Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: opòźniony głos - need help :D
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
kosa
A wiec tak: gralem wczoraj sobie w pes 4 i wszystko bylo OK. Nagle dzisiaj powracam do domu zalączam gierke Konami laugh.gif patrze, a tu dźwiek jest opozniony o okolo 5-7 sekund za obrazem :shock:

A najlepsze jest to, ze to nie jest zart :cry:
Dr@gon
Czasami mi też się tak dzieje. Włącz ponownie gre i sprawdź czy jest tak samo - jeśli tak to zresetuj kompa. Powinno już poprawnie działać biggrin.gif biggrin.gif
kosa
Czasami mi też się tak dzieje. Włącz ponownie gre i sprawdź czy jest tak samo - jeśli tak to zresetuj kompa. Powinno już poprawnie działać biggrin.gif biggrin.gif

ja nawet reinstala pesa robilem i dupa blada :?
Vadim
Też tak MIAŁEM ...Wkurzające jest to , ale naszczęscie już wszystko hula ..Byc może Twòj procek jest za bardzo obciążony i nie ma zbyt dobrych stosunkòw z obrazem :wink:
baski18
przejedz antyvirem jakims pewnie masz virusa ktory zdziera dzo ramu i dlatego ci dziwek spowalnia ... pozdro
kosa
juz przeszedlem Nortonem, Kaspersky'im i Ad-aware SE i chujnia (sorka, ale szlak trafia). Procka mam dobrego jak i reszte sprzęta i dodam tyle ze to tylko tak z grą od Japońcòw. Czy zostal mi tylko formacik :?: :roll:
Vadim
juz przeszedlem Nortonem, Kaspersky'im i Ad-aware SE i chujnia (sorka, ale szlak trafia). Procka mam dobrego jak i reszte sprzęta i dodam tyle ze to tylko tak z grą od Japońcòw. Czy zostal mi tylko formacik :?:  :roll:

Może lepiej z tym " formacikiem " poczekaj ..Może ktoś będzie wiedział co dolega Twej grze i wtedy sobie naprawisz giere..

A co będzie jak zrobisz formata a gra dalej będzie zle chodziła? :wink:
kosa
juz przeszedlem Nortonem, Kaspersky'im i Ad-aware SE i chujnia (sorka, ale szlak trafia). Procka mam dobrego jak i reszte sprzęta i dodam tyle ze to tylko tak z grą od Japońcòw. Czy zostal mi tylko formacik :?:  :roll:

Może lepiej z tym " formacikiem " poczekaj ..Może ktoś będzie wiedział co dolega Twej grze i wtedy sobie naprawisz giere..

A co będzie jak zrobisz formata a gra dalej będzie zle chodziła? :wink:

Install od nowa Wind'a laugh.gif
kosa
Problem rozwiązany!! tak jak radził Baski18. Nalezalo przeskanowac sytem Pandą (taki popularny i dobry antywirus), a nastepnie przeinstalowac sterowniki karty graficznej oraz DirectX (te dwie czynnosci są niezbędne) i juz wszystko hula! Dzieki wszystkim za pomoc ;D
Vadim
Problem rozwiązany!! tak jak radził Baski18. Nalezalo przeskanowac sytem Pandą (taki popularny i dobry antywirus), a nastepnie przeinstalowac sterowniki karty graficznej oraz DirectX (te dwie czynnosci są niezbędne) i juz wszystko hula! Dzieki wszystkim za pomoc  ;D

Panda ? Fe...Najgorszy AV :?
kosa
Problem rozwiązany!! tak jak radził Baski18. Nalezalo przeskanowac sytem Pandą (taki popularny i dobry antywirus), a nastepnie przeinstalowac sterowniki karty graficznej oraz DirectX (te dwie czynnosci są niezbędne) i juz wszystko hula! Dzieki wszystkim za pomoc  ;D

jezeli inne nie pomogly a Panda tak, to sam sobie wyciagnij z tego wnioski...
Vadim

jezeli inne nie pomogly a Panda tak, to sam sobie wyciagnij z tego wnioski...

No może pomògł , ale miałem Pande i takiego mi syfu narobiła że szkoda gadać .. :wink: No , ale nie korzystam z niej ..Ale skoro mòwisz że pomogła no to czyms się wyròżnia :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.