Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Of...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
michal13225
witam.ściągnołem własnie Folder GDB od evofans i mam problem...jaki OF użyć do tego folderu ?? ponieważ drużyna pod nazwą Exselsior czy jakoś tak ma np. stroje Bayer Leverkusen ;/ proszę o pomoc

Acha i jeszcze jedno...pisałem na ich forum,ale tam nikt nawet nie zechciał obejrzeć tematu na forum...napisalem takze do admina,ale tez nie odpisuje więc mam nadzieje że te forum jest LEPSZE!! XD
hak23
CYTAT(michal13225 @ czw, 19 cze 2008 - 12:14) *
witam.ściągnołem własnie Folder GDB od evofans i mam problem...jaki OF użyć do tego folderu ?? ponieważ drużyna pod nazwą Exselsior czy jakoś tak ma np. stroje Bayer Leverkusen ;/ proszę o pomoc

Acha i jeszcze jedno...pisałem na ich forum,ale tam nikt nawet nie zechciał obejrzeć tematu na forum...napisalem takze do admina,ale tez nie odpisuje więc mam nadzieje że te forum jest LEPSZE!! XD

Twórcy folderu evofans nie zrobili OF pod swojego GDB. Ściągnij sobie jakiegos patcha gotowego, ja polecam OE patch v 4.0
michal13225
na pewno na moim łączu...xD

no cóż...spróbuje ściągnąć te 2 GB na tym transie (32 KB/s) xD

Czy ktoś mógłby dac ten OE 4 Patch na serwer gdzie by było w 1 linku i było dozwolone wznawianie pobierania przez FlashGeta ??? byle by nie megashare
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.