Musze sie z wami podzielic pewna refleksja, ktora brzmi w taki sposob: liga(szczegolnie nizsze z lepszymi teamami) opiera sie na zlym doborze zespolow(nie sa rowne, co wypacza wynik, a napewno szanse na gola) O co mi chodzi, jak czytam jakies relacje i widze np. Brazylia - Turcja to mnie krew zalewa. Wiem ze nie teraz czas na jakies decyzje, liga ruszyla, czas minal, ale czy nie macie takich samych odczuc? Jeszcze w I lidze, gdy teamy sa naprawde lamusowskie (

) strasznie na starcie nie przegrywasz, ale naprawde w wyzszych to juz farsa.
Co proponuje(to jakby na przyszlosc) czy nie lepiej grac konkretna elita(Arg, Bra, Fra, Ita) czy naprawde cieniasami (Aus, Aut, Peru) w formie ze te zespoly beda sie dublowac w danej lidze (np. 5 dostepnych zespolow na lige)
PS: To ze pisze to w stanie wskazujacym nie oznacza ze jutro sie wypre

natomist licze na wyrozumiales jezeli w p[ewnych miejscach nie trafie w wybrany klawisz
heh jak dla mnie to wszyscy powinni grac cianiasami

mecze cianiasami sa najlepsze

nie ma co liczyc na jakies posrane gwiazdy zespolow na speedy a ni nic

no i wszystkie ligi powinny miec te same teamy w sumie nie bylo by wtedy tez problemow z graniem pucharu ligi miedzy zawodnikami z roznych lig
kemot ma 100%-ową rację, mòwiłem o tym na początku !!!
PS. Może nie 5 teamòw na lige, ale naprawde wyròwnać drużyny do granic możliwości...
racja bo jak spotka się dwòch o podobnych umięjetnościach to wygra ten kto ma lepszy team w IV lidze jest troche przepaść pomiędzy drużynami np. Chorwacja a Brazylia chyba jest ròżnica
Maly watek ode mnie: Szanuje prace ludzi ktorzy zrobili tego patcha, ale ten ogrom pracy moim zdaniem nie powinien byc powodem zeby kazdy zrobiony team mial wlasciciela w lidze...
To ja juz nic nie musze doklepywac tutaj

no moze tyle ze przecietniaki dla wszytkich
bylo sie wypowiedziec wczesniej a nie teraz
no dobrze ale możemy się wypowiedzieć na ten temat a wy w miarę możliwości będziecie mogli to zmnienić w następnej edycji issonline jak taka będzie
Wcześniej czyli kiedy T-mac? Nie mieliśmy nawet okazjii sprawdzać i oceniać bo rzuciłes go od razu do gry . A sądziłem ze IO odeszło od dawania zawodnikom 19stek - Adriano ? Carlos?
Cytat
Wcześniej czyli kiedy T-mac? Nie mieliśmy nawet okazjii sprawdzać i oceniać bo rzuciłes go od razu do gry . A sądziłem ze IO odeszło od dawania zawodnikom 19stek - Adriano ? Carlos?
Powiem grzecznie. Po co takie teksty ?? Takimi wypowiedziami mozesz doprowadzic ze niebedzie VII edycji.. (odpukac) Doceń ile Timak i reszta włozyli pracy w patch...i zastnow sie co piszesz.
pawel_szulc
Mar 5 2005, 12:14
Cytat
O co mi chodzi, jak czytam jakies relacje i widze np. Brazylia - Turcja
Jakas sugestja co do mojego meczu z Bilinho:D Zartuje. To prawda teamy sa zle dobrane. Taku Pudek. Bardzo dobry zawodnik ale dostal srednia Irlandie i teraz musi sie meczyc. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze mam Brazylie ale inni zawodnicy napewno nie maja takiej radosci jak graja Serbia czy tam chociaz by Kamerunem w pojedynku z Anglia czy Francja.
Cytat
Powiem grzecznie. Po co takie teksty ?? Takimi wypowiedziami mozesz doprowadzic ze niebedzie VII edycji.. (odpukac) Doceń ile Timak i reszta włozyli pracy w patch...i zastnow sie co piszesz.
Ja to doceniam w pełni wierz mi.
Tylko błędem było nie wypuszczenie takiej beta wersji, aby każdy mògł ocenić, co i jak jest źle, wtedy nie byłoby tego tematu zapewne.
lucio napisał:
korzeń napisał:
Powiem tak: Patch jest ogòlnie WYPAS , tylko co do brazylii mam zastrzeżenia.
Cytat
Powiem tak: Patch jest ogòlnie WYPAS , tylko co do brazylii mam zastrzeżenia.
Zgadzam się! Tutaj chodzi o dobranie drużyn do odpowiednich lig.
Cytat
Powiem tak: Patch jest ogòlnie WYPAS
To tego sie ròwniez przyłaczam
Teraz jest za pòźno żeby zmienić drużyny w TEJ edycji, ale to jest bardzo dobry moment żeby pokazać chłopakom z polevo i IO jak my - uczestnicy ligi - chcemy widzieć naszą ligę od przyszłego sezonu
ŚREDNIAKI RULES :wink:
pawel_szulc
Mar 5 2005, 13:40
Snake nie mow ze nie wypuscil T-mac patcha beta bo wypuscil. Owszem tylko dawal link na Ircu ale byl i ja go testowalem z kilkoma osobami.
Co do tematu, wyraznie napisalem ze juz w tej edycji nie ma szans na jakiekolwiek zmiany wiec T-Mc sie nie stresuj, poprostu tak byc nie moze, ze na starcie masz 2 gole w plecy...
Cytat
Snake nie mow ze nie wypuscil T-mac patcha beta bo wypuscil. Owszem tylko dawal link na Ircu ale byl i ja go testowalem z kilkoma osobami.
Czyli dla bardzo wąskiego grona. I co testowałeś i chuj to dało.
PS. Chociaż tak jak mòwie. Tutaj nie chodzi o patcha. Tylko dobòr drużyn.
Skonczcie pipeszyc......wiem ze kazdy woli grac mocnym teamem bo łatwiej......ale jezeli jestes dobry jak np Snake(nie mysl ze sie podlizuje) to zdołasz wygrac nawet lamusami....takie jest moje zdanie.
Korzen tutaj nie chodzi o to czy jestes dobry i czy dasz rade slabsza druzyna, ale kazdy przy rozpoczeciu mecza powinien miec takie same szanse, i skoncz piepRZyc...
Oka.....tylko wypowiedziałem swoją opinie....mozliwe ze tez bym był niezadowolony gdybym wylosował np. Serbie i Czarnogòrę ale ja szczęsciarz jestem w posiadaniu Czech Pozdro
| QUOTE |
| Oka.....tylko wypowiedziałem swoją opinie....mozliwe ze tez bym był niezadowolony gdybym wylosował np. Serbie i Czarnogòrę ale ja szczęsciarz jestem w posiadaniu Czech Pozdro |
Serbia podobno dobra jest.
dla mnie ten patch jest źle zrobiony lepiej grało się na poprzednim to tylko moje zdanie
Patch jest zrobiony bardzo dobrze, tylko dobor druzyn do rozgrywek ligowych jest chybiony, i od nastepnej edycji powinno sie cos z tym zrobic...
aha, w końcu jest tu 8 lig, co daje chyba z 40 uczestnikòw, a może i więcej

więc ciężko obdarować każdego innym teamem żeby były wyròwnane. I tak jak ktoś wspomniał wyżej - danie podobnych drużyn w każdej lidze dałoby dobry efekt w pucharze ligi. Ja jestem za pewnymi zmianami od nowego sezonu:
1) wyrzucić mocne reprezentacje i w ich miejsce dać samych średniakòw ( więcej drużyn na podobnym poziomie da większe pole manewru )
2) Przed sezonem dać liste drużyn do poszczegòlnych lig i popytac ligowcòw co oni na to
3) każdemu browar na starcie
może mam źłe zdanie ale nie powicie mi że nie ma dużej przepaści pomiędzy drużynami. Moim zdaniem o lepsze drużyny powinno się grać jakieś mecze.
bits zluzuj bo nie rozumiesz o co chodzi, i jestes z innej bajki...
lazy_bum
Mar 6 2005, 09:54
| QUOTE |
| 1) wyrzucić mocne reprezentacje i w ich miejsce dać samych średniakòw ( więcej drużyn na podobnym poziomie da większe pole manewru ) |
Tutaj się nie zgodzę. Znam ludzi ktòrzy ściągają patch'a i grają sobie na PSX. Wytłumacz takiemu, że ,do ligi były niepotrzebne'. (-;
Czyli drużyny zrobić, ale nie rozdawać takich potęg tylko grać tymi średnimi.
| QUOTE |
| bits zluzuj bo nie rozumiesz o co chodzi, i jestes z innej bajki... |
:-D
Od siebie dodam, że udało mi się jak narazie rozegrać jeden (!) mecz ligowy i dostałem 0:5 z Depor'em (SWE - ARG). Dlaczego? Argentyński atak cały czerwony (forma), a u mnie Ljungberg biały, Larsson niebieski i... nie ma ich kim zastąpić... A i Ibrahimowicz dupa kiedy Agentyńczykòw kupa. (-;
| QUOTE |
StraY napisał: 1) wyrzucić mocne reprezentacje i w ich miejsce dać samych średniakòw ( więcej drużyn na podobnym poziomie da większe pole manewru )
Tutaj się nie zgodzę. Znam ludzi ktòrzy ściągają patch'a i grają sobie na PSX. Wytłumacz takiemu, że ,do ligi były niepotrzebne'. (-; Czyli drużyny zrobić, ale nie rozdawać takich potęg tylko grać tymi średnimi.
|
zawsze można wypuścić 2 patche
wiem, że to troche więcej roboty, ale drugi patch byłby kopią pierwszego ze zmienionymi 15 drużynami
| QUOTE |
| A i Ibrahimowicz dupa kiedy Agentyńczykòw kupa. (-; |
ja nie wiem wy dziwni jestescie nie wszyscy ale wiekszosc
kazdy sie kurwa pluje o druuzyny a nikt nie gra
w 2 lidze ktorej jestem adminem po tygodniu czasu raptem tylko 8 meczy rozegrano
wiec nie narzekac tylko grac
| QUOTE |
zawsze można wypuścić 2 patche wiem, że to troche więcej roboty, ale drugi patch byłby kopią pierwszego ze zmienionymi 15 drużynami
 |
a co ja jesteśmy robocopy ze 2 patche bede robil he
nawet za tego nikt nie pogratulowal nie podziekowal no moze ze 2 osoby
moim zdaniem patch jest dobry tylko rzeczywiscie poziom druzyn nieco inny ale taki los, losowanie bylo wiec nie wiem po co pretensje
chcecie rownych druzyn to w nastepnej edycji kazdy bedzie gral ta samom druzyna
| QUOTE |
| dla mnie ten patch jest źle zrobiony lepiej grało się na poprzednim to tylko moje zdanie |
zle zrobiony buhahahahah
jak bys dostal Brazylie to co innego bys spiewal
przeczytaj tekst wyzej
T-Mc edytuj posty, pierwsze ostrzezenie, buahahahaha... T-Mc patrzac na dobor druzyn do tej edycji, twoj pomysl(wiem ze ironiczny) z graniem 1 druzyna jest bardzo dobry
StraY 2 patche? T-Mc chcesz zamordowac? Naprawde moznaby zagrac lige na tym patchu (bo kurwa powtarzam ze jest bardzo dobry) tylko DOBOR druzyn jest chybiony...
sorry kemot
kurna z tymi druzynami to bylo tak zapierdalalem jak glupi patcha a ty kaza mi wybrac po 20 druzyn srednich i najmocniejszych do ligi wiec wybralem
sam chcialem zeby narpierw wypuscic patcha ludzie wybrali po te 20 druzyn
i dopiero losowac i grac
ale Aros chcial juz startowac wcale mu sie nie dziwie, pierdolca mozna dostac jak sie slyszy jedno i to samo pytanie po 100 razy dziennie Kiedy Liga Rusza
Kiedy Losowanie (eh to dwa pytania

)
wiec troche wyrozumialosci
co do pana bitsa, moze chcesz przygotowac patcha na kolejna edycje IO ??
No i wlasnie o to chodzi, nastepna edycja troche pozniej ale za to z zadowolonymi uczestnikami :]
lazy_bum
Mar 6 2005, 23:00
| QUOTE |
| T-Mc edytuj posty, pierwsze ostrzezenie, buahahahaha... |
Poważnie mòwiąc to ,władza' powinna ,świecić' przykładem i posty edytować. (-;
| QUOTE |
ale Aros chcial juz startowac wcale mu sie nie dziwie, pierdolca mozna dostac jak sie slyszy jedno i to samo pytanie po 100 razy dziennie Kiedy Liga Rusza Kiedy Losowanie (eh to dwa pytania ) |
BANany rozdawać. (-;
A teraz serio. Mi się patch podoba (chociaż grałem z 5 razy może), ale fakt, że do ligi to ciężko dopasować. Nigdy się wszystkim nie dogodzi. Następnym razem same roboty, każdemu same 15/17/19/whatever i lecimy. <-;
Ktoś wspominał o Chorwacji ??

mam tego pecha że własnie nią gram i jednak z lepszymi teamami nie mam większysz szans :/ Wiem że nie gram rewelacyjnie no ale jednak jest to troche krzywdzące dla typòw ze słabszymi drużynami i tak naprawde ta liga nie wyłoni najlepszego gracza z pośròd wszystkich uczestnikòw ale z poòsròd tych co graja najlepszymi teamami. Pewnie z wieloma tymi player'ami bym przegrał nawet najsilniejsz drużyną ale wtedy szanse były by jakies
Oki postanowione - w następnej edycji wszyscy graja reprezentacją Mongolii.
Statsy maximum 15 - choć, być może,

(ale nad tym jeszcze trzeba się "potężnie" zastanowić) - zdarzą się perełki obdarowane "szesnastkami" - życzę powodzenia.
Na każdej pozycji będzie gral identyczny Czyngis Chan.
My zaoszczedzimy w cholere czasu (jakies 15 minut roboty z patchem) a i gracze będą w końcu zadowoleni.
Pozdrawiam
p.s. Ludzie opanujcie się - drużyna to nie wszystko - Hall wygral poprzednią edycje jedną ze słabszych o ile nie najsłabszą drużyną w całej stawce - zapomnieliście juz o tym ?????
Dj_Dario
Mar 7 2005, 13:30
ja gram Serbią i Czarnogòrą, choć nie jest to zajebista druzyna to nie narzekam, zajebiscie sie gra, mylse ze okolo 80% to wlasne umiejetnosci a 20% to druzyna, wiec mimo wszystko kazda druzyna jest do gry, patch zajebisty, nie ma co narzekac, w nastepnych edycjach bedzie lepiej i tyle :shock: ;D
Lampard
Mar 7 2005, 14:42
ja np.mam szwajcarie i choć nie podrasta takiej dròżynie jak grecja czy australia kemot chyba wie oczym mòwie[to przecież nie ma oczym gadać było losowanko i tża klepać swoją biede])
Pozdro i nie martwić się i tak zwycięży najlepszy;]
| QUOTE |
| QUOTE | | 1) wyrzucić mocne reprezentacje i w ich miejsce dać samych średniakòw ( więcej drużyn na podobnym poziomie da większe pole manewru ) |
Tutaj się nie zgodzę. Znam ludzi ktòrzy ściągają patch'a i grają sobie na PSX. Wytłumacz takiemu, że ,do ligi były niepotrzebne'. (-;
Czyli drużyny zrobić, ale nie rozdawać takich potęg tylko grać tymi średnimi.
| QUOTE | | bits zluzuj bo nie rozumiesz o co chodzi, i jestes z innej bajki... |
:-D
Od siebie dodam, że udało mi się jak narazie rozegrać jeden (!) mecz ligowy i dostałem 0:5 z Depor'em (SWE - ARG). Dlaczego? Argentyński atak cały czerwony (forma), a u mnie Ljungberg biały, Larsson niebieski i... nie ma ich kim zastąpić... A i Ibrahimowicz dupa kiedy Agentyńczykòw kupa. (-; |
to ja was wszytkich podsumuje zaczynając od krzysztoffa patrząc na ten dopisek z meczu wnioskuje że masz żal albo chcesz się usprawiedlic ale rybka....... nie zawsze będziesz miał czerwone strzałki wiedz to jak na meczu raz lepiej raz gorzej ten koleś za argentyną [depor] też kiedyś trafi na taką sytuacje..... Pisze to gdyby ktoś się namyślił że strzałki też nie dają nam szans .......
wracając do drużyn nie wiem po co sie do nich przywaliliscie są jak są kto umie grać to se poradzi w życiu se też nikt przeciwnika nie wybieraja jakoś se radziłem z włochami swoją turcją to tylko przykład może i też nie miałem za słabej drużyny. Przykładem jest Hall jak dobrze sięgam pamięcią ... to że wam nie dzie w lidze to szukacie poprostu głupich przyczyn................
T-mac świetna robota z paczem :wink:
i kròcej mòwiąc mnie można już wywalić z ligi bo mi się odechciało grać jak co chwila kogoś dodają do mojej ligi i mam mecze zaległe braka kontaktu i tym podobne sprawy . Liga nie jest dla mnie i mojej cierpliwości pozatym brak czasu
kusik wywal mnie i pozdrawiam wszystkich
Kamilo
Mar 16 2005, 17:50
JESTEM WŚCIEKŁY!!!!!
nie no kur.wa tego juz za dużo!!
kto wybieral te teamy do Ligi ?!
ludzie czy wy jestescie normalni?????????
czy Mexyk to jest kurw.a druzyna na poziomie Grecji, Ukrainy Norwegii , Belgii czy kazdej dowolnej z I ligi ?!
czy wy jesteście ślepi??
nikt mi nie powie że nie umiem grać wiec nie wyskakujcie z jakimis takimi textami ( nie to zebym byl zarozumialy ale troche starsi ligowicze juz mnie znają... i wiedza co prezentuje heh )
no więc przejdzmy dalej teraz troche mniej nerwòw bedzie w mojej wypowiedzi... W moim zespole nie ma jednego DOBREGO nie mowie juz o klasowym graczu , oni sa poprostu zjebani!!! janie mòwie ze oni maja być jacys zajebiści bo mielismy grac sredniakami ale jak tak miało być to trzymajmy sie tych słow !! mexyk poprostu nie jest taką drużyną i nie powinien sie w zadnym wypadku znalezc w gornie zespołòw średnich !! mam dość gry w tej lidze ! zawsze gra mnie bawiła sprawiala mi przyjemność ale tym razem tak poporostu nie jest !! kto gral ze mna wie o co chodzi, wie jak poruszają sie i co robia moji zawodnicy ! jeśli ktos uważa ze nie mam racji prosze bardzo ! prosze sobie spojrzeć na statystki mojego zespolu ! jesli ktoś sie ze mna nie zgodzi to sie wkurwie usiade i podlicze sume statystyk pierwszych jedenstek czy nawet calych zespolow wybranych do grania w I lidze i zobaczymy czy te zespoły sa DOBRZE wybrane! to jest poprostu skandal i mi sie odechciewa grac!!! nie wiem co dalej zrobie biorę pod uwage rezygnacje z ligi , musze to jeszcze wszystko przemyśleć, nie przypuszczałem ze ta gra tak mi bedzie grała na nerwach... własciwie nie gra mi na nich gra tylko ten pierdo.lony mexyk.
Naprawde prosze o obiektywne spojrzenie na moją drużynę i ocenienie jej i moze podpowiedzenie mi kim tam mam grac ( bo może to ja jestem ślepy i nie widzę jakich mam swietnych zawodnikow w zespole??!!)
P.S przy okazji obczajcie sobie mojego drugiego bramkarza LOL
:evil: :evil: :evil:
robilem ich na podstawie stat z FM2005 i PES4 wiec sie kurwa nie dziw zreszta bramkarz przy takim wzroscie nie bedzie mial speeda 14 14
a meksyk jest calkiem niezly, moge sie z toba wymienic jak nie bedzie sprzeciwow
Kamilo
Mar 16 2005, 18:09
T-mac ale czy ty mnie rozumiesz wogoole? gdzie ja powiedziałem ze patch jest źle zrobiony?? bardzo dobrze ze robiłeś go na podstawie statsòw z FM-a i Pes-a no ale troche obiektywizmu !
Co do bramkarza tego drugiego to ja to napisalem w formie zartu bardziej odnosnie jego wzrostu i pierd.ola mnie wlasciwwie jego statystyki bo z takim wzrostem i tak by nie gral
a co do twojej propozycji to OCZYWIŚCIE ŻE TAK , z pocalowaniem ręki wezme twoją Ukraine ( moge nawet zrobić to porownanie o ktorym pisałem we wczesniejszym poscie jesli uwazasz ze Ukraina jest conajmniej na tym poziomie co mexyk ) ale przecież obaj wiemy ze nie pozwoli na to Aros...
jeśli uważasz ze Mexyk jest niezly to fajnie masz.... moze w realnym swiecie mexyk nie jest i taki cienki ale to jesli uwazasz ze nie jest on zły to bylo to przedstawiac w formie stastsòw a nie słow :> , prosze bardziej obiektywne osoby o zabranie zdania w dyskusji po wczesniejszym przeanalizowaniu skladu i statystyk mojej drużyny !
kamilo ale ty pierdolisz fleki ! ja pierdziele obadaj sobie moja tunezje albo usa bartoosha i co ? myslisz ze tylko ty masz ciolkow a nie pilkarzy ? moja tunezja jest wypasiona twoim zdaniem ? same kozaki ? tia kamilo nie placz az tyle i daj spokoj ! dzisiaj gralem lige na bartoosha jego zawodnicy z 4 metrow pudlowali na pusta bramke (strzal - slupek dobitka slupek dobitka poprzeczka i zero zero gola ! :? ) czy to oznacza ze bartoosh tez powinien dac se spokoj z ta liga ? bo ma takich matolow ? ja tez w takim razie powinien olac to bo mam debili a nia graczy ? a sranie w gacie kamilo wszyscy maja drewniakow tylko ze w mniejszym lub wiekszym stopniu !

ja tam nie narzekam tunezja potega nie jest ale da sie rywalizowac z graczami

najbardziej sie obawiam paragwaju bo wedlug mnie jest ostro wypasiony...
Kamilo
Mar 16 2005, 18:31
Ehhh Piog daj spokòj, naprawde te zespoly są źle wybrane ! nie wiem jak sie przedstawia twòj zespòł , wiem jak Bartoosha i powiem Ci ze nie mam wątpliwości że moji są wiekszymi ogòrkami niz każdy zespòl w I lidze ! nie wiem może musze troche ochłonąć , ja nie twierdze ze wszyscy maja wypasione druzyny a ja jedyny zjebaną ale poprostu widac ze Meksyk, może i USA i Tunezja odstaja poziomem od reszty drużyn, przecież gram w tej lidze juz ktòrąś tam edycje i nigdy nie narzekałem na zespòł mimo ze tez nie grałem w porownaniu do innych jakimś zajebistym zespołem ale wtedy poprostu były lepiej wybrane druzyny ! teraz roznica poziomow jest poprostu za duża! grajac Mexykiem przeciwko innym druzynom ktore wymieniłem wyżej i jeszcze paru innym jestem poprostu bez szans ! eh jestem wkurwiony ostro , poczekam aż opinie napisze troche więcej osob i potem odpowiem wam na spokojnie byc moze już z analizą wszystkich zespołòw grajaych w lidze... pozdro Pio nie pierdole flekòw flakòw czy jak to sie tam u was na śląsku mòwi

tylko stwirdzam fakty ehh, 3m sie
halladin
Mar 16 2005, 18:59
a wiesz pio-----mi sie odechciewa rywalizowac, jak gram druzyna krota robi dokladnie co innego niz ja chce,,,, moj bramkarz pusci wszystko, obrona nie umie nic, po d koniec meczu to stoi doslownie,,, cala druzyna ma response 16!!.....prawda jest taka ze za bardzo jestem zdany na kaprys mojej druzyny < na szczesnie 3/4 pierwszej ligi tez:)>....dobrze ze juz przez staqrtem sobie odpuscilem '6 sezon' <masa obowiazkòw>a wy drodzy ligowicze szykujcie sie na moj powrot w 7, 8 sezonie:)
p.s pio z paragwajem to nie wiem o co ci chodzi,,,popatrz na ukraine, grecje i japonie:)......i przestancie patrzec tylko na strzaly iszybkosc hehe
p.s 2 Timak my nie jesteśmy kretynami----ja jestem za abys wymienil sie z kamilo na druzyny-----porownywanie ukrainy do meksyku jest jak to mawia pio g lolem:)---czy mam ci wyjasnic to dokladniej??---i nie bede si eopieral na szewczence
p.s 3 pozdro dla flekòw:)
ok kamilo graj ukraina a ja twoim meksykiem bo mi tam nie zalezy jak tobie na lidze i miejscu ktore zajmne, gram dla przyjemnosci
co do nastepnej edycji ligi to wszyscy beda grac brazylia i nie bedzie narzekan ze nie potrafia strzelic bramki z 4 metrow, beda padac przepiekne gole z polowy boiska
ps. Aros sie jeszcze musi zgodzic na wymiane, wiec jak chce to latw to z nim
Timak nie unos sie tak

Poprstu w nastepnej edycji wydajcie bete przed losowaniem tak aby lista teamow do ligi byla uzgodniona z graczami oraz aby byla mozliwosc wprowadzenia drobnych zmian w statach zawodnikow
Patch jest bardzo dobry i w tym temacie 5+
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.