Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklama Hainekena - Muza
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
snok3r
zna ktos moze tytul i wykonawce utwory ktory leci w ostatniej reklamie hainekena(tej z dziwnie tanczacym/chodzacym gosciem tongue.gif ).
z gory dzieki
justyn
Ogólnie haineken ma fajne nutki w reklamach.
Nieweim tylko o którą reklame chodzi ci dokłannie:

Joey Ramone - "What a Wonderful World"

The Turtles - "So Happy Together" opis:Reklama przy półkach w supermarkecie. jennifer aniston próbuje sięgnąć butelkę Heinekena z wysokiej półki. pomaga jej w tym jakiś chłopak.

Teddybears Sthlm & Mad Cobra - "Cobrastyle" opis:Najnowszy spocik Heinekena - imprezka, i ludzie tanczacy electro.

Jeżeli ktoś poszukuje jakiejś nuty z reklamy zachęcam do obejreznia tej stronki: http://www.reklamy.tv/
snok3r
QUOTE(justyn @ Jun 16 2006, 22:18:31) [snapback]72978[/snapback]

Simple Plan - "Happy Together"

nie...to bylo w tej z zeszlego roku z j.aniston tongue.gif
justyn
masz posta wyżej tongue.gif
snok3r
QUOTE(justyn @ Jun 16 2006, 22:24:58) [snapback]72980[/snapback]

masz posta wyżej tongue.gif

trzeba bylo tak od razu napisac a nie posta edytowac...
a tak przy okazji to dzieki tongue.gif
KuNA
A wiecie może jak nazywa sie piosnka z Heinekena co pykają w piłkę na placu... Chyba Rzym... Gra ROmario i G.F Zola. Gołębie robią im linie do boiska kleksami... Wiecie jak ta piosnka się nazywa?? Bo szukam jej już 2 miechy ale nikt nie może mi powiedzieć co to za piosnka...
justyn
a to jest napewno rekalama Heinekena ??
KuNA
Napewno... To zawsze leciało przed meczami LM... Na 300% reklama Heinekena
justyn
Szukałem ale nie znalazłem.
Nigdzie tego nie ma.

A może ktoś wie jak nazywa się nutka z MŚ 2006??
Nelson
QUOTE(justyn @ Jun 18 2006, 21:10:01) [snapback]73303[/snapback]

Nigdzie tego nie ma.

Zgadzam się ... Fajne to wink.gif

Też byłbym wdzięczny za tytuł smile.gif
Węgluś
czy to o TO! wink.gif chodzi?
KuNA
Boshe beznadziejna ta piosenka dry.gif Nie dość, że nie ma nic związanego z piłką nożna to jeszcze marna imitacja Pani W."Hjuston"... Porażka... A teledysk też beznadziejny... Kto wybierał to na MŚ to chyba był chory dry.gif To napewno oficjalna piosenka MŚ?? Bo coś mi się wierzyć nie chce...
Piosenka dno no ale dzięki za Link smile.gif
justyn
Węgluś nie chodziło mi o tą piosenke.
Ale dzięki że poszukałeś.
Nelson
QUOTE(KuNA @ Jun 19 2006, 12:46:24) [snapback]73372[/snapback]

Boshe beznadziejna ta piosenka dry.gif Nie dość, że nie ma nic związanego z piłką nożna to jeszcze marna imitacja Pani W."Hjuston"... Porażka... A teledysk też beznadziejny... Kto wybierał to na MŚ to chyba był chory dry.gif To napewno oficjalna piosenka MŚ?? Bo coś mi się wierzyć nie chce...
Piosenka dno no ale dzięki za Link smile.gif

Muzyka to sprawa gustu. Irytują mnie wypowiedzi typu: "Beznadziejne to", "Głupie to", "Eee... to głupia piosenka"

Mnie się podoba, a tobie nie. Nie musisz jednak tak twardo dążyć do tego, że ci się nie podoba dry.gif.

PS: Znalazł już ktoś ? smile.gif

pzdr all
KuNA
Nelson sorry jeśli cie uraziłem... Może napisałem to zbyt stanowczo... No ale przyznaj sam, że piosenka daje tandetą... Sorry jeszcze raz jeśli wyraziłem się zbyt ostro...
Nelson
QUOTE(KuNA @ Jun 21 2006, 08:35:37) [snapback]73676[/snapback]

Nelson sorry jeśli cie uraziłem... Może napisałem to zbyt stanowczo... No ale przyznaj sam, że piosenka daje tandetą... Sorry jeszcze raz jeśli wyraziłem się zbyt ostro...

Nie no spoko, każdy ma swój gust... wink.gif

pzdr
Pik
zeby nie zakladac nowego tematu - zna ktos tytul piosenki, ostratnio dosc popularnej, czesto leciala gdy byly rekalmy przed meczami MS. Chodzi mi o ta gdzie babka spiewa caly czas o goraczce (fever - pewnie taki tytul jest, ale chce znac wykonawce smile.gif ).
szyma
QUOTE(justyn @ Jun 18 2006, 21:26:01) [snapback]73303[/snapback]

Nigdzie tego nie ma.

Nie wiem czy o to chodzi ale sprawdź

Sergio Mendez&Peas - Mas Que Nada
siara_acm
Na przyszłość, gdy nie znacie tytułu piosenki z jakiejś reklamy korzystajcie z TEJ strony. Uniknie to głupich tematów. Wszystkiego nie znajdziecie w bazie reklam, więc jeśli nie tam to szukajcie w zakładce "Szukane reklamy" i CTRL + F. Pozdrawiam.
Pik
siara_acm jak podajesz link to sprawdz czy strona hula, pozatym jest ten juz link w tym temacie
Tomak
Z MŚ 2k6 to pewnie 'Celebrate The Day' lecz nie pamiętam wykonawcy ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.