Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Teamy All Star W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
qazwsx
Gralem sobie master lige, sezon skonczony patrze za teamami na spara i co widze ?? druzyny all stars !! blink.gif no to sobie zrobilem screena i go wam przynosze :
Link

ciekawe czy mozna je jakos zdobyc wink.gif wy też wiedzieliscie o takich sparingowcach ??
Hayalet
Nom od dawna wiadome było że są tam timy gwiazd wink.gif

Jednakże mimo tego urozmaicenia dziwnym posunięciem wydaje się być umieszczenie w tym zbiorze drużyny "Goalie All stars" Czyli po prostu 11 kasciarzy blink.gif Japońcom to sie jednak nudzi huh.gif
Rivaldinho
Można je mieć w takim razie przy wyborze ekipy do meczu towarzyskiego ??
lukaperry
Gdzieś czytałem że można ale trzeba najpierw wszystkie puchary wygrać
Pelas
no wlasnie moze by jakis of wyszedl ze wszytskimi puahctrami zaliczonymi??
zagroo
w pes4 bylo tez takie cos trzeba bylo odkryć wszystkie puchary i w pes shopie byly do kupienia allstary
BoBaN
Panowie więc do roboty:) Czas odkrywać puchary:) Mam pomysłtongue.gif w Update PP mozna by było w miejsce tamtych drużyn wstawić jakieś ciekawsze typu, Real Madrid Classic, Arsenal Classic, Milan Classic, Barca Classic, no i druzyne Joga Bonito:P Co wy na to? Jest to możliwe wogóle?
T-Mac
QUOTE(BoBaN @ Apr 25 2006, 10:54:06) [snapback]64338[/snapback]

Panowie więc do roboty:) Czas odkrywać puchary:) Mam pomysłtongue.gif w Update PP mozna by było w miejsce tamtych drużyn wstawić jakieś ciekawsze typu, Real Madrid Classic, Arsenal Classic, Milan Classic, Barca Classic, no i druzyne Joga Bonito:P Co wy na to? Jest to możliwe wogóle?

ta tylko najpierw znajdz mi baze zeby mozna bylo edytowac te druzyny hehe
BoBaN
jezeli komus się uda to odnalezc to będzie mozliwe wykonanie tych teamów? Cięzka sprawa, trzeba przeszperac wszystkie pliki w grze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.