Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zpatchowane Pes 2008 Na Ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
boski_13
Witam mam takie pytanko czy ktos moglby mi pomoc i wyslac poczta przerobione PES 2008 tak aby byly w niej wszytkie stroje i herby druzyn(Szczegolnie premiership) nowe stadiony i murawy i wiele innych dodatkow. Oczywiscie koszty wysylki jak i plyty pokryje ja i dodatkowo dorzuce dyszke za fatyge
piksel
napisz list do Swietego Mikolaja, akurat 6 grudnia sie zbliza
boski_13
WOW super pomysł, naprawde! Jak bym chcial to bym npisal do niego mail a nie rzucal tu temat laugh.gif
Barto
Cytat(boski_13 @ Nov 6 2007, 15:56:47) *
Witam mam takie pytanko czy ktos moglby mi pomoc i wyslac poczta przerobione PES 2008 tak aby byly w niej wszytkie stroje i herby druzyn(Szczegolnie premiership) nowe stadiony i murawy i wiele innych dodatkow. Oczywiscie koszty wysylki jak i plyty pokryje ja i dodatkowo dorzuce dyszke za fatyge

http://www.dekazeta.net/index.php?showtopic=67577 Tu masz super patch. Ja właśnie ściągam:) Już dawno po mikołaju ale mysle że bedziesz zadowolony:)
JuveR
Cytat(boski_13 @ Nov 6 2007, 14:56:47) *

ehh... czy tak trudno ściągnąć OFa, wgrać sobie buty, piłeczki :/ A Ty byś pewnie chciał jeszcze żeby oryginała wysłać tongue.gif
Germanix
mysle ze to nie jest trudne trzeba znac tylko pliki ale do pes 2008 jescze pathów nie zgrywałem
hakan
QUOTE(Barto @ Jan 5 2008, 12:25:17) *
http://www.dekazeta.net/index.php?showtopic=67577 Tu masz super patch. Ja właśnie ściągam:) Już dawno po mikołaju ale mysle że bedziesz zadowolony:)

mam pytanie... udało ci się zainstalować powyższego patcha ????
kamilek71
ma ktos juz zpatchowana wersje na ps2 ? a jak nie to moze ktos by wyjasnil jak zrobic to samemu i np zainstalowac tego patcha co jest podany Prosze o pomoc z gory dzieki smile.gif
kamilek71
dziala komus to ?? ja jak pozamienialem pliki i zrobilem obraz odpalam na ps2 to mi sie sama konsola restartuje moze ktos wie co robie nie tak ? oodpisze ktos
kamilek71
zaglada ktos na te forum wogole ? :>
Barto
Cytat(kamilek71 @ Feb 24 2008, 13:30:14) *
zaglada ktos na te forum wogole ? :>

Zagląda:) Najlepiej na gg pisz......Widze że Ci zależy. Path jest konkretny:) Tu masz moje gg 9939823
Barto
http://www.winningthai.net/forumdisplay.php?f=48

Tutaj jest tego troche:d
kamilek71
napisalem ci na gg smile.gif mam nadzieje ze sie odezwiesz pozdrawiam smile.gif
Barto
Mam takie pytanko..........jak podłozyc stadiony z pc do Pesa 2008 na ps2..... Czy wogóle mozna a jak tak to jak?
chez
CYTAT(kamilek71 @ Feb 19 2008, 21:19) *
ma ktos juz zpatchowana wersje na ps2 ? a jak nie to moze ktos by wyjasnil jak zrobic to samemu i np zainstalowac tego patcha co jest podany Prosze o pomoc z gory dzieki smile.gif

Ja mam tego patch zainstalowanego i dziala mi w 100%! chodzi o tego patcha dekzeta. Wiec pytac jesli nie umiecie tego zainstalowac
Dziem
napisz mi na gg jak nagrac patcha na ps2 zeby dzialalo
Dziem
moje gg 3063881
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.