--------------------------------------------------------------------------------------------------
mauger_ht_0-3_rivaldinho
Ekipa Australii wybrała się do Kamerunu by zmierzyć się z drużyną prowadzoną przez maugera_ht.Kilka minut w formacji i mecz się rozpoczyna.Początek spotkania pokazał że zwycięstwo nie jest nikomu przypisane ale około końca 1 połowy,rzut wolny wykonuje Lazaridis ,delikatne podanie do Kewell`a ten do Bresciano i ten ostatni wpisuje sie na liste strzelców pewnym strzałem w długi róg,było to 3 trafienie Bresciano w 3 lidze.Gwizdek i piłkarze schodzą do szatni.W 2 połowie na początku przeważał Kamerun i to on miał szanse na strzelenie bramki,lecz nie udało się a w konsekwencji kontratak kangurów przynosi bramkę-na liste wpisał się Aloisi(3 bramka w lidze) całkiem niezłym uderzeniem.W końcówce kangury strzelają 3 bramkę która była arcydziełem piłkarski-Aloisi delkatnie dorzuca piłke przed pole karne,najwyżej wyskakuje Viduka i wykonuje podanie tyłem główki do Kewell`a który bez zastanowienia uderza piłkę technicznie z powietrza a ta ląduje w okienku bramki.Dziękówa mauger_ht za mecz.
Bramki z meczu-polecam!
W tym tygodniu kangury podejmą lukassoronaldo,vego21 i Xtreme,zapowiada się bardzo ciekawie.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
rivaldinho_2-0_lukassoronaldo
Kangury u siebie podjęły lukassoronaldo który przyjechał razem ze swoją drużyną Senaglczyków do Sydney.Tuż przed końcem 1 połowy na liste strzelców wpisuje się Kewell ,który strzelil bramke dość nietypowo bo z prawej nogi.Senegal miał niewiele okazji na wyrównanie,obrona Australii robiła co powinna,tuż przed końcem meczu,Bresciano podaje przed pole karne,piłke dostaje Emerton i odgrywa natychmiastowo do Okona(debiut w składzie) który dopełnia formalność.Dziekówa lukassoronaldo za mecz.
Bramki z meczu-Polecam!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
vego21_1-1_rivaldinho
Kangurki wpadają do Bagdadu gdzie czeka na nich vego21 z reprezentacją Iranu.Mecz dość spokojny,kilka mocnych strzałów Viduki i Aloisiego ,ponadto słupek Kewell`a.Ze strony Iranu składne akcje lecz też nie znaleźli sposobu na bramkarza który miał szare życie
Bramki z meczu