Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyłączenie Filmiku Po Meczu! :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
xxhooliganxx
Aby wyłączyć filmik po rozegranym meczu wchodzimy tam gdzie mamy zainstalowanego PES-a 09 i wchodzimy w folder img. Wyrzucamy plik o nazwie "pes09pv" (75mb). Nstępnie robimy kopię pliku "pes09ci" (3mb) i zmieniamy nazwę kopi na "pes09pv.img"

Przyjemnej gry smile.gif

By Py$
Dawidi
A nie łatwiej wejść w settings i zaznaczyć opcje nullify movie playback?

By Snit
JuveR
Z tym że kolega napisał poradnik o wyłączeniu filmiku pomeczowego, a Twoim sposobem wyłączymy jedynie tak zwane INTRO wink.gif
dodgers
No i mylisz się JuveR, bo ja od razu wyłączyłem intro i się zastanawiałem o jakim filmiku po meczu mówicie, bo nigdy go nie widziałem, więc pomaga odznaczenie w settings. No chyba, że ściągnąłem okrojone demko, bez zbędnych filmików wink.gif
JuveR
Ja jeszcze dema nie mam więc gdy autor tematu napisał że dzięki jego poradnikowi możemy usunąć filmik po meczu to ja pomyślałem że takowy jest rolleyes.gif
A jeśli a tym poradniku chodzi jedynie o intro to jest to raczej mało przydatne bo wystarczy w ustawieniach to zmienić wink.gif
Dawidi
Nie chcę być niegrzeczny, ale więc skoro sam nie masz dema to warto jednak się tak nie wyrywać. W demie po meczu włącza się filmik którego nie można wyłączyć i który prezentuje tryby become a legend i legends oraz oficialny trailer. Demo intra samego w sobie nie ma.

Zaznaczenie opcji wyłącza filmik po meczu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.