Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sponsorzy Do Band
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
krzywapodkowa
W tym temacie będę zamieszczać sponsorów do band na waszą prośbę. Aby dowiedzieć się jakich sponsorów ma dany klub wystarczy wpisać jego nazwę i podać ilu się chce tych sponsorów. Mam nadzieję że pomogę wielu osobom smile.gif
Co o tym myślicie? smile.gif
Vadiim
Wydaje mi sie, ze nikt nie ma problemu ze znalezieniem loga sponsorów, aby potem ew. uzyc je do tworzenia band..
Wystarcza banalne google/grafika smile.gif ..
Kazdy zapewne wie jak sie to obluguje, wystarczy wpisac nazwe firmy i pojawiaja sie sietki takich logosków szukanej firmy, sponsora;) ..

No wiec dla mnie to trochu utrudnanie pracy, poniewaz kazdy w 20 sek znajdzie wyszukiwane logo do band smile.gif .
mirox
Cytat(Vadiim @ Jun 14 2007, 10:05:13) [snapback]154291[/snapback]
Wydaje mi sie, ze nikt nie ma problemu ze znalezieniem loga sponsorów, aby potem ew. uzyc je do tworzenia band..
Wystarcza banalne google/grafika smile.gif ..
Kazdy zapewne wie jak sie to obluguje, wystarczy wpisac nazwe firmy i pojawiaja sie sietki takich logosków szukanej firmy, sponsora;) ..

No wiec dla mnie to trochu utrudnanie pracy, poniewaz kazdy w 20 sek znajdzie wyszukiwane logo do band smile.gif .

Chyba ?le zrozumia?e? Krzyw?podkow?.
Jemu chodzi, ?e je?eli napiszesz "Poszukuje sponsorów Fc Norymbergi" to on poszuka sponsorów tego klubu.
Vadiim
Cytat(mirox @ Jun 14 2007, 10:41:09) [snapback]154296[/snapback]
Chyba ?le zrozumia?e? Krzyw?podkow?.
Jemu chodzi, ?e je?eli napiszesz "Poszukuje sponsorów Fc Norymbergi" to on poszuka sponsorów tego klubu.

Wiem wiem o co chodzi smile.gif
Jak uwazacie..smile.gif
Ale mnie sie wydaje, ze wystarczy popatrzec na jakis urywek meczu czy tam na jakies zdjecie z danego meczu i juz widac kto ma jakich sponsorów smile.gif ..
Tez raczej kazdy kibic danego klubu juz ma wpatrzone oczy na logo sposnsorów itp smile.gif ..

No, ale jak juz pisalem .. Jak uwazacie;)
krzywapodkowa
i tak mam nadzieje że komuś się przydam smile.gif
Kempu
Ale jak się totalnie nie ma pomysłu, i dobrze, jest jakaś info. a nie zakładać tematy,
kostek
http://web.brandsoftheworld.com/
Może ktoś nie zna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.