Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Kolejki 7-10
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
ArekŁDZ
U nas tez troche spóźnony temat,ale zachęcam do wpisywania sie na temat meczy:)

machel (Turcja) 1 - 2 (Szwajcaria) ArekŁDZ

Mecz z liderem ,wiec wiadomo w swiadomosci pogodziłem sie z porazka.Ale mecz (rozgrywany na 2 raty ) pokazal co innego.Po pierwszych 15minutach juz prowadziłem 1:0 ,w nowym dogrywanym tez dosc szybko strzeliłem i w sumie było 2:0 ,jednak w drugiej połowie musiałem sie sporo napocic zeby utrzymac wynik.Bramka machela zdobyta praktycznie z autu... dlugi wyrzut ,sam na sam i bramka ,szkoda ze w taki spsób bo machel miał inne ciekawsze akcje.

Snok3r (Grecja) 0 - 3 (Szwajcaria) ArekŁDZ

Wynik mówi sam za siebie.Moje zasłuzone zwycięstwo moze zbyt wysokie ,ale zawodnicy Snok3r-a tego dnia byli mało skuteczni.

Ps.Czyzby powrót dobrej formy? cool.gif

bluble
Rivaldinho (Polska) 0:2 (Chorwacja) pmcsp

Mecz zdominowany przez Chorwatów. Polacy próbowali przytrzymać piłkę na mojej połowie ale nawet to przychodziło im z trudem. Pierwszy gol strzelony po dobitce...niewykorzystanego rzutu karnego. W ogóle dziwna sytuacja, bo mój zawodnik został skoszony od tyłu w polu karnym i "tylko" rzut karny bez konsekwencji dla "kosiarza". Druga bramka jeszcze przed przerwą Klasnica z główki. Na szczęście dla Rivaldinho w tym meczu celownik miałem rozregulowany. Dzięki.
Rivaldinho
Rivaldinho(Polska) 1:1 mati(Paragwaj)

Na narodowym stadionie w Chorzowe zagościli Paragwajscy panowie,
W pierwszej połowie po kilku strzałach, bramkarz znajdywał się w nielada opałach,
Grzesiu Rasiak daje strzałem z bańki prowadzenie ok 70 minuty,
mati wyrównuje w ostatniej akcji meczu...kolejny remis
P.S-Skrótu , statsów nie ma- Prison Breaka oglądam i czasu nie ma na to smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.