Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najwiecej Goli W Sezonie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kasztan
WITAM OTO TEMAT O NAJWIEKSZEJ LICZBIE GOLI W SEZONIE JEDNYM PILKARZEM PISZCIE TUTAJ ILE GOLI STRZELILISCIE I JAKIM PILKARZEM

JA ZACZNE STRZELILEM WAYNEM ROONEYEM 46 GOLI W SEZONIE
Dominoz
1. Wyłącz Caps Locka...
2. Po co dwa psoty pod rząd...?
3. Jakiś dowód...?

Jak bez dowodu, to ja strzeliłem Piotrem Durnozjadem 2540 bramki w sezonie biggrin.gif
kasztan
ale pokarz jakis dowod na te 2540 goli
Dominoz
1. Wiesz chłopie, co to jest ironia...?
2. Ściągnij sobie firefoxa, bo dysleksje masz chyba xDDD

kasztan
o co ci chodzi wez lepiej napisz ile naprawde goli strzeliles i jakim pilkarzem bo juz zaczynasz zanudzac
Dominoz
Cytat(kasztan @ Nov 25 2007, 12:35:46) *
o co ci chodzi wez lepiej napisz ile naprawde goli strzeliles i jakim pilkarzem bo juz zaczynasz zanudzac

Nie strzeliłem ani jednego gola żadnym piłkarzem, bo nie gram w Master League tongue.gif
perONE
co z tego ze POWIESZ
ja tez moge powiedziec ze strzelilem Casillasem 123456789 goli i nikt mi nie uwierzy--->trzeba jakie dowod pokazac czy cos w podobie
kasztan
no to daj dowod ja nie dam bo nie moge wklejac gifow na forum nie wiem dlaczego
Dominoz
Cytat(kasztan @ Nov 25 2007, 12:42:12) *
no to daj dowod ja nie dam bo nie moge wklejac gifow na forum nie wiem dlaczego

Ty naprawde jesteś taki tempy, czy tylko udajesz?
A poza tym czemu gifów? Na forum się w formacie JPG daje obrazki tongue.gif
Wrzuć na fotosik.pl, albo imaheshack.us i po sprawie...

Ja nie mogę...ale koleś :/
kasztan
ale nie rozumiesz ze ja nie moge zrobic obrazka z gry z tabela najlepszych strzelcow, o to mi chodzilo
Dominoz
Cytat(kasztan @ Nov 25 2007, 12:49:56) *
ale nie rozumiesz ze ja nie moge zrobic obrazka z gry z tabela najlepszych strzelcow, o to mi chodilo

Jak sie nie wie jak, to sie nie umie...
Żal...

Daj se już spokój...i tak telat jest tak debilny, że szkoda gadać.

P.S. Wiesz co to są kropki i przecinki? Wiesz kiedy się ja wstawia...?
Levuss
QUOTE(kasztan @ Nov 25 2007, 14:49:56) *
ale nie rozumiesz ze ja nie moge zrobic obrazka z gry z tabela najlepszych strzelcow, o to mi chodilo

Buehhhhe. Dobre dobre.

Koleś wciśnij taki przycisk jak Print Screen na klawiaturze a następnie odpal np. Painta i za pomocą opcji "Wklej", wklejasz zdjęcie do Painta i zapisujesz. Następnie wchodzisz na www.fotosik.pl i wrzucasz to zdjęcie i link do niego jaki wygenerował fotosik wklejasz tutaj.

Trzeba nauczyć się trochę praktycznych rzeczy na kompie a nie tylko granie koleś. A i popraw swoje wypowiedzi ba są porażające.

Zacznijmy od tego na jakim poziomie grasz? bo na pewno nie na Top Player bo koleś który wali na nim tyle bramek jednym zawodnikiem na pewno nie miałby problemów z ortografią!
snok3r
koniec piaskownicy. jeszcze jeden post niezwiazany z tematem albo bedacy kontynuacja tej bezsensownej klotni (?) - czy jak to tam nazwac i temat wylatuje, a autor posta dostaje premie.
kasztan
prosze dowody najpierw 46 goli wayne rooney
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fda82c16a8b72ff.html

teraz rok 2008 czyli drugi sezon
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4790138938b7ba03.html

i poziom gry top player
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b1787ee4dad06137.html
Stepover
Ja kiedyś strzeliłem Henrym 108 ale to było w PESie 6 albo 5 a w 2008 nie gram bo za bardzo u mnie nie działa
Dawidi
Masz 5 minutowe mecze i strzelone co najmniej 70 bramek (widziałem rooneya i teveza). Sorry ale wyobrażam sobie twoja grę. Ja bym chyba padł po 2 sezonach. Nie mogę wiedzieć, że tak jest na pewno ale ale zważywszy na to że te bramki są napastnikami którymi bardzo łatwo sie "idzie do przodu waląc obronę" nawet na top Player to sorry. Pewnie lecisz po 2 podaniach jednym zawodnikiem przez pól boiska i walisz gola i tak w kolko. Nie lubisz sobie porobić ładnych akcji nawet za cenę remisu? Nawet ja (chodzi o to, że nie uważam się za świetnego gracza) jak gram ML tworząc własną drużynę (castolo i minanda na start wink.gif) po 3 sezonach nie mam zbytnich trudności wygrać z Barceloną (przewagą 3-4 bramek). Ale bardzo lubię porobić sobie naprawdę ładne akcje które wymagają ryzyka w podaniu i liczeniu na mało prawdopodobny błąd obrony lub coś takiego nawet jakbym miał zremisować lub przegrać. Gra się chłopie dla przyjemności. Przynajmniej ja nie mam przyjemności wygrywać sezonu ze 100% wygranych i 2X więcej bramek niż 2 drużyna.
.:KUNA:.
Stepover, po co piszesz to jest o 2008, i po za tym nie dajesz dowodow.

kasztan wow bardzo duzo goli i na top playerze;DBrawo x2.gif
Ja fotki nie pokaze, bo nie mam takiej, nie gustuje w ML.

Pozdro!!
kasztan
Cytat(Dawidi @ Nov 25 2007, 15:57:10) *
Masz 5 minutowe mecze i strzelone co najmniej 70 bramek (widziałem rooneya i teveza). Sorry ale wyobrażam sobie twoja grę. Ja bym chyba padł po 2 sezonach. Nie mogę wiedzieć, że tak jest na pewno ale ale zważywszy na to że te bramki są napastnikami którymi bardzo łatwo sie "idzie do przodu waląc obronę" nawet na top Player to sorry. Pewnie lecisz po 2 podaniach jednym zawodnikiem przez pól boiska i walisz gola i tak w kolko. Nie lubisz sobie porobić ładnych akcji nawet za cenę remisu? Nawet ja (chodzi o to, że nie uważam się za świetnego gracza) jak gram ML tworząc własną drużynę (castolo i minanda na start wink.gif ) po 3 sezonach nie mam zbytnich trudności wygrać z Barceloną (przewagą 3-4 bramek). Ale bardzo lubię porobić sobie naprawdę ładne akcje które wymagają ryzyka w podaniu i liczeniu na mało prawdopodobny błąd obrony lub coś takiego nawet jakbym miał zremisować lub przegrać. Gra się chłopie dla przyjemności. Przynajmniej ja nie mam przyjemności wygrywać sezonu ze 100% wygranych i 2X więcej bramek niż 2 drużyna.

mam 10 minutowe mecze tylko ze w przerwie miedzysezonowej se ustawilem 5 jak gralem towarzyski z world selection a tak to gram na 10 minut
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.