na MAX.
Nie będę wstawiał wykresów/obrazków i tym podobnych rzeczy, gdyż w moim przypadku te wykresy rozwoju nigdy chyba się nie pokryły ze stanem faktycznego rozwoju zawodników w mojej drużynie. Wypiszę tylko pierwszą 11, gdyż proponowany wzór jest bardzo kłopotliwy. Nie opisuję szczegółowo zawodników, kupiłem ich, sprawdzają się, więc dlatego ich tutaj wypisuję. Statystyk również nie ma sensu pisać bo każdy je może sprawdzić w grze, a zauważyłem że różnią się one znacznie (np Huddlestone grał u mnie od początku kariery w ML, i nigdy w takim wieku nie osiągnął takich statsów, sprzedałem go zawczasu ;p ). Nie piszę również klubów, bo po co to komu jak ma nazwisko, besides nie zawsze będą znajdować się w tych samych klubach smile.gif

Nazwisko: Leao
Pozycja: GK
Opis: W wieku 20 lat staty lepsze od Gomesa, nic tylko kupować.

Nazwisko: Micah Richards
Pozycja: CB/SB/DMF
Opis: Wszechstronny obrońca, wysoki, dobre statystyki obrony.

Nazwisko: Julio Cesar
Pozycja: CB/DMF
Opis: j/w

Nazwisko: Yasuda
Pozycja: SB/WB/SMF
Opis: kupiłem go dopiero w tym okienku, ale przy 173 cm wzrostu nadal mnie zadziwia. Na Top Playerze dogadani i powstrzymuje Adebayora smile.gif

Pozycja: DMF/CMF/SMF/AMF
Opis: Gram na bardzo ofensywnych ustawieniach formacji, dlatego u mnie ten niezwykle utalentowany gracz ma funckję DMF. Solidny gracz, godny polecenia.

Nazwisko: Silva
Pozycja: SMF/AMF/SS
Opis: Świetny gracz, również świeżo zakupiony za grubą kasę smile.gif Piłka trzyma się do nogi jak przylepiona, nie odskakuje. Bardzo zwrotny i szybki. U mnie jako AMF, ale strzelił już kilka ładnych bramek. Niestety trudno było go pozyskać co na początek zabawy w ML trochę utrudnia sprowadzenie do klubu.

Nazwisko: Arda Turan
Pozycja: SB/CMF/AMF/SMF
Opis: Kolejny "gruby" zakup, u mnie gra na prawej pomocy. Sprawdza się bdb.

Nazwisko: Obinna
Pozycja: SMF/SS/CF
Opis: Sprowadziłem go do klubu na miejsce Lennona (LWF) Wykres sześciokątn6 wygląda naprawdę imponująco mimo bardzo młodego wieku. Warto go kupić.

Nazwisko: Cavenaghi
Pozycja: CF
Opis: Kupiłem go na początku mojej przygody z ML, gdyż miałem problemy ze skutecznością moich napastników. Nie zawiódł mnie w żaden sposób. Od tamtego czasu jest królem strzelców Ligi. Mimo wielu lat dalej strzela bramki i w 29 tygodniu ma ich 22 , gra jako SS.

Nazwisko: Agbonlahor
Pozycja: SMF/WF/SS/CF
Opis: Ten gość po prostu miażdży. U mnie gra jako prawy CF. bardzo szybki, dobra główka. Definitywnie pierwsza 11.

Do tego dochodzi rewelacyjny Aguero, którego również bardzo trudno kupić.

Reszta mojej drużyny znajduje się w screenie poniżej, kto chce sprawdzi ;p Ogólnie rzecz biorąc jestem z nich bardzo zadowolony. Grając Ligę, D1 Cup i Champions League trzeba mieć solidny skład (w moim przypadku 32 playerów, lecz 4-5 za dużo w sumie, Ci zostali wypożyczeni smile.gif , który jest prawie równorzędny z pierwszą jedenastką.

Raul Albiol jest w tym momencie na wypożyczeniu, gdyż nie chciał przejść na stałe. Jednak warto go kupić zanim stanie się zbyt wybredny, wspaniały wszechstronny obrońca smile.gif

PS jeśli można, to prosiłbym autora tematu o zebranie talentów z poprzedniego tematu i wrzucenie ich tutaj, gdyż znalazły się tam bardzo interesujące propozycje graczy, które niewątpliwie pomogły mi w budowaniu drużyny, a których tutaj już nie ma. W ogóle coś ten temat Talentów ucichł smile.gif
komarr0
nikt tu nie pisze ponieważ reguamin dla tego tematu jest troche przegięty i ogólnie temat powinien byc Talenty w ML- dyskusja a ludzie nawet boją sie zapytac czy jakiś zawodnik jest dobry czy nie ponieważ w regulaminie posta jest to zabronione(: apeluje do moderatora Kostka jak bys mógł to weź ten regulamin troche zmien z góry dziękuje smile.gif
pzdr

Nie wiedzą żadnego problemu aby zacytować jakiś talent z tego tematu, a podyskutować o nim w tym starym. Ten ma być przejrzysty i prosty - wchodzisz, szukasz danego gościa i już. Zero dyskusji. A jak chcesz się zapytać czy dany gościu jest dobry to zawsze możesz to zrobić poprzez PW (albo ewentualnie w tamtym starym temacie). Regulaminu nie zmienię, bo znowu zrobi się śmietnik gdzie na 20 postów mamy 1 talent a reszta to bezsensowne wypowiedzi typu "super gościu, mam go u siebie" albo "szybko się rozwija?!"
A jeżeli są jacyś chętni aby przenieść tutaj tamte talenty - to nie widzę problemu. Tak samo jak nie zabraniam nikomu podyskutować o talentach w starym temacie - stąd też nie rozumiem wypowiedzi w stylu: "nikt tu nie pisze ponieważ reguamin dla tego tematu jest troche przegięty"
Pozdrawiam i proszę więcej nie pisać innych postów, aniżeli tych, w których będą dodane talenty.
kostek
fifi
Screeny "joined oraz present" zostaly zrobione po 2 latach(pesowskich) od rozpoczecia gry smile.gif

Nazwisko: Beerens
Klub/Narodowość:brak/Holandia
Pozycja: WF, SMF, CS
Opis: zawodnik bardzo dobry na skrzydlo, szybki, potrafiacy dobrze dryblowac i wejsc w pole karne
http://img222.imageshack.us/my.php?image=beerensml1.png

Nazwisko: Chikhaoui
Klub/Narodowość:brak/Tunezja
Pozycja: SMF, SS
Opis: wedlug mnei najlepszy pilkarz swiata, ja go wystawiam na CF, gdize radzi sobie niesamowicie, wysoki body balance, swietny strzal, znakomity drybling i na dodatek niezwykle szybki i dobrze grajacy glowa, pilkarz kompletny!!
http://img237.imageshack.us/my.php?image=chikhaouimlqv2.png
4CescFabregas
Nazwisko:Lavezzi
Klub/Narodowość:Napoli/Argentyna
Pozycja:CF
Opis: zawodnik bardzo szybki, znakomity technicznie i strzela dużo bramek

nomalas
Nazwisko: Caceres
Klub/Narodowość: Barcelona/Urugwaj
Pozycja: CB [Środkowy obrońca]
Opis: Bardzo dobry obrońca. Średnio wysoki [182 cm], kompletny obrońca , nadaje się zarówno na środek jak i na bok obrony. Super sprawdza się w ustawieniu z 3 obrońcami. Prawonożny , bardzo dobrze gra głową i skacze czym nadrabia braki we wzroście . Szybko się rozwija , po 2-3 sezonach staje się niemal bezbłędnym obrońcą . Kondycja wysoka , gra w prawie wszystkich meczach sezonu .

Nazwisko: Gervinho
Klub/Narodowość: Le Mans Union Club 72/Wybrzeże Kości Słoniowej
Pozycja: WF [Skrzydłowy]
Opis: Szybki , wytrzymały , dobry drybling i technika. Przeciętne podania i strzału , słabo gra głową . Prawonożny . Nieźle się rozwija . Ma problemy z utrzymaniem równej formy.

Nazwisko: Balotelli
Klub/Narodowość: Inter/Włochy
Pozycja: CF [Środkowy napastnik]
Opis: Po prostu genialny , jeden z najlepszych napastników . W wieku 18 lat najważniejsze atrybuty ( poza celnością strzału ) na poziomie 78-83. Rozwija się błyskawicznie . 189cm - szybki , silny . Ma wszystko by być gwiazdą .

Nazwisko: Jovetić
Klub/Narodowość: Fiorentina/Czarnogóra
Pozycja: SS [Cofnięty napastnik]
Opis: Na początku nie rzuca na kolana wartością wszystkich atrybutów , jednak wszystko co najważniejsze ( strzał , szybkość , technika) ma na poziomie 75+ . Rozwija się dość dobrze , nie ma jednak wielkiej rewelacji . Jego największy atut to zdecydowanie strzał - potrafi zdobyć gola z każdej pozycji . 183 cm - satysfakcjonująca gra w powietrzu. Przechodzi nawet do słabszych klubów gdzie jest przeważnie najlepszym strzelcem . Polecam

Ide na Lecha , potem coś dopiszę.
dissident
Nazwisko: Bojinov
Klub/Narodowość: Manchester City/Bułgaria
Pozycja: WF, SS, CF
Opis: Duzo lepiej sobie radzi jako CF. W ciagu pol sezonu w D2 wszystko poszlo o 1, na koniec sezonu prawdopodobnie pojdzie o 2. na poczatku strzal na poziomie 80, speed 81, ale to nie przeszkadza mu w strzelaniu bramek, ba nawet potrafi strzelic wolnego z 29 metrow (nagram to zamieszcze), moze i szybciej by sie rozwinal, ale nie gral od samego poczatku, gral drewniany Jo. Z forma nie schodzi ponizej zielonej strzalki.
Vespa64
Nazwisko : Fellaini
Wiek 21 lat
Klub/Narodowość Everton/Maroko
Pozycja Środkowy obrońca, pomocnik defensywny.
Opis Kapitalnie porusza się po boisku, jest waleczny, bardzo dobry technik. Oraz świetna gra głową, wysoki 194 cm. Może grać jako środkowy obrońca ale lepiej wywiązuje się z zadań defensywnego pomocnika.
dissident
CYTAT(Vespa64 @ Dec 7 2008, 11:32) *
Nazwisko : Fellaini
Wiek 21 lat
Klub/Narodowość Everton/Maroko
Pozycja Środkowy obrońca, pomocnik defensywny.
Opis Kapitalnie porusza się po boisku, jest waleczny, bardzo dobry technik. Oraz świetna gra głową, wysoki 194 cm. Może grać jako środkowy obrońca ale lepiej wywiązuje się z zadań defensywnego pomocnika.

Fellaini dla Belgii gra smile.gif
Vespa64
Nazwisko : Negredo
Wiek 23 lata
Klub/Narodowość Almeria/Hiszpania
Pozycja Napastnik
Opis: Wysoki [186 cm] bardzo dobrze gra głową, w sezonie strzelił mi 12 goli oraz miał 5 asyst. Mała podatność na kontuzje.
lukasz9013
Nazwisko: De Ceglie
Klub/narodowość: Juventus Turyn/Włochy
Pozycja: SB
Opis: Wysoki [184] szybki [80] silny [stamina 83], może grać jako skrzydłowy obrońca jak i również na prawym/lewym skrzydle. Jest lewonożny
Lopez10
Nazwisko : Green
Klub/Narodowość West Haam United/Anglia
Pozycja: Bramkarz
Opis: Zwinny, wspaniały refleks, dobre warunki,
jonhio
ja bym prosił o takie całkiem młode talenty w stylu rafaela da silvy z ManU tak do 20 lat góra:d
Lucas_lfc
Witam,

Wlasnie przerzucilem sie na poziom wyzszy [Top Player].
Pomyslalem sobie po co zaczynac swietnymi druzynami ? po co zaczynac tez slabymi wogole sobie nie poradze biggrin.gif
Reasumujac wybralem Totenham Hotspurs. dopiero zaczalem wiec doradzcie mi kogo moglbym na jaka pozycje kupic

4-5-1 ustawienie

BR : Gomes[out]
OB[L] : Bale[slaby ale dobrze sie rozwija]
OB[P] : Hutton[sredni]
ŚO : Woodgate[out]
ŚO : King[moglby narazie zostac]
ŚP : Jenas[fantastyczne uderzenie z dystansu[ale out ; p]
ŚP : Modrić[sredniak ; wolny]
OP : Bentley[moze zostac narazie]
SK[L] : Dos Santos[out]
SK[P] : Lennon smile.gif[kozak]
N : D.Bent[kozak]

mam juz 46 k a zaraz mam okienko doradzcie cos?
mic
Nazwisko : Shaw
Klub/Narodowość -/Anglia
Pozycja: Pomocnik
Opis: Zwinny, wspaniały refleks, bardzo wzrastja staty szczegolnie od free kick'ow wink.gif

------------------

Nazwisko : Chapi
Klub/Narodowość: -/Hiszpania
Opis: Zwinny, wspaniały refleks, szybki, dobry skill dryblingu i strzalu, bardzo szybki wzrost parametrow. Wada tylko jest to (mam narazie 2 sezon gry), ze nie ma 'stania na nogach', tzn latwo idzie go przewrocic bez faulu przez dobrego obronce.

------------------

Nazwisko : Radu
Klub/Narodowość: Romania
Pozycja: CB
Opis: dobre warunki, dobre odbiory, glowki i wybicia bardzo ok, szybki wzrost parametrow

---

ogolnie kupuje grajkow sprzed 22 rokiem zycia tongue.gif fajna zabawa jest jak mozna ich rozwinac wink.gif
Tolek
Witam. Gram karierę Barcą, ale z domyśnymi zawodnikami (Minanda i inne cześki). W związku z tym, drużyna o tragicznych umiejętnościach, musiała być wzmocniona jak najszybciej... Pierwsze, zimowe okienko i obrałem za cel młodych, utalentowanych, nie zakontraktowanych przez inne kluby w graczy. Znalazłem 4 wielkie talenty.

Chikhaoui
Narodowość: Turek
Klub: Brak
Wzrost: 189 cm
Opis: Bardzo dobry snajper. Jego zalety to przede wszystkim wzrost, dobre umiejętności (bardzo dużo żółtych na początku), a szczególnie szybkość (89), równowaga (87) i szybkość dryblingu (87). Właściwie wszystkie ważne dla napastnika zdolności ma dobrze rozwinięte. Przeważnie kiedy dostanie podanie, potrafi przepchnąć się przez obrońców, pomagając sobie dryblingami, wyprzedzić ich i pokonać bramkarza sam na sam. Jego wykres sięga 90, szczyt umiejętności zawodnik osiąga już w wieku 23 lat i przez 4 lata gra na takim poziomie, dopiero po 27 roku życia jego umiejętności zaczynają spadać. Bardzo polecam go ludziom, którzy zaczynają karierę domyślnym składem, bo gracz ten przejdzie nawet do najsłabszego klubu. Ma specjalną zdolność "dribbling".

Takahashi
Narodowość: Japończyk
Klub: Brak
Wzrost: 187 cm
Opis: Drugi filar mojego ataku. Zakontraktowałem go w pierwszym okienku transferowym. Takahashi to newgen, czyli zawodnik wygenerowany przez grę, w związku z tym nie musiałem wydawać pieniędzy na transfer. Pierwszym, co rzuciło mi się w oczy, to jego umiejętności specjalne: positioning, reaction, scoring, post player i DF positioning. Czyli ustawianie się, reakcje, zdobywanie bramek, poruszanie się przy linii spalonego, zadaniowiec. Idealny zestaw cech dla napastnika. Jeśli chodzi o jego normalne zdolności, wyróżniają się zwłaszcza siła strzału (83) i skoczność (89), która razem z wzrostem czynią z Japończyka maszynę do strzelania bramek główką. Jego wykres umiejętności zaczyna się przy ok. 77, a sięga 90. Szczyt umiejętności ten gracz osiąga w wieku 26 - 30 lat.

Mam jeszcze 2 diamenciki, które dodam później smile.gif.
dziki9999
siema zaczynam 3 sezon,popularnosc na maxa i  nie moge sciagnac prawie zadnego pilkarza.Jak Probowalem sprowadzic np Pato placilem mu max ile sie da ( 59999 i i max wypltata) i dorzucalem aguerro i dalej klapa,nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu w poprzednich pesach co moze byc nie tak ?

odemnie moge polecic:

Kompany - nie do zastapienia na srodku oborony ma wszystko co tzreba.

Maxi Rodrigez - staty kozak wszystko praiwe czerwone jak sie rozwinie na maxa chociaz srednio lubie nim grac

Halil Altintop - masakrator z 40 m bramki laduje 

takze Walton,Gambino,Chrine,Hamsik

Nalep
Bojan Krkić
slawius1
Nazwisko: Solimar
Klub/narodowość: -/Brazylia
Opis: startuje z 83 def 86 res 81 jump 86 gk skills rozwój o ponad 10, 196 cm, wada stamina i niskie agility (ale komu to by przeszkadzało u bramkarza smile.gif)

Nazwisko Hoffman
wiek 17
Klub/narodowośc -/Niemcy
Pozycja SB
Opis przez 6 lat może mieć staty lepsze o 15 szybki ofensywny boczny obrońca staty początkowe 70-77

Nazwisko Rakitic
wiek 20
klub/narodowość -/Chorwacja
pozycja AMF CMF
opis bardzo dobry pomocnik z podaniami, które dojdą do 95 passing shooting from distance reszta statów do 90 urośnie

Nazwisko Akinfeev
wiek 22
klub/narodowość CSKA Moskwa/Rosja
pozycja GK
opis szybka reakcja (88) wzrost statów ok. 10 , 188 def 82 gk skills 81 jump 82

Nazwisko Gambino
wiek 17
klub/narodowość -/Włochy
pozycja SMF SB
opis szybki (90) dobry drybling (88) silny i celny strzał koło 85 początkowo podania dołem na 60 kilka ale rozwój pozwoli mieć nawet 75 dobra górna piłka ogólnie bardzo dobry ofensywny gracz już na samym początku (później jeszcze lepszy do 96 niektóre staty)

Nazwisko Danny Welbeck
wiek 17
klub/narodowość Manchester United/Anglia
pozycja CF
opis szybki wzrost statów do 15 przez 6 lat bardzo dobry środkowy napastnik silny strzał szybki zawodnik dobry drybling podania dojdą do 80

Nazwisko Baker
wiek 17
klub/narodowość -/Anglia
pozycja SMF SB
opis wzrost o ok 10, dobre podania ok 78-79, 172 cm 84 stamina minus to szybkość a raczej jej brak wink.gif lekko poniżej 70 będzie z niego dobrze podający solidny skrzydłowy

Nazwisko Walton
wiek 17
klub/narodowość -/Anglia
pozycja CB SB SMF
opis 180 szybki dobry drybling wzrost o ponad 10, wytrzymały dobre dośrodkowanie, będzie dobry zarówno w ataku jak i w obronie minus to strzał

Nazwisko Nani
wiek 21
klub/narodowość Manchester United/Portugalia
pozycja WF SMF AMF
opis w ciągu 5 lat wyższe o ponad 10 będzie z niego trochę słabszy Ronaldo wink.gif szybki dobry strzał i drybling

Nazwisko Orellano
wiek 17
klub/narodowość -/Argentyna
pozycja CF
opis szybki dobry strzał niski typ Owena lub Aguero agility 97 minus bardzo niski team work koło 50 i mentality 60

Nazwisko Chapi
wiek 17
klub/narodowość -/Hiszpania
pozycja CF
opis jw. tyle że lepsze podania

Nazwisko Aguero
wiek 20
klub/narodowość Athletico Madryt/Argentyna
pozycja CF
opis bardzo dobry cofnięty lub środkowy napastnik staty dojdą do 95

Nazwisko Marchand
wiek 17
klub/narodowość -/Francja
pozycja SMF
opis szybki niski skrzydłowy dobre dośrodkowanie sliny strzał minusy celność podań i strzału technika strzału

Nazwisko Kaiser
wiek 17
klub/narodowość -/Niemcy
pozycja wszystkie dla pomocnika
opis 176 bardzo dobry pomocnik po kilku sezonach staty dojda do 95 i nawet wyżej startuje z 80-82 dobre podania strzał rzut wolny atak defensywa trzeba go mieć

Nazwisko Alnwick
wiek 21
klub/narodowość Tottenham Hotspur/Anglia
pozycja GK
opis 188 szybka reakcja w ciągu kilku lat dojdzie do 90 i wyżej w jump gk skills def balance i ponad 95 w response

Nazwisko Wiart
wiek 17
pozycja AMF
opis 182 niskie agility ale bardzo dobre podanie atak i reakcja średni strzał dojdzie do 95 dużo 90

Nazwisko Vornander
wiek 17
klub/narodowość -/Niemcy
pozycja CB DMF
opis wysoki obrońca dojdzie do 92-93 w obronie 97 balance 90 stamina jak na wzrost nawet szybki podpora obrony na DMF może być ustawiony ale ma słabe podania

Nazwisko Kelsen
wiek 17
klub/narodowość -/Austria
pozycja GK
opis będzie z niego jeden z lepszych bramkarzy 187, ponad 90 def i balance 97-99 response 86 jump minus gk skills trzeba w to inwestować na treningach bo bez pomocy dojdzie tylko do 80

Nazwisko Wolf
wiek 17
klub/narodowość -/Niemcy
pozycja GK
opis 193 szybki rozwój do 95 res 90 jump gk skills def i bal

Nazwisko Gottwald
wiek 17
klub/narodowość -/Czechy
pozycja SMF
opis 178 podobny do Beckhama dobre wrzutki i rzuty wolne solidny z niego będzie skrzydłowy tak po 85 do 90

Nazwisko Griffiths
wiek 17
klub/narodowość -/Walia
pozycja WF SMF CF
opis bardzo dobry skrzydłowy dojdzie do 90-95 silny strzał dobre podania szybki minus słaby team work

Nazwisko Huber
wiek 17
klub/narodowość -/USA
pozycja GK
opis to może być strzał w dychę jeśli nie masz dobrego bramkarza 190cm po paru sezonach dojdzie do 95 def ponad 96 res ok90 jump i gk skills cudo:)

Nazwisko Berger, Gunther, Bianchi - 3 zawodników którzy będą mieli bardzo podobne staty
wiek 17
klub/narodowość -/Niemcy, Niemcy, Włochy
pozycja CB
opis średnio wysocy dojdą do 90 iwyzej w def ponad 95 bal kolo 85 res dobre podania skok i gra głową nie są wolni bardzo dobrzy obrońcy

Nazwisko Jean
wiek 17
pozycja CB
opis 199(!) dość szybko przyspiesza dojdzie do 95, ponad 95 def i bal dobry skok i gra głową bardzo dobrze odbiera piłki

Nazwisko Rowland
wiek 17
klub/narodowość -/Anglia
pozycja CF SS AMF
opis bardzo dobry środkowy lub cofnięty napastnik, celność i szybkość podania przyspieszenie atak technika strzału i celność dojdzie do 95 bardzo dobry zawodnik

dane wzięte z z mojej gry w become a legend, gdzie gram już 12 sezon
Tolek
Wymieniłeś tu całą bandę newgenów. Solimar, Huber, Jean... Oni towarzyszą nam od dawna w PESie biggrin.gif. Pojawiają się losowo w zimowym okienku.
Ja od siebie dam:

Fredriksson

Najlepszy GK z jakim się spotkałem, jak dla mnie zostawia w tyle Solimara, Hubera i Wolfa. Newgen, zaczyna w którymś zimowym okienku bez klubu, mając lat 17. Absolutny pewniak, TRZEBA go mieć.

CYTAT
Statystyki początkowe:
Defense - 78
Body Balance - 81
Response - 80
Keeper Skills - 86

Tak więc zestaw cech niezbędnych dla bramkarza ma. Na szczególną uwagę zasługuję tu rozwinięte bardzo dobrze keeper skills, gdyż jest to najważniejsza cecha u każdego bramkarza, a przeważnie u zawodników grających na tej pozycji, lepiej rozwinięty jest refleks.

Jednak zawodnik ten jest wyjątkowy z innego powodu. Ma na bardzo wysokim poziomie zdolności, które nie grają u bramkarza pierwszoplanowej roli, jednak są bardzo przydatne. Mam tu na myśli:

CYTAT
Long Pass speed - 72
Cecha ta przydaje mu się bardzo przy wybiciach - kiedy podajemy naszemu bramkarzowi piłkę, nie będzie miał on problemu z wykopem, przez co trudniej będzie napastnikom przechwycić futbolówkę.
Shot Power - 79
Bardzo ważna cecha u bramkarza, reguluje siłę wykopów, czyli to, jak daleko polecą... Bramkarz o wysokim poziomie tej zdolności potrafi wykopać piłkę wgłąb połowy przeciwnika, co pozwala napastnikom, w wypadku przechwycenia piłki, łatwo stworzyć zagrożenie pod bramką oponenta.
FK Acc - 78
I tu bardzo ciekawa sprawa. Pamiętacie takich bramkarzy, jak Ceni czy Higuita? Byli oni w swoich zespołach wykonawcami stałych fragmentów gry. Takim typem golkipera jest również Fredriksson.
Agression - 81
Wysoki współczynnik agresji sprawia, że nasz golkiper decyduje się przy wyjściach z bramki na zdecydowane, odważne wślizgi, które często ratują nasz zespół przed utratą gola.
Mentality - 96
Mentalność wojownika to bardzo dobra cecha u bramkarza. Pozwala mu na dawanie z siebie 100% pomimo zmęczenia, oraz sprawia, że gracz dodatkowo mobilizuje się, gdy drużyna przegrywa.
Team Work - 73
Umiejętność pracy zespołowej pomaga bramkarzowi w dobrym rozumieniu się z obrońcami - w relacjach między nimi każda pomyłka może się skończyć stratą piłki pod własnym polem karnym, a tego każdy gracz wolałby uniknąć.

Fredriksson posiada także specjalną zdolność - Penalties, czyli może z powodzeniem zostać głównym wykonawcą karnych w naszym zespole smile.gif.

CYTAT
Inne dane:
Silniejsza noga - Prawa
Wzrost: 194 cm
Narodowość: Szwed

Rozwój:

Wykres zawodnika startuje na poziomie 80. Potem gracz ten przez 8 lat powoli się rozwija, natomiast potem następuje prawdziwa eksplozja jego talentu, i przez kolejne 4 lata osiąga szczyt swoich zdolności. Najwyższy poziom utrzymuje przez 5 lat. Wtedy jego wykres utrzymuje się na poziomie 93. Oczywiście, jeśli uczynimy go pierwszym bramkarzem naszej drużyny, będzie rozwijał się znacznie lepiej, niż wykres to pokazuje. Jednak łatwo policzyć, że jego zdolności powinny wzrosnąć o ponad 13 pkt. Można sobie wyobrazić, jakim wtedy będzie crackiem.

* * *

Ale się rozpisałem! Mam nadzieję że komuś to pomogło biggrin.gif.
pffy
Jak kolega wspomnial, Fredriksson jest bramkarzem wartym uwagi, ale zapomnial napisac o jego najwiekszej wadzie. Zaczyna ze STAMINA na poziomie 44 ! Po jednym meczu pasek wytrzymalosci spada do polowy. Gdyby nie to bylby bramkarzem idealnym.

PS. Jesli opisujecie jakies talenty to postarajcie sie zalaczyc screeny "Join and Today" wtedy wszystko jest bardziej czytalene.
slawius1
co do screenów to ciężko czasami dać, bo np. ja dużo wiem dzięki BaL, bo mam zawodnika 30 letniego i widzę jak się ludziska porozwijali a wiadomo, że zawodników, których my trenujemy da się lepiej wyszkolić niż, gdy grają u kompa - zawsze i tak można będzie dodać 2-3 punkty do każdej statystyki.

Co do Fredrikssona - on ma to samo co Solimar, czyli mało staminy i racja po jednym meczu ma połowę paska zielonego, ale mnie to nie przeszkadza w tym, żeby wystawić Solimara (akurat on jest moim nr 1) w drugim meczu z rzędu - 2 mecze gra, 1 siedzi.

Tolek to, że oni się pojawiają od dawna to ja wiem, bo z każdym nowym pesem wiem w kogo inwestować;) a dodałem ich dla tych co jednak tego doświadczenia nie mają smile.gif

PS w najbliższym czasie postaram się o jakieś staty (zgodnie z podpowiedzią pffy) tych młodzików z BaLa mojego, bo ML mam 4 sezon dopiero wink.gif
Tolek
Ale jak rzucasz tu nazwiskami newgenów to pisz, że to newgeni. Bo bywa że przez parę lat się taki Schwarz (chyba największy talent wśród newgenów) nie pojawi, ja sam go nigdy nie miałem. A miałem: Orellano (nowy Diego Maradona, jedyna różnica to to, że jest prawonożny), Bos (nowy Beckenbauer), Palmieri (nowy... Yyy, Alessandro Nesta smile.gif), Gunther, Rubio (też obrońcy wyrąbani w kosmos), Kaiser (rozgrywający nie z tej ziemi, trochę Beckhama przypomina), Chapi (taki mały, fajny napastnik), Rowland (super napastnik), Solimar, Huber, Wolf (zestaw golkiperów w moim składzie z szóstki biggrin.gif). I innych, co już zapomniałem, jak im tam było. Generalnie w grze jest tego spory zasób...
skrecik
ja gorąco polecam Birse ze Słowenii, świetna lewa noga, mocny cealny strzał, bardzo szybki zawodnik, może grać w ataku jak i na skrzydle
Tolek
El Zhar - niski, ruchliwy, dobry skrzydłowy... Szybko biega, świetnie się kiwa, potrafi dobrze uderzyć i dośrodkować.
Higuain - super wszechstronny napastnik, może grać na różnych pozycjach, od ofensywnego pomocnika i boków pomocy, przez skrzydła (gdzie moim zdaniem radzi sobie najlepiej) aż do roli snajpera. Tak na prawdę we wszystkim jest dobry, wystarczająco szybki, dobrze się kiwa, podaje strzela... Super gracz.
De Guzman - może grać dobrze na boku obrony, dobrze też radzi sobie na wszystkich pozycjach na pomocy.
Kaiser - bardzo, bardzo dobry rozgrywający. Może nie olśniewa szybkością, ale ma niesamowitą technikę, super podaje.
Sulejmani - dobry na atak, na wszystkie pozycje.
daavcio
Nazwisko: Gabriel Pimba
Klub/Narodowość: Atlético Paranaense/Brazylia
Pozycja: AMF (Ofensywny pomocnik)
Opis: Nie gra u mnie zbyt długo, także zbyt dużo nie napiszę smile.gif Rozwój 8pkt na mecz, obdarzony bardzo dobrym podaniem, potrafi także przystrzelić. Lubi grę ofensywną, jest dobrze wyszkolony technicznie - niestety dosyć niski. Posiada wiele umiejętności specjalnych ---> http://img172.imageshack.us/img172/5402/special.jpg i zapowiada się niezwykle ciekawie według progresu --> http://img25.imageshack.us/img25/5671/progres.jpg Jestem pewien, że za kilka lat spędzonych w teamie będzie z niego taki drugi Gerrard, tylko że słabiej zbudowany wink.gif
slawius1

staty zawodników z mojego trynu BaL. Jeżeli będzie ktoś chciał rozwijać tych zawodników niech pamięta, że będzie mógł ich lepiej wyszkolić niż na obrazku wyżej:D
AlfonsKarim
no zgadzam się co do newgenów są bardzo dobrzy i szybko się rozwijają
Proponowałbym młodego (18 lat) Bou, pilkarza River Plate, też jest dobry i szybko się rozwija, pozycja: SB, SS
inni:
- Erasmus (18), (Feyenoord, RPA) na początku tylko dobre skillsy z szybkości ale później coraz lepszy, w kilka lat większość powyżej 85 i 90, bardzo skuteczny, ale słabo gra głową, pozycja CF, SS
- Clichy (24, Arsenal, Francja), bardzo szybki lewy obrońca
- Sakho (18, PSG, Francja), niezwykle utalentowany, silny, szybki obrońca, może grać na środku obrony, jak i na bokach
slawius1
Clichy owszem będzie nawet dobry, ale Bou i Erasmus to słabizna. Bou ma 2 lata gdzie staty idą ostro do góry a potem 5 lat spadku i znowu 3 w górę, natomiast Erasmus ma 5 lat wzrostu, ale słabe staty początkowe ma słabe, więc to raczej nie będzie dobry zakup.
Dominator
Nazwisko:Sasaki
Pozycja:DMF
Narodowość:Japonia
Opis:Wysoki i silny pomocnik.Świetny odbiór,fenomenalna gra głową.Wada:Trzeba mieć do niego cierpliwość, po 3 sezonach jest już ok

Nazwisko:Menez
Pozycja:CF
Narodowość:Francja
Klub:AS Roma
Opis:szybki wzrost umięjętności,łatwość strzelania nim bramek,szybki zwinny jak dla mnie najlepszy zawodnik w grze.Osobiście gra mi się nim tak dobrze że pozostawia messiego w tyle
cvaniak
Nazwisko: Sulejmani
Klub/narodowość: Ajax, Serbia
Pozycja: CF, SS, WF, SMF
Opis: Początkowo jego statystyki nie są powalające, ale po kilku sezonach staje sie bardzo dobrym zawodnikiem, szybki, dobrze drybluje i strzela - idealny na atak.
C.R7xD
CYTAT(slawius1 @ Apr 12 2009, 09:25) *

staty zawodników z mojego trynu BaL. Jeżeli będzie ktoś chciał rozwijać tych zawodników niech pamięta, że będzie mógł ich lepiej wyszkolić niż na obrazku wyżej:D

Bojana rozwinąłem lepiej wink.gif

M.Zarate
21
173cm
CF/SS
Lazio/Argentyna

Jeden z najlepszych napastników w Pes'ie

Aguero
20
172
CF/SS
Jak dla mnie najlepszy zawodnik po paru sezonach z całego pes'a

Huddlestone
21
188
DMF/CMF
Anglia/Tottenham
Świetny jako defensywny pomocnik i ma b. dobre podania...1 minus to agility-68;/

Mam jeszcze sporo tych talentów,ale nie pamiętam ich wzrostu ;d
Snake_PL
Dla wersji 1.0 (pewnie i dla innych też) bez patchy i modów

Bengalio, Bramkarz, wysoki 194cm, po wyszkoleniu ma response i GK skills na 95. Dodatkowo nawet szybki (75-77), dobrze i daleko kopie, dobry jump. Jedna wada, to, że przed 30 spadaja statsy, ale gdy regularnie gra może utrzymać przez 3 (!) sezony od spadku statsów , response i GK skils na 95

Cuypers, bramkarz- ponad 2 metry wzrostu i GK Skills na poziomie 90 w wieku 20 lat to największe zalety. Ma dobra staminę (ponad 75, to swietnie jak na GK). Dynamiczny rozwój, podejrzewam, że można go wyszkolić do Defence 95 Response 90 i Gk Skills 99 ! Troche ma taki sobie response (81 gdzieś przy 20-21 latach) ale może być z niego dobry gracz

Nilgarna- obrońca, lewonożny, wysoki (prawie 190cm z tego co pamiętam), top speed i do wyszkolenia do 95. Poza tym, dobrze podaje, nawet drybluje, i dobry w grze głową, dobry do rzutów róznych zarówno naszych jak i przeciwnika

Falcao- napastnik poniżej 180cm, ale świetnie się rozwija i ma najważniejsze cechy na poziomie 90-96

Abate- top speed i accelaration wyszkoliłem do 99 ! w dodatku drybling na poziomie 95, reszta stastów od 84-96, dobry skrzydłowy
kamilolos123
Nazwisko: Wilshere
Klub: Arsenal Londyn

Opis: Zawodnik ma staty po 98/99 (po kliku meczach umiejętnosci gwałtownie idą w w górę)
zomek
Hmm sporządziłem ostatnio listę ok 450 zawodników do lat 25 bardziej na podstawie Football Managera, ale z tego co widze też sa dobrzy w Pesie(Gram na Gamingaccess Comunity Patch).

Nie będę ich tu wszystkich wypisywał więc w pliku *rar wystawiam , zawodnicy podzieleni według wieku i narodowości ( rozszerzenia txt) - margines błędu w wieku może być maksymalnie rok.

Jak komuś się spodoba lista to prosiłbym o wyrażenie swojej opinii tu lub na priv i w miare możliwości jak znacie jakiś jeszcze młodych utalentowanych zawodników(realnych nie tworzonych przez KONAMI), których nie ma na tej liście proszę mi podać, jeśli łaska.

M__odzi_gracze.rar - 6.6 KB
p@blo
Screeny powiedza za mnie
pffy
STATY PO 3 SEZONACH

GamingAccess Community Patch 3.0

Bruno (GK) - 190cm, penalty stopper, 1-on-1 stopper, long throw

Micah Richards(CB) - na screenie staty w wieku 23 lat, wykres rozwoju dochodzi do samej gory

Raul Albiol(CB) -
co w powietrzu to jego

Drenthe(SB) -
maly, ale byk

Kuzmanovic(SB) -
solidny

J. Boateng(SB) -
patrzcie na wykres

Camacho(CMF) -
chyba drugi Maxi laugh.gif

Stilic(AMF) -
mlotek w lewej nodze

Maxi Rodriguez(AMF)
- wink.gif

Birsa(CF,SS,AMF,CMF,DMF) -
solidny

Aguero(SS) -
Diego Armando ... Tylko prawa noga tongue.gif

Sulejmani(SS) -
szybko przebiera nogami

Bendtner(CF) -
tez kozak
C.R7xD
Moje potwierdzenie do Aguero ;]
Tolek
Ja gram Barcą w ML. Zaczynałem jednak Ivarovami i resztą mośków, ale do obecnego momentu słabeusze się wykruszyli i walczy u mnie armia młodych gladiatorów biggrin.gif.

Po kolei. Bramkarze:

CYTAT

Trochę niska stamina, ale broni super.

Temu to skaczą staty o 10 (!) w 1 sezonie.. I staje się super bramkarzem. Potem powoli idą do góry... Niestety kupiłem go w połowie sezonu, więc wyciągnąłem, jak widać, z 1 sezonu 7 pkt - ale nadrobię to później.

Van Der Sar Junior biggrin.gif. Tymczasowy spadek formy około trzydziestki.

Stoperzy:

CYTAT

Kozak. Może grać jako boczny obrońca. Dobra stamina. Nie jest gigantem, ale nadrabia skocznością - gra głową super.

Miszcz. Trzeba mieć do niego cierpliwość, ale potem wymiata. W grze podają jako jego główną pozycję bocznego obrońcę, ale to bzdura - jest rasowym stoperem, z krwi i kości.

Na początku jest solidny, choć totalne z niego drewno. Potem staje się absolutnie nie do przejścia... Po prostu skała biggrin.gif.

Boczni obrońcy:

CYTAT

Niby jest pomocnikiem, i owszem - na pomocy się sprawdza - jednak równie dobrze gra na bocznej obronie. A klasowych pomocników mam sporo, więc biega u mnie z lewej strony bloku defensywnego. Dobry do strzelania goli zza połowy boiska biggrin.gif.

Wzrost i skoczność sprawiają, że może grać jako stoper, ale jest szybki i dobrze dośrodkowuje - więc równie dobrze może biegać po boku obrony.

Odrodzony Carlos, po upływie pewnego czasu, niszczy biggrin.gif.

Po pewnym czasie... Piekielnie szybki.

Defensywni pomocnicy:
CYTAT

Bardzo wszechstronny, wysoki, dobra technika, silny strzał... Czego chcieć więcej?

Wędruje między bokiem obrony, środkiem tejże formacji, oraz pozycją DMFa. Wysoki.

Wymiatacz, wymaga czasu na rozwój. Niestety, niezbyt wysoki.

Solidny, wszechstronny, wysoki. Ogólnie, porządny smile.gif.

W następnym odcinku: zawodnicy ofensywni smile.gif.

Ludzie, dodawajcie więcej talentów, temat trochę pada... A przecież wielu zawodników nie zostało opisanych.

Proszę o robienie screenów w widoczny wyżej sposób, żeby było widoczne nazwisko, wiek, statystyki i wykres rozwoju smile.gif.
kamil555
No to pokażę paru grajków z mojego Celticu.

Dzacol92
Wilshere
Klub : Arsenal
Pozycja : CMF / AMF

Kozak! Punkty lecą po kilkanaście co każdy mecz. Rozwija się w niesamowicie szybkim tempie. Jest tylko jedno ALE. I nie wiem czy jest to spowodowane moim debugiem, ale nie można go kupić. Mianowicie : Nie znajdziecie go szukając po nazwisku ani w inny sposób. Nawet u mnie grając Arsenalem i wchodząc w My Team - NIE MA go . Nie wiem o co chodzi..
akuteph
CYTAT(Dzacol92 @ May 27 2009, 19:01) *
Wilshere
Klub : Arsenal
Pozycja : CMF / AMF

Kozak! Punkty lecą po kilkanaście co każdy mecz. Rozwija się w niesamowicie szybkim tempie. Jest tylko jedno ALE. I nie wiem czy jest to spowodowane moim debugiem, ale nie można go kupić. Mianowicie : Nie znajdziecie go szukając po nazwisku ani w inny sposób. Nawet u mnie grając Arsenalem i wchodząc w My Team - NIE MA go . Nie wiem o co chodzi..

Można, można smile.gif Przynajmniej na patch-u Gamingaccess smile.gif Ale piłkarz naprawdę świetny, szybko sie rozwija, solidny pomocnik!
N1KL
CYTAT(EbonH4wK @ Nov 30 2008, 02:42) *
Tytułem wstępu, gram Tottenhamem Hotspur, Akonami Patch, Top Player, Master Liga z WŁĄCZONYMI KLASYCZNYMI ZAWODNIKAMI, sezon 2010/2011, częstotliwość transferów ustawiona na MAX.
Nie będę wstawiał wykresów/obrazków i tym podobnych rzeczy, gdyż w moim przypadku te wykresy rozwoju nigdy chyba się nie pokryły ze stanem faktycznego rozwoju zawodników w mojej drużynie. Wypiszę tylko pierwszą 11, gdyż proponowany wzór jest bardzo kłopotliwy. Nie opisuję szczegółowo zawodników, kupiłem ich, sprawdzają się, więc dlatego ich tutaj wypisuję. Statystyk również nie ma sensu pisać bo każdy je może sprawdzić w grze, a zauważyłem że różnią się one znacznie (np Huddlestone grał u mnie od początku kariery w ML, i nigdy w takim wieku nie osiągnął takich statsów, sprzedałem go zawczasu ;p ). Nie piszę również klubów, bo po co to komu jak ma nazwisko, besides nie zawsze będą znajdować się w tych samych klubach smile.gif

Opis: kupiłem go dopiero w tym okienku, ale przy 173 cm wzrostu nadal mnie zadziwia. Na Top Playerze dogadani i powstrzymuje Adebayora smile.gif

Opis: Gram na bardzo ofensywnych ustawieniach formacji, dlatego u mnie ten niezwykle utalentowany gracz ma funckję DMF. Solidny gracz, godny polecenia.

Opis: Świetny gracz, również świeżo zakupiony za grubą kasę smile.gif Piłka trzyma się do nogi jak przylepiona, nie odskakuje. Bardzo zwrotny i szybki. U mnie jako AMF, ale strzelił już kilka ładnych bramek. Niestety trudno było go pozyskać co na początek zabawy w ML trochę utrudnia sprowadzenie do klubu.

Opis: Sprowadziłem go do klubu na miejsce Lennona (LWF) Wykres sześciokątn6 wygląda naprawdę imponująco mimo bardzo młodego wieku. Warto go kupić.

Opis: Kupiłem go na początku mojej przygody z ML, gdyż miałem problemy ze skutecznością moich napastników. Nie zawiódł mnie w żaden sposób. Od tamtego czasu jest królem strzelców Ligi. Mimo wielu lat dalej strzela bramki i w 29 tygodniu ma ich 22 , gra jako SS.

Opis: Ten gość po prostu miażdży. U mnie gra jako prawy CF. bardzo szybki, dobra główka. Definitywnie pierwsza 11.

Reszta mojej drużyny znajduje się w screenie poniżej, kto chce sprawdzi ;p Ogólnie rzecz biorąc jestem z nich bardzo zadowolony. Grając Ligę, D1 Cup i Champions League trzeba mieć solidny skład (w moim przypadku 32 playerów, lecz 4-5 za dużo w sumie, Ci zostali wypożyczeni smile.gif , który jest prawie równorzędny z pierwszą jedenastką.

Raul Albiol jest w tym momencie na wypożyczeniu, gdyż nie chciał przejść na stałe. Jednak warto go kupić zanim stanie się zbyt wybredny, wspaniały wszechstronny obrońca smile.gif

PS jeśli można, to prosiłbym autora tematu o zebranie talentów z poprzedniego tematu i wrzucenie ich tutaj, gdyż znalazły się tam bardzo interesujące propozycje graczy, które niewątpliwie pomogły mi w budowaniu drużyny, a których tutaj już nie ma. W ogóle coś ten temat Talentów ucichł smile.gif

EEEEEE... Mam takie pytanie.... gram ten sam sezon co Ty też ML, zimowe okienko transferowe i gdy chcę wyszukać typa "Leao" to go nie ma nie wiem o co chodzi.... resztę z tych co wymieniłeś to są.....
slawius1
a sprawdź Lemon - bez edytowanych nazwisk klasyków pod takim nazwiskiem go znajdziesz
N1KL
CYTAT(slawius1 @ May 30 2009, 13:18) *
a sprawdź Lemon - bez edytowanych nazwisk klasyków pod takim nazwiskiem go znajdziesz

OK. A mógłbyś mi jeszcze powiedzieć jak mogę grać klasycznymi zawodnikami ?
N1KL
CYTAT(EbonH4wK @ Nov 30 2008, 02:42) *

Hmmmm... Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale zaczynam już sezon 11/12 i nadal nie mam takich piłkarzy jak Leao, Takahashi, Chikhaoui, Solimar, Huber, Rowland itp itd.... Nie wiem i co biega;/
N1KL
Nazwisko: Iniesta
Klub/Narodowość: Barcelona/Hiszpania
Pozycja: CMF/AMF
Opis: Nie samowicie szybko sie rozwjia. po 2 latach grania regularnego w 1 skladzie, staty od 89-95. Ma bardzo dobre podanie co otwiera napastnikom(tu Eto'o) drogę do bramki. Szczerze polecam
Tari
nie wiem po co taki 'talent' jak Iniesta jest tu wpisany. życzę powodzenia każdemu kto spróbuje go pozyskać wink.gif

chyba temat jest o talentach - nieznanych z nazwiska piłkarzach, których każdy może kupić i zrobić z nich gwiazdy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.