Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opcja "szukaj Gracza" W Ranku:)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Czarny
Witam
Często mam taki problem że długo nie moge znaleść danego gracza w tabeli smile.gif Ranking jest dość oblegany i myślę że będzie tak z 200 osób lekko. Ja przy 80 nie mogłem znaleść Arosa tongue.gif Przydałaby się taka zakładka na górze "szukaj playera" i tam wpisywałoby się nick gracza którego chcielibyśmy odnaleść w tabeli. Często gram w nocy i często gęsto po paru piwkach i troche mi sie zlewa tabela tongue.gif Po wpisaniu nicku gracza, pokazywałaby się tabela a dany gracz byłby np. w czerwonej ramce smile.gif Co o tym myślą inni gracze?
pytanie do sianexa czy byłoby to możliwe do zrobienia technicznie? Jeżeli to dużo roboty to myślę że można sobie odpuścić, ale jeżeli nie to myślę że taka opcja byłaby bardzo przydatna, bo naprawde w ranku gra dużo playerów wink.gif

Pozdrawiam
Aros
CTRL + F (nick) [enter]

pffffff................
whan
PS
nie pij więcej kretynie.... smile.gif
Rafalinsky
huh.gif --> ohmy.gif --> laugh.gif
snake
Z pisowni wydaje mi się że to było na poważnie biggrin.gif
Pozdrawiam Czarny.

ctrl+F
Czarny
nie można wszystkiego wiedzieć tongue.gif
maciek_ssi
QUOTE(Czarny @ Apr 26 2006, 21:18:59) [snapback]64631[/snapback]

nie można wszystkiego wiedzieć tongue.gif

Uniwersalny skrót, używany w 80% wszystkich programów na świecie... blink.gif
jareta
Ja tam uzywam opery i tam jest wyszukiwanie a wiec nie mam problemu z odszukaniem jakiegos gracza
snake
Czarny też używam Opery, tylko czasem nie używa czegoś innego wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.