Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 27.01.2006 Grajewo Zlot Issonline.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Zloty.
norek
Dnia 27.01.2006 organizujemy zlot ISSONLINE.
Tego samego dnia w grajewie odbywa się turniej
Pro Evolution Soccer 6 który to zaszczycimy swoją
obecnością. Turniej jak już nas przyzwyczajono
jest odpłatny- 10zł. Wszystkich chętnych do wspólnego
wypadu proszę o zgłaszanie się w tym temacie.
lukasso
bede,

zagram wlochami a jak sie najebie to polska smile.gif
siano
Na turniejach sie nie pije!
lukasso
Co Ty wiesz o piciu smile.gif
Pracoholiku!
snake
Gdzie to grajewo jest?
norek
QUOTE(snake @ Jan 23 2007, 19:30:12) [snapback]115851[/snapback]

Gdzie to grajewo jest?

woj.podlaskie 50 km od bialegostoku.
E 9
JA też bym przyjechał ale brak czasu sad.gif.
Może następny zlot zorganizujemy w Bialymstoku???MOżna by w gałe pogrąc albo na mecz JAgi pujsc no i inne ciekawe rzeczy wink.gif.Kotś myslał nad tym?I co o tym wy sadzicie?PRzeciez duzo uzytkownikow forum mieszka w BIalym:ja,lukasso,norek itd itd.biggrin.gif POZdro i czekam na wasze zdanie
Bushmen
bul, chyba to miejsce jest oddalone od opola o jakies 1000 km ;/
Voytec
Kur...czę. Troche daleko ode mnie...Ale może, może wpadne. Jak tak to norek szykuj się biggrin.gif. Złoje Cię w PESA biggrin.gif
norek
QUOTE(Voytec @ Jan 23 2007, 22:56:28) [snapback]115908[/snapback]

Kur...czę. Troche daleko ode mnie...Ale może, może wpadne. Jak tak to norek szykuj się biggrin.gif. Złoje Cię w PESA biggrin.gif

To kombinuj tak zebys byl.
lukasso
im wiecej nas tym lepiej
fajnie jakby ktos jak ma wzial aparat cyfrowy
pozniej sie relacje na forum zrobi

bul, chyba to miejsce jest oddalone od opola o jakies 1000 km ;/

Wy w ogole mieszkacie gdzies na zadupiu skad wszedzie daleko smile.gif

Może następny zlot zorganizujemy w Bialymstoku???

organizowanie zlotu to powaznie przedsiewziecie dla organizatora
nie wystarczy powiedziec ze zlot robimy tu a wy sobie spijcie gdzie chcecie
laugh.gif (znaczy "chyba tu")
plany sa ale za wczesniej o tym mowic
prawdopodobnie w Wakacje
Mag
Też se zagram tylko jako Oxy biggrin.gif
Sukces bedzie jak wyjde z grupy tongue.gif
E 9
Norek z checia bym wpadł i z wami wypi.....pograł ;]. Jeśli tak jak lukasso pisał uda sie zorganizowac zlot z bialym to wtedy już na pewno będe i nie odmowie sobie przyjemnosci z wami wypp...pograc.Hehe drobne przejezyczenia biggrin.gif.POZdro
norek
QUOTE(E 9 @ Jan 24 2007, 20:50:00) [snapback]116127[/snapback]

Norek z checia bym wpadł i z wami wypi.....pograł ;]. Jeśli tak jak lukasso pisał uda sie zorganizowac zlot z bialym to wtedy już na pewno będe i nie odmowie sobie przyjemnosci z wami wypp...pograc.Hehe drobne przejezyczenia biggrin.gif.POZdro

rozumiem....mama sie nie zgadza ;DDDDDDDDDDDDDDDD
lukasso
Wraz z norkiem zajechalismy około 10.40 na turniej.Poszlismy się zapisac.Tak jak się spodziewaliśmy,wszyscy grali druzynami z najwyższej polki.Norek wybrał Chelsea a ja Włochy.Jednak po pierwszym meczu Chelsea norek zmienil drużynę na Arabie Saudyjska
a ja na Iran.Miała być dobra zabawa i była.Pierwszy mój mecz w grupie gralem z niejakim Perkozem.On był ponoc faworytem grupy ponadto grał Anglia.Podszedlem do meczu bez zadnych kompleksow,taktyka defaultowa i jedziemy! Mecz był raczej pod moje dyktando,miałem wiecej sytuacji pod bramkowych jednak bramkarz druzyny Iranu jeden raz pomylil się około 60minuty kiedy to Anglia wyrównała stan meczu na 1-1
W drugim meczu przyszlo mi grac z Francja która kierowal Tańczący_z_butelkami, mecz znowu ułożył się po mojej mysli jednak Henry około 70minuty strzelil takiego kapcia ze mój brmakarz nie mogl nic zrobic jak wyjac pilke z szatni,no coz nie miałem szczęścia wink.gif
Kolejny mecz to gra z jastrzębiem.Ostatnie porazki troche nadszarpnęły moje ambicje dotyczące dalszej gry w turnieju czego wynikiem było porazka 3-1
Przyszedł czas na arcyciekawe spotkanie z jedyna uczestniczka turnieju a mianowicie Sylwia
4-2 wynik koncowy,zasłużone zwycięstwo Iranu,dzieki za zajebisty mecz bogaty w sporo emocji,zdecydowanie najlepszy mecz w wykonaniu mojej druzyny
No i ostatni mecz który decydowac mogl o moim awansie
naprzeciwko mnie stanął Wyjadacz grajacy Milanem
musialem wygrac aby przejść dalej
w strzałach 4-18 dla mnie
i wynik 1-2 wink.gif
Zwycięstwo i historyczny awans Iranu do fazy pucharowej
a tam czekal na mnie już Matysom grajacy Argentyna
pierwsze spotkanie to 2-2
Drugie to 2-3 w plecy kiedy to stracilem bramke w 90 minucie
przeciwnik strasznie gral schematem biegając tylko messim po skrzydle i wrzutka po ziemi do srodka;żeby nie mój bramkarz który był najsłabszym ogniwem może awansowałbym dalej
ale 1/16 Iranem to i tak sukces
Nastepnym razem wezme cos „powazniejszego” i powalcze o najwyższe trofea
dzieki Luki_k za sparing z mistrzem wink.gif
organizatorom za turniej i ogolnie calej ekipie za fajna atmosfere
do nastepnego

Pozdrawiam,
lukasso

na szersza relacje poczekac trzeba nieco smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.