A więc jasne, pochwalę się. Gram VFL Bochum, wprowadziłe zespół do 1 ligi i teraz mam ostatni mecz z Mainz(11 miejsce) a Bayern ma do mnie 3 pkt straty. Jeśli chodzi o grę z udogodnieniami to używam FM Scout (jeżeli się komuś nie podoba to trudno, mi się gra przyjemnie) i CK by Prof (ale nie zerżnąłem, tylko gdy o tym usłyszałem ustawiłem podobnie u siebie

). A więc to co tygrysy lubią najbardziej, skład:
Br-Iulian Marian Raduta- 1. sezon i 1 połowa 2. sezonu- chujnia na maksa, teraz bije się o niego Barca i inne
OL- Edu- Jeden z niewielu co się ostali z pierwotnego składu, świetny fizycznie (silny, skoczny, szybki)
OŚ- Jardel- "Lansowany jako nowy Lucio" jedyna wada- równowaga- tylko 11(ale reszta ważnych <15)
OŚ- Marcel Marlitz- od samego początku podpora obrony
OP- Antony Vanden Borre- myślę, że fanom FM-a nie muszę nic dodawać
DP- Petit- uczestnik MŚ, niechciany w Porto, u mnie rozwinął skrzydla, jeżeli ustawię go jako plastra na jakiegoś ofens. pomocnika- nie ma bata- wyłączył z gry np. Juninho, Ballacka itp.
PŚ- Matuzalem- o dziwo przeszedł do 2. ligi, dlugo się aklimatyzował ale teraz jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem Bochum i kapitanem
PŚ- Tomek Zdebel- następny, co się ostał, pomimo, że ma strzały z dystansu 14, strzela świetnie
OPL- Patrick Mtliga- niby obrońca, ale patrzac na jego odbiór i krycie dałem na skrzydło, i tam się rozhulał

.
OPP- Andrea Gasbarroni- świetny drybler, strzelił kiedyś bramkę niczym Maradona- w połowie boiska zszedł do środka i na pełnej szybkości minął 4 przeciwników. Po Matuzalemie chyba najlepszy w mojej drużynie.
NŚ- Joris Van Hout- b. dobry króla strzelców nie zdobędzie, ale często ratował mi skórę. Żaden drybler ani technik, za to świetny fizycznie, wysoki i dobrze grający głową.
Na rezerwie trzymam tylko zdolnych 20 latków- Luca Di Matteo, Quavas Kirk i innych
Mogłbym gadać godzinami... Chyba stawiam FM-a przed PES-em

Ciekawi mnie, kto udziela się na forum CM-FM, wiem jedynie o Kostku