Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Weol Vs Issonline
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Gallus
WITAM
Chciałbym złozyc propozycje dla całego serwisu IssOnline a głownie dla administratorów zorganizowania pokojowego turnieju, turniej mogł by byc stworzony na waszym servisie jak i równiez na naszym, czyli WEOL.
Przez ten post wysyłam prosbe do "góry" o wystawienie 8 osobowej reprezentacji. Prosze takze czołowych graczy sceny o wystawienie swych poglądów.
Turniej mogł by ruszyc w niedalekiej przyszłosci.

reszta szczegółow po wystawieniu reprezentacji z obu stron.
Rivaldinho
Ale w jaką grę , pes6 czy we2002 ?
Nie napisał Pan wink.gif
Wpadnij Pan na #polevo, Pan wyjaśnisz, Pan odpowiedz dostaniesz.
Pzdr.

P.S-Dyskusyjna sytuacja by miała miejsce w momencie wyłonienia patcha który by się nadawał na rozgrywki tego typu pomiędzy serwisami, wy zapodajecie zapożyczonego patcha z weleague ze zmieniana cipką, ISSonline serwuje za to świeżutki i wykwintny obiadek w postaci świeżutko upieczonego patcha we2k7...

Edit:Dzieki za info, serio naprawde miałem problem...

Edit2:Obie strony się nigdy do tej pory "niedogadały".
Gallus
QUOTE(Rivaldinho @ Dec 4 2006, 23:36:06) [snapback]101606[/snapback]

Ale w jaką grę , pes6 czy we2002 ?
Nie napisał Pan wink.gif

jesli post jest wstawiony w temat "Turnieje WE2002" to w jaką gre?
załozyłem ten temat po to , by admini wystawili reprezentacje a gracze ocenili czy to dobry pomysł, sprawa patcha będzie dogadana po dogadaniu obu stron.
pozdro
siano
Jej, moje pomysly wiecznie zywe! biggrin.gif
Czarny
Witam, to mój pierwszy post na tym forum od niepamiętnych czasów...
Obecnie servis WEOL w osobie Galla wyszedł z tą propozycją, wcześniej próbowałem coś takiego załatwić mniej publicznie, ale nie dało się z wiadomo jakich względów, lecz plan jest i był. Mam taką propozycję aby takie osoby jak whan, które są zajarane zrytym pesem6, który za pare miesięcy zniknie bo wyjdzie nowa odsłona nawet się nie zastanawiały nad takim Turniejem. WE2002 wiecznie żywe!
Wracając do tematu chciałbym aby starzy wyjadacze Issonline, głównie poważne osoby reprezentujące redakcję brali w nim udział, tacy jak Aros, siano (cienias, ale zasłużony przedstawiciel tongue.gif ) Bakel, Timac a nie jakiś Rivaldinho czy kostek.
Moje główne założenie:
Servis WEOL wyszedł z taką propozycją, więc gramy na patchu obowiązującym na WEOL i Turniej jest organizowany na WEOL. To nie podlega żadnej dyskusji i rozważaniu. Jeżeli Issonline w osobie wyżej wymienionych adminów nie wyrazi na to zgody to trudno, nikt nie będzie płakał i prosił o to. Wyszliśmy z inicjatywą i teraz ruch należy do Was. Ja sprawie, aby wszystko odbyło się profesjonalnie i bez jakichkolwiek zgrzytów.
Pozdrawiam Czarny

//w związku z tym że dalsza część tematu była ciągiem wyzwisk znanych z poprzednich żali Czarnego ;/, posty usunąłem a temat zamykam. Dla dobra nas i świata całego!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.