Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Duzy Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Vinci_14
Siemka
Niedawno zainstalowałem Pes'a 5. Gra mi sie fajnie lecz dziwie się bo nie chce mi sie sprawdzać składów i sam zmieniać nazwy klubów bo są jakieś dziwne. Szukam patcha w którym są nowe dodatki ( w tym aktualizacje składów, zmiana nazw klubów i zadwodników, nowe narodowości na mundialu, nowe piłki itp.) lecz zadnego nie mogę znaleść. Szukam od ponad 1h na forum i na głównej stronie ale nic. Podajcie jakiś link bo kiepsko z tym szukaniem jest. sad.gif
KuNA
Wejdź na głównej stronie w dział download... Tam wbij w temacik PES5 i druga zakładka od góry pliki opcji i tam ściągnij Option File czyli ten unlocked... Wklej ten plik do folderu z save'ami. Tam w moje dokumenty jest folder konami i wbij w folder 1, który znajduje się w Save i popdmieniasz plik tylko lepiej zrób najpier kopie zapasową poprzedniego pliku i przenieśc go w inne miejsce (to ten plik co ma 1200KB) Powinno być dobrze...
Vinci_14
"Wystapil nastepujacy blad.

Przykro nam, na dzisiaj juz wiecej danych z tego serwera nie mozna sciagnac. Zapraszamy Jutro."

Jak widać dzisiaj juz się nie sciągnie. Ale słyszałem o patchach które zawierają bonusy(nowe piłki,stadiony,koszulki itp.) + zmiany nazw klubów i zawodników . moze ktoś zna link do teg patcha sad.gif

Ps. Znalazlem coś takiego http://www.issonline.pl/download/index.php...ion=file&id=219 ale nie wiem czy trzeba ściagnąć wszystkie pliki(jeśli tak to jakie) i jak ściagnąć ten program potrzebny do patchy. I czy trzeba wszystko osobno dodawać do gry czy wszystko naraz.
KuNA
Na patchowaniu za bardzo się nie znam ale na głownej stronie w dziale downloads powinienieś mieć zapisane wyszstko co i jak... Poczytaj...
Vinci_14
Czytalem ale nie znam sie wogule na tym programie "DKZ Studio" i nie wiem czy mam ściągnąć wszystkie 5 Partów i czy ściągnąć ten "options file 9999 PES Points". I nie wiem do końca czy jak zainstaluje ten patch przez ten DKZ Studio to musze wszystkie częsci (koszulki, piłki, bootpacki) robić osobno czy wszystko naraz mi sie zrobi.

PS. dajcie mi jakiś kurs DKZ Studio unsure.gif
Vinci_14
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak mam wgrać PowerPatch 1.0 do Pes'a 5?? bo nic z tego nie rozumiem co pisze na głównej stronie.
Ronbalto
Wlasinie mógłby ktos zrobić turtiala jakiegos jak wgrac ten patch i jego poprawiki (2.0, 2.1) bo gram w pesa i ciagle stare sklady a bym chcial nowe czekam na odpowiedz
szyma
Ludzie przecież w Powerpatchu 1.0 jak i w kolejnych wersjach jest zawarty turtial dry.gif
kosa
TŁUMOKI!
Vinci_14
Amerykanie znani są ze swej manii wielkości. Kochają wielkie auta, żyją w dużych domach, ich ręce spoczywają na olbrzymich, plastikowych piersiach, które rozsypują się w pył na dużych wysokościach. Wydawałoby się, że taki stan rzeczy jest obcy. Nic jednak mylnego. Także wśród graczy PES panuje moda na duże. Każdy dąży do dużych wyników. Duże są listy obecności na turniejach. Duże są osiągi na europejskiej arenie.
Ten tok myślenia nie ominął także sceny patchmakerskiej. Największą uwagę, co wcale nie dziwi, przykuwa to, co duże. Skromne facepacki, bandy, czy nawet stadiony nie robią furory takiej, jak duże łatki, zawierające wszystko to, co najlepsze.
Nad taką właśnie, skondensowaną, dawką szczęścia pracowała przez ostatnie tygodnie dzielna ekipa polEvo w składzie T-Mac, torin oraz norek. Ich PowerPatch wywoływał wielkie nadzieje, na świetny, polski dodatek. W procesie jego tworzenia wzięło udział sporo osób, nie tylko z naszego, jakże wspaniałego, kraju, dzięki czemu finalny produkt zyskał jeszcze na jakości. A było co robić, gdyż ekipa zedytowała następujące elementy naszej ukochanej gry:
* składy
* 4 nowe reprezentacje: Angola, Ghana, Togo i Trinidad&Tobago
* stadiony
* nowy sędzia - J.M.Gonzalez
* stroje
* twarze
* buty
* przyśpiewki i muzyka
* menusy i tła
* herby
* flagi kibiców
oraz szereg mniejszych, ale nie mniej ciekawych, usprawnień i dodatków.

O tym, czy jest to wystarczająco dużo zadecydujecie sami. My możemy życzyć Wam jedynie miłego grania.

To pisze przy powerpatch 1.0, gdzie tujest tutek??
Mooner
jak ściągniesz to masz tutorial video... nie obrażać.. gościu nie wiedział... biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.