Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Geniusz We2002 Online
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Rivaldinho
Proszę nie głosować na siebie, oraz po oddanym głosie po krótce wytłumaczyć czemu własnie na tego gracza oddałeś głos.Pozdrawiam i zapraszam do głosowania.
Mój głos wędruje na konto StraY`a . który może teraznie grzeszy dobrą formą- ale gdyby wziąść pod uwagę przeszłość, to było by czym siię chwalić rolleyes.gif

Ankiete uważam za otwartą ;]

snake
kjack
bluble
whan - na razie poza moim zasięgiem....na razie smile.gif
Rivaldinho
Nie brałem pod uwagę tych graczy którzy odeszli na emeryturę,źródłem odpowiedzi do ankiety były obecne tabele ligowe.snake wybierz kogoś stąd, napewno wielu by stawiło czoła kjackowi.
Songo Q
A gdzie ja? biggrin.gif biggrin.gif. Zdecydowanie najlepszy gracz z Polski w WE to kjack. Pozdrawiam.

PS: A jesli już nie on, to Depor, kolega z WLKP smile.gif.
Czarny
Iras, kemocik i Luki- to wschodzace gwiazdy, ale glos wedruje do Irasa smile.gif
Stare gwiazdki juz sie wypalaja powoli wink.gif
Nie wiem dlaczego zostalem wymieniony, jak nic nie osiagnalem zazbytnio tongue.gif
Bushmen
stara gwiazda-halladin, czlowiek potega moim zdaniem ;P turbo ofensywna gra, i ogolnie smile.gif
nowa gwiazda-Iras, pamietam kiedys gralem z nim puchar, bedac w dobrej formie dostalem 1-7 ;P ten czlowiek mnie zdemolowal poprostu ;D

pozdrawiam reszte smile.gif
Bakel
Nie ma geniusza jeżeli chodzi o WE2002. W Europie niepodzielnie królowal Kewell, ale nawet on nie prezentował poziomu nieosiągalnego dla reszty graczy. Podobnie sytuacja wygląda jeżeli chodzi o polskich graczy. Nie zdarzyło mi się zobaczyć, w którymkolwiek z tysięcy rozegranych meczów, olśniewającą grę rywala. Dlatego też nikomu nie przyznaję swojego głosu w tej bezsensownej ankiecie.
Klika ksywek znalazło się tutaj nieco na wyrost.smile.gif

P.S. Geniusza WE2002 należałoby poszukać wśród Azjatów. wink.gif
halladin
W Europie niepodzielnie królowal Kewell
był imperatorem to fakt

PioG, Kjacek i inni <w tym ja> a potem reszta

A ciekawe kto jest najgorszy? : )
Lisek
kjack? był dobry ale Pio był lepszy.. szkoda ze go tu nie ma... w takim razie moj glos wedruje na Azorka
kusik
co ja robie w tej ankiecie? :DDD
whan
Geniusz, nie ma takego bo tej gry nie da się opanować do perfekcji a to dzięki jej wspaniałym błędom, które każdy stara się wykorzystać na swój sposób.
Jak dla mnie b.dobrzy są Azorek, Luki, Kemocik. Ale zdecydowanie najlepszy jest Azorek (zresztą widać to po tabeli ligowej, zawsze gra na b.dobrym poziomie) a reszte idzie ograć. tongue.gif

PS
Klika ksywek znalazło się tutaj nieco na wyrost.

Bakel mylisz się. wink.gif Jeśli ktoś jest nowy to nie wcale nie znaczy, że musi być gorszy od tej waszej starej gwardii smile.gif
szyma
Moj głos oddałem na Azorka ktory zawsze prezentuje wysoki poziom
Mario
a gdzie Barto0osh, Lampard???

skoro poszłeś na łatwizne i wymieniłeś kilku pierwszych graczy z każdej ligi ( i ani jednego czołowego gracza z rankingu, prócz tych którzy grają w lidze), to dlaczego ominołeś z I ligi Topskuna i Kamilo?? z II ligi równierz ominołes 2 osoby... Emana i Justyna... jak już pisałeś po 9 osób z każdej ligi to z trzeciej mogłes też napisać.... a nie tylko jednego zawodnika wymienić (Lemie)...

Dlatego też nikomu nie przyznaję swojego głosu w tej BEZSENSOWNEJ ankiecie.

popieram kolege bakela...

pozdrawiam

p.s. Bakel kiedy znowu "Kocynder"?? laugh.gif laugh.gif laugh.gif ph34r.gif
Rivaldinho
QUOTE(Mario @ Jul 16 2006, 22:34:59) [snapback]78513[/snapback]

a gdzie Barto0osh, Lampard???

skoro poszłeś na łatwizne i wymieniłeś kilku pierwszych graczy z każdej ligi

Wybacz, takie było moje kryterium.
T-Mac
QUOTE(kusik @ Jul 16 2006, 20:56:59) [snapback]78493[/snapback]

nic nie rob patrz sie tylko biggrin.gif
tez nie wiem czemu mnie wypisali ale dzieki za uznanie smile.gif

glos oddaje na Pio G (choc go nie ma tu wypisanego) z nim to mialem zawsze ciekawe meczyki smile.gif
pawel_szulc
oczywiscie ze Azorek. 4 sezon w lidze z rzedu i jest na drodze do mistrzostwa polski (nie mowiac o vice w poprzednim). Wymieniacie, gadacie, komentujecie, ale spojrzcie, Azorek pokonal w lidze wiekszosc graczy z tej ankiety. Przypadek ??
Rafalinsky
tez wstrzymuje sie od glosu, Azorek jest dobry, widac ze mysli podczas gry i duzo widzi, Iras to robot smile.gif na mnie spore wrazenie zrobil za swoich najlepszych czasow niejaki Paul_diamond, potrafil jednym zawodnikiem przejsc kilku samym balansem ciala... poprostu wlazil z pilka do bramki, ale bylo to do powstrzymania. Kewell bardzo dobra obrona + 0 straconych szans, moim zdaniem w najwyzszej formie poza zasiegiem kazdego z naszej ligi.

gra ma kilka bledow to fakt, najbardziej mnie rozwalaja akcje w ktorych biegnie sie z naroznika pola karnego, nabija bramkarza, ten oczywiscie wybija pod nogi napastnika i gol. ble

denerwujaca jest tez bezradnosc obroncow, w niektorych momentach poprostu stoja i nic nie da rady zrobic (chociazby 1-2).
snake
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 17 2006, 10:37:39) [snapback]78553[/snapback]

Wymieniacie, gadacie, komentujecie, ale spojrzcie, Azorek pokonal w lidze wiekszosc graczy z tej ankiety. Przypadek ??

Mnie nie pokonał, a był wtedy liderem, to samo Wisełka, też jak ze mną grał to był w danym momencie liderem i przegrał huh.gif

Z zagranicznych graczy to ciężko mi się grało z linekerem.
Iras rzeczywiście dobry, ale chujowe bramki strzela, przynajmniej mi, z dobitek i takie z dupy każda smile.gif
StraY
Z Europy to zdecydowanie najlepszy byl Kewell i nie zgodze sie z Bakelem, ze nie odstawal od reszty bo odstawal tongue.gif nikt inny nie potrafil wygrac 90% meczow online, a on ma mniej, a raczej wiecej ;p mial taki bilans. w Polsce najtrudniej mi sie zawsze gralo z halladinem, ale najwieksze wrazenie na mnie robil kjack, chociaz '' u nas '' nigdy nie bylo wyraznego lidera i wszyscy z czolowki ( do ktorej na 1 sezon nawet sie wlaczylem ) byli godni siebie.
kostek
Mi najtrudniej gra się z Arosem. Moze nie mam jakis kosmicznych wyników z nim i nie zawsze przegrywam ale gościu gra inaczej niz wszyscy. Ostry pressing, w ogole jakis inny styl.
whan
QUOTE(kostek @ Jul 17 2006, 18:42:43) [snapback]78657[/snapback]
Mi najtrudniej gra się z Arosem. Moze nie mam jakis kosmicznych wyników z nim i nie zawsze przegrywam ale gościu gra inaczej niz wszyscy. Ostry pressing, w ogole jakis inny styl.

Haa

Zagraj z nim 5 obrońcami - zobaczysz poskutkuje wink.gif Wtedy przestaje działać ta jego wk...... taktyka smile.gif A już nie mówie o tych chamskich dośrodkowaniach z boku boiska mad.gif jednak to mu wychodzi raz na 5 meczów więc jeszcze idze przeżyć tongue.gif Ale fakt gra inaczej .
Rivaldinho
QUOTE(whan @ Jul 17 2006, 19:15:58) [snapback]78662[/snapback]

Haa

Zagraj z nim 5 obrońcami - zobaczysz poskutkuje wink.gif Wtedy przestaje działać ta jego wk...... taktyka smile.gif A już nie mówie o tych chamskich dośrodkowaniach z boku boiska mad.gif jednak to mu wychodzi raz na 5 meczów więc jeszcze idze przeżyć tongue.gif Ale fakt gra inaczej .

Właśnie pojechałeś swojego bossa Arosa ;] Ostra krytyka tongue.gif
kemocik
Co do Arosa to dość niedawno zagrałem z nim superofensywne spary (ja swoim 3-4-3, on swoją taktyką) - wszystkie remisowe i bramkowe ;D. Może miałem troszkę gorszy zespół (Australia, on Chorwacja), ale jakoś sobie radziłem tongue.gif

Jeśli chodzi o temat:
StraY - za bardzo rozregulowany - bez formy bardzo słabiutki ;]
Azorek - grałem w weleague ;P; równo
Wisełka - grałem też w wel ;p - równe mecze ;p
Iras - zgadzam się z przedmówcami - robot... ale na minus...
pudek357 - dawno z nim nie grałem, ale raczej równe mecze ;p
Depor - bardzo różnie wink.gif
Luki - j.w.
Rafalinsky - w formie bardzo dobry wink.gif
bushmen - w formie niezły, ale gra najgorszą taktyką w grze, więc nieee ;]
whan - za często nie grywałem, ale też równo ;p
korzen - schemat, taktyka bushmena, fart biggrin.gif

Nie głosuję ;D
Rafael.
głos dla Iras'a smile.gif

pokazal mi jak sie gra smile.gif) widac ,ze ma potencjal tongue.gif tongue.gif smile.gif
krisu
głos oddaje na Azorka

mati
Oddaje głos na micha;) W koncu to moj brat tongue.gif
Bakel
A o starych mistrzach nikt nie pamięta?
Brak w ankiecie Małysza Ligi WE2002 - Pio G ;p
Rivaldinho
W ankiecie nie zostali uwzgędnieni weterani, mój błąd...
lukasso
Bakela tu brakuje
z nim najciezej mi sie gra
reszta do ogrania tongue.gif

btw. cos ten temat stary chyba bo geniuszow jest kilku nowych rolleyes.gif wink.gif
Azorek
Najlepszym graczem z którym miałem przyjemność zagrać zdecydowanie był Kewell, mimo ze wtedy zaczynałem przygode z we2002, to mysle, ze teraz też bym mu rady nie dał smile.gif Najlepsi Polscy gracze to Pio G, Kjacek, z nimi ostatnio juz grałem wyrównane mecze ale pamietam jak mi baty spuszczali tongue.gif No ale oni juz nie czynni. Bardzo dobrze tez grali/grają halladin, Barto0sch, Kamilo, Stray(sorki jesli kogos nie wymieniłem:P)Kiedys to chyba byl wyzszy poziom za czasow Weleague..

Głosu na nikogo nie oddaje. Pozdro
tV2
Oczywiscie, ze ja, bo ktoz inny potrafilby przegrac 0:12? smile.gif
Lisek
Pio G i Kewell nie maja sobie rownych.... na chwile obecna moge wyroznic azorka i irasa
kusik
QUOTE(kusik @ Jul 16 2006, 22:53:59) [snapback]78493[/snapback]

Pio G
hyhy fajnie czytac o sobie pio - weteran biggrin.gif chociaz w sumie nie czuje sie jeszcze emerytem tongue.gif

Temat ciutek nietrafiony...nie pomyslem tylko przygotowaniem do niego....geniusz to wielkie slowo heh wiec powinni byc tutaj wpisani zawodnicy ktorzy naprawde odznaczyli sie czyms szczegolnym podczas swojej kariery (nie wazne czy krotkiej czy dlugiej...)
Na pewno do takich zawodnikow nalezy Kewell - najlepszy zawodnik ligi weleague i kazdej innej w ktorej by gral tongue.gif na pewno wiekszosc osob ktora z nim grala czula ze nie gra z zwyklym graczem....(no chyba ze byl to sparing bo to juz cos innego...prawdziwa moc kewell zawsze pokazywal w meczach o pkt.)

Hm i tak naprawde to wiecej pomyslow na geniusza nie mam....
Jakby byl temat najlepsi gracze iss/we to na pewno bym wymienil tych z ktorymi nie jeden raz mialem ciezkie boje smile.gif czyli cala stara gwardia na czele z kjackiem, hallem, bartolinim tongue.gif, bakelem, t-mac, kamilo, roccoo czy tam vietnam tongue.gif itd + np azorek jako reprezentant nowszej generacji graczy smile.gif + kilka graczy z ligi weleague (np paul diamond)
Anonim z servera
dla mnie geniuszem jest ptakms i dr_idea, zawsze jak z nimi gram to przegrywam mad.gif
dlaczego ich nie ma liscie?
snake
Bo nie są geniuszami wink.gif
Raffels
Jaki kurwa cudem znalazł się korzeń w ankiecie??!! I czemu nie ma mnie do chuja?!!!! tongue.gif
lukasso
QUOTE(Raffels @ Dec 22 2006, 16:38:06) [snapback]105770[/snapback]

I czemu nie ma mnie do chuja?!!!! tongue.gif

świetny zart raflesiku smile.gif
nie ma co owijac w bawelne
nastala era Pesa,a we2k2 mozna gleboko schowac gdzies..
wink.gif
Zidane
Hmmm...absolutnie Kewell...grałem z nim w weleague kilkanascie meczy i tylko raz udało mi sie wygrać a tak to zawsze baty...ale zaraz po nim to oczywiście Pio G:) Najlepsze meczyki to własnie z nim miałem i jak dla mnie to on jest bossem jeżeli chodzi o nasz kraj:D
akuz
Kewell rzeczywiscie rzadzil, wygralem z nim raz w zyciu:D A z polskich playerow to Pio G, teraz dobrze gra imo Martini. Reszta czolowki to moj poziom poki co;) Z podanej listy polowy nie znam a z polowa zawsze wygrywam takze nie bede glosowal:)
mati
QUOTE(akuz @ Jan 22 2007, 13:49:55) [snapback]115377[/snapback]

Kewell rzeczywiscie rzadzil, wygralem z nim raz w zyciu:D A z polskich playerow to Pio G, teraz dobrze gra imo Martini. Reszta czolowki to moj poziom poki co;) Z podanej listy polowy nie znam a z polowa zawsze wygrywam takze nie bede glosowal:)

A może ty jesteś geniuszem ? wink.gif
akuz
Niektorzy juz mi tak mowili ale uwazam ze gram tylko dobrze, daleko mi do geniuszu Kewella...wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.