Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > ISSOnline PES6 Cup
Bakel

Numery GG uczestników:

http://issonline.pl/show.php?what=iocup_uczestnicy
TuuuMeeeK
10 TuuuMeeeK (Turkey) 6-2 serkus86 (Turkey)
serkus86
20 Serkus86 ( Turkey ) 5-6 TuuuMeeek ( Turkey )
TuuuMeeeK
Cytat(serkus86 @ Feb 16 2008, 12:14:32) *
20 Serkus86 ( Turkey ) 5-6 TuuuMeeek ( Turkey )

potwierdzam wub.gif
TuuuMeeeK
8 TuuuMeeeK (Turkey) 2-4 Bakel (Croatia)
18 Bakel (Croatia) 2-3 TuuuMeeeK (Turkey)

dzięki gg
Bakel
Bakel 3:3 serkus86

Prowadziłem 1-0 po czym pozwoliłem sobie wbić 3 gole i pierwsza połowa zakończyła się dwiema bramkami w plecy. Druga rozpoczęła się kapitalnie, gdy po 5 minutach zdobyłem gola kontaktowego. Na dziesięć minut przed końcem padł gol wyrównujący.
Mecz wyrównany, wynik sprawiedliwy.

serkus86 0:1 Bakel

W tym meczu moja Chorwacja dyktowała warunki gry od początku do końca, niestety, zawodnicy byli bardzo nieskuteczni. Wynik powinien być wyższy, oszczędziłoby to nerwów pod koniec pojedynku.

TuuuMeeeK
do kiedy należy rozegrać te spotkania grupowe ?
zero kontaktu z graczem RAV ...
pisałem na gg już kilka razy i nawet raz się nie odezwał ...
Bakel
Cytat(TuuuMeeeK @ Feb 19 2008, 21:35:31) *
do kiedy należy rozegrać te spotkania grupowe ?
zero kontaktu z graczem RAV ...
pisałem na gg już kilka razy i nawet raz się nie odezwał ...

Do końca lutego. Masz przecież napisane w regulaminie. wink.gif

Tabela zaktualizowana.
TuuuMeeeK
gracz RAV bywa na gg a nawet nie raczy odpisać w sprawie głupiego meczu ...
i co teraz jeżeli ja na przykład od jutra do końca lutego nie mogę już z nim rozegrać meczu, a prosiłem się do tej chwili codziennie ...

nie nawidzę takich olewaczy. :/
Bakel
Cytat(TuuuMeeeK @ Feb 20 2008, 22:32:48) *
i co teraz jeżeli ja na przykład od jutra do końca lutego nie mogę już z nim rozegrać meczu, a prosiłem się do tej chwili codziennie ...

nie nawidzę takich olewaczy. :/

Podobnie jak i Ty piszę do nich niemal codziennie i nie udaje mi się wydobyc z nich choc jednego słowa. Miesiąc kończy nam się 29 lutego i prawdopodobnie zachowamy dotychczasowy układ tabeli.
TuuuMeeeK
Chodzi mi o to, że koleś urwie się z choinki przedostatniego albo ostatniego dnia ... powie, że chce grać, ja akurat wtedy nie będę mógł i będzie pisał, że kontaktował się ze mną w sprawie meczu a ja zagrać nie mogłem i wtedy 6 pkt dla niego i zonk :/
Fakt że na rozegranie meczu jest 2 tyg to nie znaczy, że trzeba czekać na ostatnią chwilę, chociażby się umówić na ten mecz, bo opisyy na gg się zmieniają a odpowiedzi brak.
tyle ode mnie pozdro !
snok3r
Cytat(TuuuMeeeK @ Feb 20 2008, 22:32:48) *

to u niego normalne. na zywo tez jest z nim 0 kontaktu. mowisz do niego i nie jestes pewny czy on cie slyszy czy tylko kiwa glowa... cool.gif
ADAM WIECEK
Adamthcpol vs Serkus 6-1 i 3-0 dzienkówa za meczyk
serkus86
Potwierdzam i dzieki za mecz.
TuuuMeeeK
(Turcja) TuuuMeeeK 1-0 Adamthcpol (Irlandia)
(Irlandia)Adamthcpol 2-1 TuuuMeeeK(Turcja)
ADAM WIECEK
Cytat(TuuuMeeeK @ Feb 21 2008, 22:05:06) *
(Turcja) TuuuMeeeK 1-0 Adamthcpol (Irlandia)
(Irlandia)Adamthcpol 2-1 TuuuMeeeK(Turcja)

Zgadza sie wszystko ok
ADAM WIECEK
Adamthcpol vs bakiel 2:1 i 0:0
TuuuMeeeK
Kiedy podsumowanie grup i dalsze pary ?
Bakel
Cytat(TuuuMeeeK @ Feb 29 2008, 13:04:50) *
Kiedy podsumowanie grup i dalsze pary ?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10781
Kali
Cytat(Bakel @ Feb 29 2008, 13:25:19) *

Na niekorzysc gosp. to znaczy : walkower dlatego , ze kolesia nie bylo lub sie nie odezwal ani razu, ale ja bylem gospodarzem blink.gif
Bakel
Cytat(Kali @ Feb 29 2008, 20:41:19) *
Na niekorzysc gosp. to znaczy : walkower dlatego , ze kolesia nie bylo lub sie nie odezwal ani razu, ale ja bylem gospodarzem blink.gif

Powinien być dopisek, że jeżeli gospodarz nie przedstawi logów, które dowodzą, że próbował nawiązać kontakt z rywalem. Tak czy owak, nawet bez tego dopisku, tak właśnie interpretuję przyznawanie walkowerów. Jeżeli gracz pisze na forum, że próbował nawiązać kontakt, a rywal milczy na GG i nie odpisuje na forum to sytuacja jest jasna: walkower przeciwko olewatorowi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.