Darsolinho
Feb 28 2007, 10:05
Witam kupie oryginalnego CD keya nie piszcie mi zebym kupil oryginalną gre bo kupiłem takowa na allegro a koles poleciał w wała bo owsem gra jest oryginalna ale cd key nawet nie pasowal i musialem z neta poszukac jakiegos nieoficjalnego. Wice jesli ktos ma PES6 i mu sie nie podoba gra online to prosilbym o odstapienie najlepiej przez allegro. Pozdrawiam
QUOTE(Darsolinho @ Feb 28 2007, 11:09:45) [snapback]126490[/snapback]
Witam kupie oryginalnego CD keya nie piszcie mi zebym kupil oryginalną gre bo kupiłem takowa na allegro a koles poleciał w wała bo owsem gra jest oryginalna ale cd key nawet nie pasowal i musialem z neta poszukac jakiegos nieoficjalnego. Wice jesli ktos ma PES6 i mu sie nie podoba gra online to prosilbym o odstapienie najlepiej przez allegro. Pozdrawiam
pudełko z gra bylo otwarte? bo jeśli nie to koleś nie mogł Cie przekrecić. no chyba ze kupiłeś gre używana, to już jest inna sprawa.l ja tam swojego PESa 6 zakupiłem w Empiku i wszytko hula elgancko
Darsolinho
Apr 7 2007, 06:37
ja niestety kupilem uzywke, kiedsys jz kupilem pes5 uzywke i wszystko gralo
Masz nauczkę - używki szkodzą...
Jeżeli masz dowód, że w aukcji dokładnie pisało iż gra jest z cd-keyem potrzebnym do gry online to możesz jakieś reklamacje spróbować złożyć, czy coś...
reklamacje w serwisach internetowych są na nic.koles ojebal cie celowo, a allegro nie odpowiada za takie przekręty.
pozdro
ADP#10
Apr 10 2007, 08:16
Przyłanczam się do prośby również potrzebuje oryginalnego CD-KEYA do gry online

kupie
Ja mogę sprzedać CD-keya.
Myslę że cena 40zł będzie odpowiednia.
Kontakt na PW, będe po godzinie 20:00.
czypaka
Jun 23 2007, 18:46
Rowniez chcialbym kupic oryginalnego cd-keya
EDIT:
Dzieki juz nie trzeba
Jeśli ktośby chciał to moge odsprzedać ; >
PiotriFootball
Aug 22 2007, 16:36
V!N dasz cd-keya za całego kitservera który ma 1,8 GB
PiotriFootball
Aug 22 2007, 17:15
Cytat(Bo0os @ Aug 22 2007, 15:50:55) [snapback]176752[/snapback]
sprzedam, kontakt priv
za co sprzedasz??
40 zł
na zyczenie moge wystawic aukcje na allegro
snok3r
Aug 22 2007, 19:05
allegro od tego macie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.