Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
tsw.michal
jak można szybko i sprawnie zrobic sobie własne transfery w PES czy trzeba wchodzic w gre i zmieniac wszystko czy jest jakis program gdzie łatwo mozna to wszystko podmienic, bardzo bym prosil o odpowiec gdyż chciałem sobie sam zrobic aktualizacje z transferami i jeszcze jedno jak podmienic herby w grze?
BartekRym
TU MASZ WSZYSTKO
Mooner
QUOTE(BartekRym @ Sep 26 2006, 18:16:26) [snapback]90813[/snapback]

zawsze można iść na łatwizne i "nabić posta" dawając link do google.. dry.gif

cyk
tu masz PESFan Editor.. program służy do edytowania option file, nie jest trudny w obsłudze, kiedyś też se chciałem kilka transferów dokonac ale mi się odechciało...
w ostateczności możesz sciągnąć OF z superpatcha lub innych dodatków..
pozdro
tsw.michal
QUOTE(Mooner @ Sep 26 2006, 18:30:06) [snapback]90817[/snapback]

zawsze można iść na łatwizne i "nabić posta" dawając link do google.. dry.gif

cyk
tu masz PESFan Editor.. program służy do edytowania option file, nie jest trudny w obsłudze, kiedyś też se chciałem kilka transferów dokonac ale mi się odechciało...
w ostateczności możesz sciągnąć OF z superpatcha lub innych dodatków..
pozdro

wielkie dzieki! no mozna sciagnąc gotowego OF ale ja chce na bazie OE zrobic sobie OF, jeszcze raz wielkie dzieki pobawie sie moze cos urodze:)
BartekRym
Nie nabijam posta, tylko uświadamiam tego użytkownika o tym, że to On idzie na łatwiznę prosząc na forum o linka nawet nie próbując samemu poszukac. Widzisz o co mi chodzi? Ja Mu tylko pomagam w ten sposób.

PS. Jak już zna tą stronę to w sumie dośc dziwne, że tu nie poszukał, chociażby w Downloadzie...
kiesiu
A zniacie moze jakas stronke z wszystkimi transferami z gory THX
tsw.michal
QUOTE(BartekRym @ Sep 26 2006, 19:09:09) [snapback]90825[/snapback]

Nie nabijam posta, tylko uświadamiam tego użytkownika o tym, że to On idzie na łatwiznę prosząc na forum o linka nawet nie próbując samemu poszukac. Widzisz o co mi chodzi? Ja Mu tylko pomagam w ten sposób.

PS. Jak już zna tą stronę to w sumie dośc dziwne, że tu nie poszukał, chociażby w Downloadzie...

www.transfery.net
Cris
Można robić transfery w Lidze np.Angielskiej?
Cris
A jak?

Takie to trudne?
Cris
QUOTE(alter @ Mar 28 2007, 15:09:34) [snapback]134418[/snapback]

Edycja - Zarejestruj piłkarza

Takie to trudne?

Nie, dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.