Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ktòra Fifa?
board.issonline.pl > Inne > Gry
snake
Grales w jakas fife? opisz to...
jaka ci sie najbardzxiej podobala i co o nich sadzisz teraz.
ja powiem jednym slowem (w sumie 2) fifa suxx wink.gif
kubek
Zaznaczyłem pozycję pierwszą. Była to pierwsza Fifa z ktòrą miałem do czynienia. Bardzo mi się podobała (a komu nie?). Pamiętam jak grałem na szaraku z bratem. Jednak najwiecej czasu spędziłem przy Fifie 99. Potem już z graniem skończyłem. Spędziłem miłe chwile. Pojawił się iss...
Kusik
jak piszesz pipa suxx to po co wogole zakladasz taki temat. wymawiajac to slowo sam sobie robisz problemy smile.gifsmile.gif.... wszystkie f*** byly chujowe no w 98 byla fajna opcja bo na hali mogles pograc...
Rządło
Ja playstation nigdy nie miałem, więc kiedyś bardzo dużo pykałem w fifke. Pierwsza część w jaką grałem to był World Cup 98. Pòźniej grałem w Fife 98, 99 , 2000, 2001, 2002 i w te części można było grać. Od czasòw Fify 2003 przestałem grać w tą serie. Fifa 2005 znudziła mi się po 1 rozegranym meczyku biggrin.gif PES 4 Forever
Hawok
Mi najbardziej podobala sie FIFA 2003 ! poprostu miodzio smile.gif
Bakel
World Cup 98 - w to się nawet dało grać jak na owe czasy :-)
michau000
na dzień dzisiejszy żadna... ale ongiś najchętniej grałem w Road To World Cup '98, to była gra genialna.

ech, gdzie te czasy jak się zachwycałem kolejnymi odsłonami pipki...smile.gif
thC!?
a moim zdaniem fifa skończyła się na 2003 potem co roku już to samo.... siatki kamień itp.... od czasòw pes3 nie tykałem fif wcześniej grałem se na iss na psx'ie u brata i się tym zaraziłem bo inne się chowały gry piłkarskie. Najlepiej wspominam fife 2002 była wg mnie najlepsza i bliska poziomu pesa chociaż troche jeszcze jej brakowało a tak pozatym to żadna seria się nie poprawiła co roku tylko inne składy a np. statystki nic nie dają dalej obrońcy doganiają napastnikòw tongue.gif

pS. Ale się rozpisałem kurde biggrin.gif a miałem tylko oddać głos biggrin.gif
JAACA
No coz...Ja bylem aktywnym fifiarzem do odslony z numerkiem 2002. Potem stalem sie szczesliwym posiadaczem ps2 i zaczelo sie;) Zaznaczylem pozycje nr 1. Fifa 98 zrobila na mnie wielkie wrazenie. Podejrzewam ze wielu obecnych Anty-Fifiarzy wtedy takze zachwycalo sie ta gra. :twisted:
kemot
to prawda, fifa98 byla bardzo fajna, reszta po zapozaniu sie z konsolowymi pilkami konami okazywala sie porazka...
snake
może nie wsaystkie fify suxx. Pierwsza w jaką grałem była to 97 na PSX-a, nawet spoko , nieruchoma siatka rules! no i ta gra na hali miodzio. Pòźniej dopiero miałem styczność z Fifą 96 (wiecie nawet w 3D nie była), a według mnie najlepsza fifa to World Cup '98.
lazy_bum
Striker zawsze byl najlepszy. q-:
Pik
mi sie najbardziej podobala 2005 i ta z halowka chyba 98, kwadraciok straszny ale fajnie sie gralo :]
pawel_szulc
Chyba 2001. Najczesciej w nia gralem keidys bo pesa jeszcze nie bylo a ja neta nie mialem.
saper
hmm teraz zadna, wtedy 98
siano
edycja '97, za granie na hali i najlepszy napad Milanu, odkad im kibicuje (Weah i Simone)
baski18
Poweim tak ... sa dwie smile.gif
Fifa98 RTWC
i Fifa World Cup 98

Tyko te dwie fify mi sie podobały smile.gif

Pamietam jak zdobyłem 4 miejsce w turnieju w Poznaniu w World Cup 98 smile.gif gralem wtedy Nigeria biggrin.gif
korzen
KIEDYS WSZYSTKIE TERAZ..... RZADNA RZECZ JASNA

--------------------------------------------------------------------
walczu
Grałem w fife od serjo 97, ale jak wyszedł PES3 to rzecz prosta... koniec z fifą. Nadal pracuję na cfie i wydaję dodatki do tej gry, ale już nie gram w tą grę, mało tego nawet nie mam jej na kompie, a dodatki testuje mi qmpel z australii biggrin.gif I jeszcze dodam gdybym wcześniej wiedział o grach typu WE2002 to już wtedy bym zaprzestał z fifą, ale niestety o tej grze dowiedziałem się pòźno :/
kemot
wrecz za pozno smile.gif
lazy_bum
Moze ja tez opowiem swoja ,historie'. Gralem w zasadzie (w sensie dluzej) w jakas staaaaraaa FIFE (nie pamietam ktora to, izometryczny rzut), a potem w obie '98. Nastepne odslony byly juz kompletna pomylka, a w miedzyczasie zagralem u kumpla w WE na PSXa i *BAM* od tego momentu KAZDA FIFA wydawala mi sie bezdennie glupia. Ostatniej edycji Kanadyjskiej pilki nawet nie probowalem bo nie widze sensu.
A Strikera (chyba '92) kocham bo gralem w niego przez jakis rok informatyki. :-D
kemot
co kazdy wyniosl z informatyki? turnieje w strikera! smile.gif to byly czasy ;(

:twisted:
T-Mac
hmmmmmmmm dlugo sie zastanawialem na co oddac glos
i stwierdzilem ze mi brakuje jednej opcji, wiec dodalem biggrin.gif
snake
smile.gif
zapomniane
Dla mnie to najlepsze były dwie Fifa 98 RTWC i Fifa 97 bo była hala.
wąski
Pierwsza fifka w jaką grałem to '98 world cup u qmpla na szaraka.Ten klimacik MŚ-miooodzio!Potem na chwilę jeszcze zaskoczyła mnie 2003 bo zyskała szczyptę grywalności,ale to było tylko złudzenie :wink:
Od ISS Pro Evo na psx'a każda fifa wyglądała już jak parodia piłki...
RuDi
jak dla mnie fifa 2002 wtedy jeszcze slabo znalem pes'a o ile wogle znalem
BartekRym
2002 BO JAKO JEDYNA W KTORA GRALEM BYLA W MIARE GRYWALNA
Jocker
No moim zdaniem Fifa 2k2 była najlepsza ale i tak była do bani laugh.gif laugh.gif
Coolgun
jak u mnie to najbardziej podobal mi sie wc 98 bo to pierwsza fifa w jaka gralem laugh.gif pozniej to gralem i czekalem na kolejne czesci wtedy kochanej fify. Ale jak wiekszosc ludzi nie mialem stycznosci z psx i iss dlatego w kopanki konami zaczolem grac od pes3.
moim zdaniem konami popelnilo błąd nie wypuszczajac swoich produktow na szaraki. Pomyslcie teraz na tym serwisie byloby pare razy wiecej uzytkownikow laugh.gif
matias
Pamietam kiedy wyszla pierwsza fifa bodajze 95 i gralo sie z kumplem na amidze byla nawet niezla smile.gif ale najlepsza fifą wg mnie jest oczywiscie fifa98:WC pozniej powstalo takie cos jak fifa 99 totalna kaszana jesli chodzi o grywalnosc, Fifa 2000 taka se, Fifa 2001 i 2002 calkiem przyzwoicie, reszta to komercyjny szit. ;D
Regz
Pamietam kiedy wyszla pierwsza fifa bodajze 95

Pierwsza była Fifa'94 :wink:
tomek828
mi najbardziej podobala sie fifa99 smile.gif byla to moja pierwsza gra pilkarska w jako gralem, gdy jo pierwszy raz zobaczylem grafika mnie powalila na ziemie :shock: inne fify mi sie nie podobaly bo odkrylem ISS PRO EVOLUTION 2 od tamtej pory gram tylko w pilki od KONAMI tongue.gif
TeDi
Ja od zawsze lubiłem piłke nożną nie tylko sam w nią grałem na boisku, ogłądałem mecze w tv, ale też grałem na ròżnego rodzaju sprzęcie. Jako fan tej dyscypliny sportu szukałem gry, ktòra najbardziej przypadnie mi do gustu i będzie dla mnie ideałem. Najlepsze według mnie piłeczki, na:
PC-Fifa World Cup 98
PSX-ISS Pro Evolution 2
PS2-Pro Evolution Soccer 3
XBOX-Pro Evolution Soccer 4

smile.gif
Hawok
najlepsza to była FIFA 2003 !! to byla gra
daniel144
ja lubie fife 200X
kemot
QUOTE(TeDi @ Jul 14 2005, 23:24:28)
Ja od zawsze lubiłem piłke nożną nie tylko sam w nią grałem na boisku, ogłądałem mecze w tv, ale też grałem na ròżnego rodzaju sprzęcie. Jako fan tej dyscypliny sportu szukałem gry, ktòra najbardziej przypadnie mi do gustu i będzie dla mnie ideałem. Najlepsze według mnie piłeczki, na:
PC-Fifa World Cup 98
PSX-ISS Pro Evolution 2
PS2-Pro Evolution Soccer 3
XBOX-Pro Evolution Soccer 4

smile.gif
[right][snapback]29944[/snapback][/right]

Jedna z zasad (podstawowych) uzytkowania forum - nie odswiezaj starych tematow

QUOTE(Hawok @ Jul 14 2005, 23:42:16)
najlepsza to była FIFA 2003 !! to byla gra
[right][snapback]29946[/snapback][/right]

Nastepny

QUOTE(daniel144 @ Jul 14 2005, 23:57:35)
ja lubie fife 200X
[right][snapback]29948[/snapback][/right]

To moze zmienisz forum ?
Kusik
Skoro kemot tego nie zrobil to ja to zrobie o 10% dla Tediego...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.