Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
>Kornel<
witam!gralem sobie przed chwila w PESa i juz zaczynalem mecz z Villareal i nagle komp sie zacial...za kazdym wlaczeniem tak jest: / wiecie mzoe o co chodzi i co moze pomoc ? z gory dzieki
BartekRym
Może spróbuj przeinstalowac. Aha i czy tak jest przed każdym meczem czy tylko w ML?
Andzi
To winna savów mad.gif . Przenies sobie wszystkie savy oprocz option file i sava z ML w inne miejsce. U mnie zawsze działa ph34r.gif
>Kornel<
tylko przed tym meczem.wczesniej chodzilo normalnie...nie ma innej opcji niz reinstal ? smile.gif
Węgluś
z tego co pamiętam to było to w PP do bodajże UPDATE'a 2.3
Mooner
przeinstaluj/przekopiuj na nowo plik .exe i option file'a
Bo0os
to niemożliwe że to problem tylko w ML, osuń wszystkie save wraz z ML i bedzie działać na bank, obiecuje,też to miałem niedawno
Andzi
QUOTE(Bo0os @ Aug 29 2006, 12:01:32) [snapback]86732[/snapback]

to niemożliwe że to problem tylko w ML, osuń wszystkie save wraz z ML i bedzie działać na bank, obiecuje,też to miałem niedawno

Po co ma usuwac ML, jak ja mam ten problem zawsze sobie kopiuje savy w inne miejsce, pozniej je usuwam z pes'a, ale zostawiam sobie ML i OPT i gra działa poprawnie
laugh.gif
Bo0os
wiem, przecież nigdy bym nie usunoł swoich save 2013r... smile.gifsmile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.