Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
1947
mam taki problem......

przy patchu Orange Ekstraklasa...

ze jak juz wybiore sklady i ustawie taktyke i biore zeby wyjsc do meczu i grac... to wywala mi blad.... i do windsa...

IPB Image

POMOCYYY !!
pablo TS
QUOTE(1947 @ Jul 31 2006, 13:55:48) [snapback]81687[/snapback]

mam taki problem......

przy patchu Orange Ekstraklasa...

ze jak juz wybiore sklady i ustawie taktyke i biore zeby wyjsc do meczu i grac... to wywala mi blad.... i do windsa...

IPB Image
POMOCYYY !!

Ekhem. no to tak widze ze screena otwierasz gre przez PES5.exe a powinienes prze ORANGEPATCH.exe
POZDRO
1947
otwieram przez "OrangePatch" i utworzylem sobie skrot na pulpicie....
1947
ooo wlasnie teraz znow mi wywalil ten blad.. tym razem z winamp.exe.... moze to cos z kompem ?? jakies ustawienia ??
Helios88
mam podobny problem tylko nie wyskakuje mi informacja tak takk koledze u gory wywala mnie do windowsa jak laduje sie mecz moze pomozecie
1947
tez tak mam czasami.. pes5.exe raport obledach i wywala do windowsa... albo ten wlasnie blad...

mzoe to jest spowodowane tym... ze.... jak w tym folderze kitserver trzeba bylo plik setup uruchomic i wziasc pes5.exe i INSTALL to ja mialem tylko Remove......... sad.gif niech ktos pomorze... bo chce sobie pograc w ekstraklaske... sad.gif moze ktos z tworcow bedziewiedzial ?? T-Mac ?? odpisz ktoos...
pablo TS
Widze ze nikt nie udziela pomocy moze ja jeszcze raz sprobuje. Moze pomoze wycięcie replaye'ow??

Widze ze nikt nie udziela pomocy moze ja jeszcze raz sprobuje. Moze pomoze wycięcie replaye'ow??
1947
QUOTE(pablo TS @ Aug 1 2006, 14:26:23) [snapback]81861[/snapback]

wyciolem repley'e i nic...dalej to samo sad.gif
Juve
mam problem, gdy wgrywam patcha, i wszystko robie tak jak na toturtialu, to gdy włącze gre niema polskich piłkarzy oraz nazw klubow.

Prosze o pomoc.
ShaitanB
Niewiem dlaczego ale niemoge zakladac tematow ;D a mam problem z Patchem OE smile.gif smile.gif

A dokladnie z Polskimi klubami smile.gif Tylko ich Herby, Stroje i wyglad graczy jest prawdziwy a co do Nazwisk oraz nazwy samego klubu tak niejest ;/ czy to normalne ?? A jesli nie co mam z tym zrobic ??

Prosze o odpowiedz.. i sorry ze pisze w tym temacie ale tak jak pisalem niemoge zakladac nowych tematow ;d
pawlaczek
Mam pytanie jak sie robi tricki w Pesa wiem, ze to mozliwe, ale niestety nie wiem jak to sie robi???
KAKTUS
Witam.
Pomozcie nam.Jak sciagnac i skad ten Patch ORANGE EKSTRAKLASA ??
Moze ktos jakiegos linka czy cos podac.Na torentach to sie zbytnio nie znam.
pozdrawiam i licze na pomoc smile.gif
Mortin
QUOTE(KAKTUS @ Aug 26 2006, 12:03:30) [snapback]86224[/snapback]

Witam.
Pomozcie nam.Jak sciagnac i skad ten Patch ORANGE EKSTRAKLASA ??
Moze ktos jakiegos linka czy cos podac.Na torentach to sie zbytnio nie znam.
pozdrawiam i licze na pomoc smile.gif

o ja pierdole, po prostu brak slow .... czy naprawde jestes taki ciemny, czy tylko udajesz? jak wchodzisz na strone glowna ISSOnline to odrazu rzuca sie w oczy grafika, ktora przedstawia orange ekstraklase patch... klikasz na to, i widzisz 6 czesci albo part'ów jak kto woli, pobierasz jednego za drugim, instalujesz i grasz.
warson
A ja mam Takie Pytanko, Czemu Nie Mozna Wybrac Sobie Druzyn do master League w OE tyko sam komputer wybiera sad.gif, np chcialem jdna lige usstawic cala w polskich druzynach i Niemoge ;(
Lesiu
QUOTE(warson @ Sep 16 2006, 21:16:06) [snapback]89333[/snapback]

A ja mam Takie Pytanko, Czemu Nie Mozna Wybrac Sobie Druzyn do master League w OE tyko sam komputer wybiera sad.gif, np chcialem jdna lige usstawic cala w polskich druzynach i Niemoge ;(

a spróbuj w sklepie "ML league composition" wykupić biggrin.gif ten patch jest specjalinie zrobiony tak żeby 2 dywizje były polskie
warson
No tak ae kasy nie ma na to ;( a jest jakis OF do orange ekstraklasy zeby bylo mozna wykupic wszystko i sie ma duzo hajsu tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.