Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rekrutacja Do Xi Sezonu Ligi We2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Bakel
Drogą forumowego naboru chcielibyśmy przeprowadzić rekrutację do III Ligi w XI sezonie Ligi WE2002. Kryterium, którym będziemy się kierować będzie chęć rozgrywania spotkań, czerpania nieskrępowanej rozrywki z gry i umożliwianie tegoż samego innym. Zatem sugerować się będziemy liczbą spotkań rozegranych przez kandydata w Rankingu ISSOnline oraz Rankingu WEOL w okresie ostatnich 3 miesięcy.

W tym temacie chcielibyśmy, aby każdy potencjalny uczestnik napisał, dlaczego chciałby zagrać w Lidze ISSOnline oraz podał następujące rzeczy:

Nick:
Miejscowość:
Numer GG:
Adres email:
Łącze:

Link do profilu w ranku IO lub ranku WEOL

Lista Graczy:
1. Raffels
2. norek
3. marky_ramone
4. sufer
5. Tristan
6. Malas
7. burza-lukas
8. ptakms
9. Switek
10. Brylka
11. Leo2008
12. rogas

Co do gracza 99ronaldo mam pewne wątpliwości.
Raffels
Nick: Raffels
Miejscowość: Konstancin
Numer GG: 5297468
Adres email: [email protected]
Łącze: 1024/256

Linków do profili nie dam, bo... w zasadzie nie gram w żadnym ranku. A czemu chce grac? A tak o. Chyba lepszy ja niz jakies niewiadomoco, ktore przegra 2 mecze i zrezygnuje z ligi. tongue.gif
norek
Nick: norek
Miejscowość: Białystok
Numer GG: 7325379
Łącze: 6mb/256kb

Dlaczego chciałbym grać:
Kiedyś już miałem okazję grać w lidze IO i było to dość ciekawe doświadczenie. Sądzę, że zagranie kilku meczy w ciągu tygodnia nie będzie problemem.
marky_ramone
Nick: marky_ramone
Miejscowość: Gdynia
Numer GG: 8727414
Łącze: 1,2/256 kbps

Link do profilu w ranku IO lub ranku WEOL:

rank IO:

listopad 2007: 5 marky_ramone 40 27 4 9 103 57 46 68% 1762
grudzień 2007: 3 marky_ramone 8 7 1 0 30 8 22 88% 1697 (tabela - początkujący)

mała liczba meczy ze względu na małą liczbę aktywnych graczy, starałem sie zagrać więcej jednak większośc na pytanie czy chcieliby zagrać mecz odprawiała mnie z kwitkiem.

mini rank WEOL (prowadzony zanim powstał rank WEOL)

sezon II : miejsce 13 patrz => link

sezon III: miejsce 26 patrz=> link

rank WEOL (obecnie rozgrywany)

miejsce 63 patrz=> link

ponadto gram w Pro League na Weol (druga liga), brałem udział w około 15 oficjalnych turniejach.

w we2k2 gram równo od roku, zawsze rozgrywałem mecze w określonym terminie, nie było na mnie żadnych skarg, nigdy nie otrzymałem ostrzeżeń.

dlaczego?

bo jara mnie ta gra, bo nie ma sprzętu żeby grać w najnowsze peesy i fify, bo ja mam do wyboru grę w we, naukę, czy oglądanie tv to wybieram to pierwsze
sufer
Nick:Sufer
Miejscowość:Jasło
Numer GG:3856092
Adres email:[email protected]
Łącze:640/320

Hmm Chciałbym zagrac w lidze ponieważ chce sprawdzic jak to jest może nie jestem najlepszym zawodnikiem ale zawsze się staram grac (ostatnio były świeta i niegrałem bo mnie nie było) Tak jak pare osób które znam to tylko z nimi mogłem grac ponieważ inni muwili że albo nie grają już(dużo kłamało)lub że nie mają czasu napewno będę walczył prosze o rekrutacje
tristan
Cytat(Bakel @ Jan 2 2008, 20:46:31) *
Drogą forumowego naboru chcielibyśmy przeprowadzić rekrutację do III Ligi w XI sezonie Ligi WE2002. Kryterium, którym będziemy się kierować będzie chęć rozgrywania spotkań, czerpania nieskrępowanej rozrywki z gry i umożliwianie tegoż samego innym. Zatem sugerować się będziemy liczbą spotkań rozegranych przez kandydata w Rankingu ISSOnline oraz Rankingu WEOL w okresie ostatnich 3 miesięcy.

W tym temacie chcielibyśmy, aby każdy potencjalny uczestnik napisał, dlaczego chciałby zagrać w Lidze ISSOnline oraz podał następujące rzeczy:

Nick: tristan
Miejscowość: Opole
Numer GG: 10148323
Łącze:1 mb/ 512

Nie grałem w rankingu ale wziąłem udział w turnieju organizowanym przez Przemoo Kapa Cup i tam wyszedłem z pierwszego miejsca w grupie i w kolejnej rundzie przegrałe z pózniejszym mistrzem tego turnieju.Podaje link:http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10208.Uwielbiam ta gre i jestem jej fanem od kilku lat.Miałem dobrego trenera Przemoo który obecnie gra w 1 lidze i jest w czołówce.Jestem jego współlokatorem.Prosze o danie mi szansy a pokaże sie z jak najlepszej strony.
99ronaldo
NICK:- 99RONALDO
MIEJSCOWOSC:- Choroszcz
NUMER GG:- 2340499
ADRES E-MAIL:- [email protected]
ŁĄCZE:- 1024kbps

Chcem se pograc w ta gierke przez neta kiedys juz gralem ale mi nie wychodzilo moze teraz bedzie lepiej:-)... moge grac w tygodniu nie ma problemu....proszze o rekrutacje dzieki ...pozdrawiam

Bushmen
Potwierdzam Tristana, solidny gracz. Biorę za niego odpowiedzialność! pozdro
malas

Nick: Malas
Miejscowość: Sztum
Numer GG: 6830019
Łącze: 1 mb/s
Link do profilu w ranku IO lub ranku WEOL: niestety ranking obecni na IO nie działa

Dlaczego chciałbym grać?już gram trochę czasu w WE i chciałbym wreszcie się sprawdzić na tle innych zawodników w prawdziwej lidze...
burza-lukas
Nick : burza-lukas
Miejscowość: Nottingham
Numer GG: 384633
Łącze: 4mb (stałe)

Rank WEOL - (kilka dni temu wyzerowany więc nie ma jak udowodnić mam dopiero kilka meczy)

Jeydnie co mogę przedstawic to ten link Mini Rank znajduję się tutaj na miejscu 50-tym z 527 miejsc w ranku rolleyes.gif .

Dlaczego chciałbym zagrać ? Chcę sie sprawdzić tutaj jak mi pójdzie dotąd grałem tylko na WEOL i kilka turniejów na iss.
Bakel
Niestety, dla 8 osób raczej nie będzie sensu rozpoczynać rozgrywek trzecioligowych. Jeżeli przez najbliższy tydzień nie zgłosi się przynajmniej 8 kandydatów to zostaniecie wpisani na listę rezerwową i mam nadzieję, że w razie niedyspozycji któregoś z graczy I czy II ligi będzie można na Was liczyć. smile.gif
marky_ramone
w tym temacie link na samym dole jest podany skład pierwszych dwóch lig na przyszły sezon, widnieje tam mój nick, czy to znaczy że będę grać w II lidze ? z tego co tu napisałeś wynika że nie, powiedziałeś że dla tych 8 osób (w tym mnie) raczej zabraknie miejsca. jak to jest ?
Czarny
Cytat(burza-lukas @ Jan 7 2008, 14:41:41) *
Rank WEOL - (kilka dni temu wyzerowany więc nie ma jak udowodnić mam dopiero kilka meczy)

Na głównej WEOL, w menu Rank na samym dole jest taka zakładka, która nazywa się Archiwum.
Tam będą tabele każdego zakończonego sezonu, jest także sezon testowy oznaczony jako 0.
Bakel
Cytat(marky_ramone @ Jan 7 2008, 23:56:51) *
w tym temacie link na samym dole jest podany skład pierwszych dwóch lig na przyszły sezon, widnieje tam mój nick, czy to znaczy że będę grać w II lidze ? z tego co tu napisałeś wynika że nie, powiedziałeś że dla tych 8 osób (w tym mnie) raczej zabraknie miejsca. jak to jest ?

Masz prawo do gry w drugiej lidze.
ptakms
Nick: ptakms
Miejscowość:Głogów
Numer GG:6111170
Łącze:dialnet 1024/256

Chcialbym grac z powodu mojego bana na weol ktorego dostalem nie slusznie dzieki Czarnemu ktory chcial sie przejechac do mnie ale jak napisal szkoda mu paliwa na 40 pare kilometrow i wogle chce grac tongue.gif bo juz nie mam gdzie grac i z kim i tak zawsze gralem w ranku i w lidze nigdy nie olalem zadnego tura ani ligi!!!
snok3r
Cytat(ptakms @ Jan 8 2008, 13:21:38) *
Nick: ptakms
Miejscowość:Głogów
Numer GG:6111170
Łącze:dialnet 1024/256

Chcialbym grac z powodu mojego bana na weol ktorego dostalem nie slusznie dzieki Czarnemu ktory chcial sie przejechac do mnie ale jak napisal szkoda mu paliwa na 40 pare kilometrow i wogle chce grac tongue.gif bo juz nie mam gdzie grac i z kim i tak zawsze gralem w ranku i w lidze nigdy nie olalem zadnego tura ani ligi!!!

chyba kpisz...
ptakms
nie kpie i chce grac zawsze gralem w ranku a w lidze od niedawna nie olalem zadnego meczu ligowego jak wiekszosc graczy a napisalem sobie tak o o czarnym bo go chama i gbura nie lubie!!!! Powaznie zalezy mi zeby grac !!!
Czarny
Cytat(ptakms @ Jan 10 2008, 18:30:36) *
nie kpie i chce grac zawsze gralem w ranku a w lidze od niedawna nie olalem zadnego meczu ligowego jak wiekszosc graczy a napisalem sobie tak o o czarnym bo go chama i gbura nie lubie!!!! Powaznie zalezy mi zeby grac !!!

laugh.gif wacko.gif ptakms załóż sobie jeszcze z kilka kont (raul_21, sowa, sowinho, dupinho) i ze wszystkich zgłoś tutaj chęć gry w lidze IO. Pomyśl o tym... Będziesz miał pewne 16 pkt już na starcie 3 ligi... ohmy.gif tongue.gif
switek
Nick : switek
Miejscowość: Sława
Numer GG: 4575629
Łącze: 1mb

Juz kiedys gralem i w sumie bylo to bardzo fajne doswiadczenie i chetnie bym je powtorzyl a widze ze brakuje graczy dlatego postanowilem sie zglosic. Pozdrawiam.
Brylka
Nick: Brylka
Miejscowość: Śląsk
Numer GG: 4855475
[email protected]

W WEOL Rank rozegrałęm w sumie około 100 meczy a w miniranku rozegrałem koło 700mecz.Nigy nie olałem żadnego meczu w ranku ani w turnieju.Dostałem BAN-a na WEOL i
skończyłem z nimi od wczoraj teraz chcę tutaj grać ale jak by ktoś mógł wytłumaczył by mi kotoś jak jest z tymi zaproszeniami w waszym ranku bo trochę to jest zakrecone z góry dzięki wink.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Zapisujcie się do turnieju Puchar POLSKI

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10532
ptakms
Jakos do tej pory gralem w 2 lidze i nie bylo zadnego problemu zemna co ja zrobie ze inni olewali lige i nie chcieli grac i nie odpisywali na gg i nie kapuje czemu mam tyle walkowerow wpisannych z mojej winy??
Czarny jakos na IO tyle czasu gralem i gram i nie musialem zakadać innych kont wiec na weol sa chyba ludzie nie odpowiedni do prowadzenia stronki i forum z toba na czele!!!! nie chce mi sie z toba dyskutowac buraku z Lubina wiec juz nic nie odpisuj na tego posta!!!!

//Edit kostek:
Primo - zapoznaj się z regulaminem forum.
Secundo - Jeżeli według Ciebie ktoś, kto zakłada kilka kont w rozgrywkach rankingowych nie jest oszustem to gratuluję.
Bakel
Cytat(Brylka @ Jan 11 2008, 19:15:16) *
Nick: Brylka
Miejscowość: Śląsk
Numer GG: 4855475
[email protected]

W WEOL Rank rozegrałęm w sumie około 100 meczy a w miniranku rozegrałem koło 700mecz.Nigy nie olałem żadnego meczu w ranku ani w turnieju.Dostałem BAN-a na WEOL i
skończyłem z nimi od wczoraj teraz chcę tutaj grać ale jak by ktoś mógł wytłumaczył by mi kotoś jak jest z tymi zaproszeniami w waszym ranku bo trochę to jest zakrecone z góry dzięki wink.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Zapisujcie się do turnieju Puchar POLSKI

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10532

Zaproszenia możesz wysyłać tylko do graczy, którzy aktualnie są zalogowani. Aby korzystać z Ranku IO musisz mieć przeglądarkę FireFox, tudzież Operę. IE niestety nie supportujemy. Gdy gracz przyjmie Twoje zaproszenie to będziesz mógł wpisać wynik.
Obecnie niewielu graczy aktywnie uczestniczy w zmaganiach rankingowych, ale od przyszłego miesiąca powinno się to zmienić.
marky_ramone
jakiś przybliżony termin rozpoczęcia ?
hajtas
Cytat(ptakms @ Jan 10 2008, 18:30:36) *

niech gra ... to dobry gracz
Bakel
Cytat(marky_ramone @ Jan 15 2008, 00:09:09) *
jakiś przybliżony termin rozpoczęcia ?

Koniec stycznia
Brylka
Koniec Stycznia się zbliza a więc mozemy ruszać z ligą bardzo chciałbym zagrać chociaż w najnizszej klasie rozgrywkowej mogę zagwarantować bezprolemowe rozgrywanie meczy wink.gif
ptakms
Kostek człowieku my rozmawiamy tu o Io a nie o weol na IO mam tylko jednk konto wiec odbij odemnie człowieku!!!!

Dzieki Hajtas:)
Leo2008
Nick: Leo2008
Miejscowość: Wrocław
Numer GG: 10845514
Łącze: 512 neostrada

http://www.weol.home.pl/index.php?option=profile&id=1324

Jestem bratem gracza kristo2323 i gram z tego samego kompa . Dlaczego chcę zagrać , proste wytłumaczenie chcę sie sprawdzić bo tam na WEOL nie zdążyłem bo mnie zbanowali.
rogas
Nick: rogas
Miejscowość: Wolsztyn
Numer GG: 7431429
Łącze: Neo 512

obecny rank na WEOL

ostatnia edycja MR 20 miejsce
arek182
Nick: arek182
Miejscowość: Otwock
Numer GG: 4415516
Łącze: Neo 512

Dlaczego chciałbym zagrać w lidze ?? Mecze ligowe zawsze dostarczały wielu emocji więc po kilku latach nieobecności postanawiam wrócić na scene ISSa;) Niektórzy może mnie pamiętają smile.gif. Kiedyś byłem 4 w 4 lidze i nie sposób zliczyć ilość spotkań rozegranych z czołowymi zawodnikami pierwszej ligi ;] mam na
swoim koncie zwycięstwa z takimi gwiazdami jak : Przemoo, Bart , lucio , Kjs, Bushmen biggrin.gif
Przemo
no Bushmen to jest akurat slaby tongue.gif..
nie no Arek to moj kompan w pierwszym sezonie ligi. nocki zarwane z nim to bylo cos wspanialego ostatnio odwiedzil mnie w akademiku i na imprezie lal wszystkich za wyjatkiem mnie tongue.gif mysle ze szybko dojdzie do formy i bedzie walczyl o awans a poza tym jest bardzo sumienny i nie bedzie sie opier..... po dwoch porazkach...
tak samo jak w przypadku Tristana jestem pewien ze moga dac duzo scenie... takze Bakel ta dwojka to dobry wybor !! pozdrawiam
ptakms
juz nic:P
Rymek
Witam,

Ruszyła ta 3 liga ? Jakby co to bym był chętny na wzięcie udziału w lidze

Rymek
Kołobrzeg
2773530
[email protected]
1,3 mb/s

Pare lat temu rozegrałem 1 sezon, przeprowadziłem się, nie miałem dobrego łącza, teraz mam
Bakel
Poszukujemy ochotnika do zajęcia wakatu w drugiej lidze.
Andrejka
Nick: Andrejka
Miejscowość: Wrocław
Numer GG: 5660931
Łącze: 512/512

Chcę grać w lidze, bo 7 lat grałem w ISS PRO EVOLUTION 2 na PSone smile.gif

Edit: jednak przerwa robi swoje (do Seby) wink.gif
SebaRoni_Zmc
Nick: SebaRoni_Zmc
Miejscowość: Zamość
Numer GG: 9695575
Łącze: neostrada TP 1,3 mb/s

Chciałbym zagrać w lidze ponieważ nudzi mi się troche grając w samym rankingu i uważam, że gram nawet dobrze.
A właśnie grałem w rankingu z Andrejką i zawsze padały wyniki po 8-1, 5-0, itp dla mnie... Prosze admina o dadanie mnie do ligi
(W rankingu mam aktualnie 3 miejsce) wink.gif
Pozdrawiam
novastar
Nick: Novast4r
Miejscowość: Olsztyn
Numer GG: 4714492
Link do ranku ISSOnline http://ranking.issonline.pl/ruczestnik.php...&gra=WE2002 (aktualnie 3 miejsce)
Łącze: Netia 1mb

A kto by nie chciał tu grać wink.gif
adek4
Nick:adek4
Miejscowość: Bytom
Numer GG: 12603680
Adres Email: [email protected]
Łącze: Netia 1.2 mb/s
Link do ranku Weol: http://www.weol.pl/index.php?option=profile&id=1224 (aktualnie 3 miejsce)

Chcialbym się sprawdzić w czymś nowym i wkońcu zagrać w lidze, bo jak narazie na weolu mi się nie udało.
Mateusz Fortuna
Nick: Matioso
Miejscowość:Muchówka
Numer GG:9590634
Adres Email: [email protected]
Łącze:640 kb/s
Link do ranku ISSOnline:http://ranking.issonline.pl/index.php

Chciałbym zagrać w lidze ponieważ chciałbym się sprawdzić czy jestem dobry w tą grę i trochę mi się nudzi grając w dwoma osobami w rankingu.I jeszcze nigdy nie grałem w lidzęi chciałbym się przekonać jak to jest grając z naprawdę dobrymi zawodnikami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.