Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze O ZamkniĘcie Tego Tematu.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kksm
Wcześniej współpracowałem razem z Kamilinho, ale żeby nie robić szumu postanowiliśmy otworzyć oddzielne tematy. Prosze abyście narazie nie składali zamówień i zrozumieli, że praca nie będzie szła za szybko, bo mam sporo innych zajeć. Błagam o OCENKI!!! Życzcie mi powodzenia.

Ponieważ liga mistrzów zbliża się z sekundy na sekunde postanowiłem zrobić bandy przygotowane na tą okazje. Pamiętajcie, że to są moje pierwsze bandy, ktore ośmieliłem się pokazać. Przygotowalem dwie wersje. PROSZE O OCENY!!!

PLIK BIN

PLIK BIN

I oczywiście alternatywne bandy. Pasują na każdy stadion. OCZYWIŚCIE OCENKI!!!

PLIK BIN
kksm
Sorka, że post pod postem ale nikt nawet nie ocenił band, a chce aby mój temat się rozwijał. Mam dla was trzy wersje tych samych band,ale z jedną różnicą jedne są dla strony issonline, drugie pro-evo, a trzecie normalne. Sami wybierajcie
OCENKI!!!

ISSONLINE BIN

PRO-EVO BIN

NORMAL BIN
p@blo
Super bandy
RBK
kksm, czy mógłbyś zdradzić, jak tworzysz bandy?? Chodzi mi oto, w którym programie robisz te bandy, jaki template używasz i jak tworzysz bina. Jeśli możesz to proszę o poradę na numer gg 2257016. Pozdro smile.gif
p@blo
Zrobisz nowe bandy dla juve z nowych logiem sponsora??
kksm
Pablo 109- Zrobie te bandy JUVE ale daj mi wszystkie 4 loga sponsora jakie chcesz mieć na bandach.
Bart_93- Wejdz do mnie na gg to pogadamy 2399732
FOR ALL- WIĘCEJ OCEN!
Damian.
Suer badny , tylko ostatnie maja 3 takie same. Probuj robic kazde inne
p@blo
Cytat(kksm @ May 24 2007, 20:48:04) [snapback]149599[/snapback]
Pablo 109- Zrobie te bandy JUVE ale daj mi wszystkie 4 loga sponsora jakie chcesz mie? na bandach.

Wzoruj si? na tych. Tylko zamiast tamoil new holland.A dasz rade zrobic obrotowe??
kksm
Specjalnie na prośbę użytkownika pablo109 wykonałem bandy dla juve. Sam sądzę, że jest to narazie najgorsza moja praca, ale bardzo prosze o ocenki.

BIN JUVE
Damian.
Wedlug mnie na strodku bandy new holland , fiat group powinp niebyc tej linii , moglbys tam dodac cien.

Reszta spoko
8,5/10
p@blo
Cytat(kksm @ May 25 2007, 16:27:43) [snapback]149706[/snapback]
Specjalnie na prośbę użytkownika pablo109 wykonałem bandy dla juve. Sam sądzę, że jest to narazie najgorsza moja praca, ale bardzo prosze o ocenki.

BIN JUVE

Nawet mogą być. A spodziewałem się lepszych!!
Pozdro
artysta germanista
powiesz mi jak zrobic bina??
Bardock
Maciek to banda Kamilinho!Oszuscie!
Hal

Hmmm....
To moja praca na pocz?tku mojej kariery...

Rzeczywi?cie banda JOGA Bonito jest moja....
huh.gif
kksm
Ej no panowie wziołem tą bande bo gdy razem z kamilinho pracowaliśmy to taką zrobiliśmy ale to nasza wspolna praca. A zrobiłem to na szybko bo czasu nie miałem. SORKA JEŻELI WAS TO ZEZŁOŚCIŁO.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.