jarek1989
Jul 1 2007, 21:53
głosujemy na drużyne którą chciali byście w pathu

głosujemy od 1 lipca 2007 do 10 lipca 2007 (włącznie ) czyli do północy

i licze że będziecie głosować

tego posta będe edytować

to będzie post do tychy innych drużyn
drużyny :
21) KKS Kalisz (7) XXXXXXX
22) GKS Cartusia (1) X
23) Fablok Chrzanów (1) X
24) MKS Kania Gostyń (1) X
25).................
GŁOSÓW NA INNE (13)
jeden X = 1 głos
aaa ;D tylko zaznaczcie że głosowaliście na inne
bo tak to napise ktoś pota Np. Na Kalisz a da głos na coś innego i będzie miał tak jakby 2
a więc będe patrzał najpierw zanim jakiś głos dopisze czy został zaznaczony w ankiecie ;D proste ;D
do 10 czas ;D
pozdro
kroczek
Jul 2 2007, 07:17
TKP to chyba to samo co Elana?
krzywapodkowa
Jul 2 2007, 07:21
no
głosujcie na Elane !!!!!!!!!!
To, to samo
Ja zachęcam do Głosowania na Hutnika ( fajnie sie gra małe derby

)
Liedson +10
Jul 2 2007, 08:39
ja na Radomiaka zachecam...
Ciekawe jak mo?esz gra? derby, skoro to tylko 2 liga?

Wynik Elany i TKP Toru? b?dzie si? sumowa?, poniewa? wkrad? si? ma?y b??d...
Ja zachecam do glosowania na Zawisze Bydgoszcz ! Stadion Zawiszy juz jest do pesa (marnej jakosci ale wrazie co to mozna go poprawic) .
Wrazie co to moge wspomoc was przy tworzeniu zespolu Zetki a takze przy poprawianiu stadioniku
Licze na glosy naszych zgód z GKS Jastrzebie , LKS Lódz czy Zaglebia Lubin gdyz fajnie bylo by rozegrac sobie meczyk po mdzy. np. Zawiszka a LKS - em

Glosy innych forumowiczów sa równiez mile widziane

Po[Z]dro
Ale jak wy chcecie grać I ligą?!
Nie doceniasz naszych umiejętnosci

Zamieni sie w OE Patchu w OFie lige niemiecką na 2 Polską i po sprawie
ok, to potem tylko wrzuccie to na forum tego of-a bo ch?tnie te? bym tak zrobi?

albo zróbcei instrukcje jak to zrobi? xD
Ja stal mielec bo to klub blisko mojej miejscowości
ComeBack
Jul 2 2007, 12:00
Glosowac na ROW
POZDRAWIAM;)
Ja głosowałem na Górnik Łęczna, bo mimo że spadli z ligi pierwszej to zasługiwali na nią swoją grą (chociażby wygrany mecz z mistrzem kraju czyli zagłębiem, półfinał pucharu ekstraklasy)
Głosować na Zawisze! A jak nie na Zawisze to na GKS tychy!
Ja tam jestem za Elaną Toruń, mają sztame z Ruchem i w ogóle ich lubię.
Varies.
Jul 2 2007, 12:05
Glosuje na zespuj z Rybnika bo beda mieli swoj stadion
Liedson +10
Jul 2 2007, 13:07
echh jak nie dacie Radomiaka to sam chyba zrobie malego patcha z nim
KKS KALISZ prosze utytuowany zespół kiedyś grający w 3 lidze był na 2 miejscu aż w końcu spada bo odeszli z niego zawodnicy np. do legii warszawa korony kielce np. KACZMAREK i wielu innych dobrych klóbów np. TUR TUREK NOWY 2 LIGOWIEC i dawniej dobry aluminium konin. Materiały na stronie kkskalisz.pl.
tomek-tz
Jul 2 2007, 13:50
Ja jestem za inna druzyna,a mianowicie GKS Katowice, bo choc jestem ze Slaska ale ide za Ruchem to jednak:
1. jest juz stasdion gieksy
2. juz sa na pewno w drugiej lidze
3. nalezy im sie za zywota
4. fajnie byloby se zagrac kolejne derby Slaska:D
ten patch, to 2 liga patch, więc będzie gieksa

, a co do kalisza to eem...no...wychowanków to nie zrobimy w tym zespole...ani stadionu, ani nic nie ma do tego
A na 4 ligową jarote to można głosować do cholery jasnej i sokół kleczew również który chyba jest w 4 lub 3 lidze. Sam gram do dziś w juniorach kks kalisz i łoimy jarote po 8:0. Większość z nas już ma oferty z lecha, sms łódź i szamotuł.
Wiec prosze o dodanie kksu chociaz do sondy żebym miał satysfakcje. Sam mam ich strój w kitserwerze profesjonalnie wykonany i flagi kibiców oraz herb. A tak wogóle to Kalisz liczy 150.000 ludzi i ma kose z Arką Gdynia.
jarek1989
Jul 2 2007, 15:19
Cytat(kksm @ Jul 2 2007, 15:22:26) [snapback]159915[/snapback]
A na 4 ligową jarote to można głosować do cholery jasnej i sokół kleczew również który chyba jest w 4 lub 3 lidze. Sam gram do dziś w juniorach kks kalisz i łoimy jarote po 8:0. Większość z nas już ma oferty z lecha, sms łódź i szamotuł.
Wiec prosze o dodanie kksu chociaz do sondy żebym miał satysfakcje. Sam mam ich strój w kitserwerze profesjonalnie wykonany i flagi kibiców oraz herb. A tak wogóle to Kalisz liczy 150.000 ludzi i ma kose z Arką Gdynia.
te 2 Toruńskie zsumuje bo mi się pomyliło
a co do tego powyżej to napisałeś że Kalisz i ja będe o tym pamiętał ale na Kalisz jest narazie jeden głos Twój i to wszystko
pozdro ;D
Kalisz wybieram
Ja również wybieram Kalisz, lecz w ankiecie mogłaby się znaleźć Warta Poznań. W końcu przyszły drugoligowiec

To taka mała sugestia, aby dodać te dwa kluby. Pozdro
jarek1989
Jul 2 2007, 15:46
tego posta będe edytować

to będzie post do tychy innych drużyn
drużyny :
21) KKS Kalisz (7) XXXXXXX
22) GKS Cartusia (1) X
23) Fablok Chrzanów (1) X
24) MKS Kania Gostyń (1) X
25).................
GŁOSÓW NA INNE (13)
jeden X = 1 głos
aaa
tylko zaznaczcie że głosowaliście na inne
bo tak to napise ktoś pota Np. Na Kalisz a da głos na coś innego i będzie miał tak jakby 2
a więc będe patrzał najpierw zanim jakiś głos dopisze czy został zaznaczony w ankiecie
proste

do 10 czas
pozdro
Damian.
Jul 2 2007, 17:20
No to Kalisz:]
Porąbało was? Kalisz? :/ Dajcie spokój...głosujecie "no to kalisz" powiedzcie jaka będzie frajda graniem zespołem który ma statsy po 40? Ech...
Ja tam jestem żeby był KKS Kalisz.
Ej no, ale panowie kto za Kaliszem niech wybierze te? opcje inne w ankiecie, bo g?os si? liczy? nie b?dzie inaczej. Dzi?kuje wszystkim za poparcie. Z góry mam pytanie czy ty wonbrz wolisz gra? wszystkimi po 99. Nawet tym kksem bym ci skopa? ty?ek w pesie gdyby? se wybra? cho?by real madryt ale niestety nie gram przez neta.
Ta...daj spokój ch?opcze bo ?mieszny jeste?, jakby? w??czy? neta to bym móg? wzi??? nawet polonie bytom przeciw twojemu realowi ;].Nie samymi 99, bo to nie ma sensu, jestem fanem polskiej pi?ki ale do pewnego poziomu, dru?yna która ledwo utrzyumuje si? w IV lidze? Dajcie spokój... . Nie k?ó?my si? bo to nie ma sensu, ale twoje napinki s? ?mieszne. Wygra dru?yna demokratycznie wybrana. "Demokracja to najgorszu ustrój, ale nikt lepszego nie wymy?li?, bo dwóch g?upich przeg?osuje jednego m?drego"
A KKS jest tylko jeden. Ole, super KKS! Kolejorz! Kolejorz!
Pozdrawiam
Liedson +10
Jul 2 2007, 23:39
rzal z tym Kaliszem :X juz szykuje elementy patcha z Radomiakiem

wiadomo, bedzie on zastepowal ten KKS Kalisz czy jak mu tam.
A ja zagłosowałem na inną drużyne i myśle że Warta Poznań byłąby odpowiednia wkońcu wywalczyła awans do 2 ligi
Ale Warta będzie

sądze, że jeśli teraz zaznaczyłeś inne to możesz oddać głos na jakąś inną drużyne

np. Łęczna, Zawisza, Radomiak, uznamy Ci ten głos
gks cartusia proponuje. druzyna z aspiracjami na II lige.
Prosze jarka o zaktualizowanie ilości głosów na kks kalisz i chce powiedzieć, że nawet jak Kalisz się nie dostanie to sam go dodam i napisze oddzielny temat 2 liga patch + kks kalisz.
Cytat(Liedson +10 @ Jul 3 2007, 00:43:59) [snapback]160074[/snapback]
rzal z tym Kaliszem :X juz szykuje elementy patcha z Radomiakiem

wiadomo, bedzie on zastepowal ten KKS Kalisz czy jak mu tam.
w pełni popieram Radomiaczka
jak cos to moge ci pomóc w tym mini patchu
pozdr0
Fablok Chrzanów z 4 ligi może być w patchu 2 ligi w 24 druzynach;p:D ja glouje na ta druzyne Fablok Chrzanów
jarek1989
Jul 3 2007, 14:09
po około 1/3 czasu głosowania jest taka czołówka :
1) Zawisza Bydgoszcz 9 głosów
2) KKS Kalisz 7 gł.
2) Górnik Łęczna 7 gł.
3) Radomiak Radom 6 gł.
głosujemy dalej do 10 lipca

drużyny które nie zmieściły się do ankiety a są proponowane przez was są wzięte do głosowania w poście
26 tego tematu strona
2
Wkradły się 2 błędy w ankiete hehe i dlatego TKP Toruń i Elane Toruń oraz Freskovite Wysokie Mazowieckie oraz Ruch Wysokie Mazowieckie zsumuje bo to są te same zespoły
pozdro
Liedson +10
Jul 3 2007, 14:15
najlepiej by bylo, zeby ustalic granice, ze tylko druzyny 3 ligi i absolutnie czolowe 4 moge brac udzial w ankiecie.. bo taki kalisz 5 liga, no soory :|
Porypa?o was z tym Kaliszem? s? lepsze i wyzej postawione druzyny a nie jakis Kalisz

Lepiej dac bo ja wiem , np Zawisze
W pełni zgadzam się z Liedsonem
jarek1989
Jul 3 2007, 14:27
musze nad tym pomyslec
bo jak damy ewentualnie kalisz to beda mieli ich gracze po 70 albo mniej

co to za radocha z gry ????
co o tym sądzicie ??
OK panowie ugieliście mnie. Nie bierzcie pod uwage kalisza. Jak mi sie zechce to sam stworze ofa w którym bedzie kalisz i dodam stroje i wstawie na jakiś serwer. Ale mam nadzieje że dacie mi na to pozwolenie. Ale to nie fer bo większość jest za kaliszem. Róbcie co chceta.
jarek1989
Jul 3 2007, 14:38
LUD WYBIERZE

hehe
będzie miał Kalisz najwięcej to bedzię 24

nie będzie miał to inna drużyna bedzię wybrana proste

koniec tematu KALISZ
Mówie nie róbcie to nie róbcie jak wam nie pasi. Sam wydam tego patcha+kalisz jeżeli dostane zgode.
Sam głosuje na Zawisze Bydgoszcz jak nie na kalisz
Do tej pory wygrywa Zawisza, wi?c jest fair, Ryszardzie Kalisz

EDIT
Rychu Kalisz jest spoko, ja go lubi? ;D, chocia? jestem z opcji POzna?skiej
jarek1989
Jul 3 2007, 14:45
Cytat(kksm @ Jul 3 2007, 15:45:50) [snapback]160241[/snapback]
Mówie nie róbcie to nie róbcie jak wam nie pasi. Sam wydam tego patcha+kalisz jeżeli dostane zgode.
Sam głosuje na Zawisze Bydgoszcz jak nie na kalisz
7 osób chce i narazie tyle jest
i proste

a tak to Ty wywołujesz teraz zament bo ktos może chciał zagłosować np. na Zawisze ale zobaczył że może na Kalisz więc wcisnął inne

i teraz nie cofnie głosu !! więc KKS Kalisz wciąż w grze

a po 2 każdy ma swój rozum i podejmie jaką chce decyzje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.