Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niektóre Twarze Nie Chcą Się Instalować
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
arti2
Mam taki problem przy instalacji niektórych twarzy(robionych przez poważnych facemakerów). Otwieram game graphic studio 6.6.1. Znajduję slot, wciskam "import file over this one"pokazuję bina którego ma wrzucić i wtedy pojawia się info: "THE NEW FILE USES A DIFFERENT HEADER... Try to import anyway?"
Jak nacisnę ok pojawia się komunikat "file has been imported" , ale nic się nie dzieje. Gębka nie zaimportowała się. Wie ktos o co biega?????
BoBaN
QUOTE(arti2 @ Mar 31 2006, 20:23:39) [snapback]59755[/snapback]

Mam taki problem przy instalacji niektórych twarzy(robionych przez poważnych facemakerów). Otwieram game graphic studio 6.6.1. Znajduję slot, wciskam "import file over this one"pokazuję bina którego ma wrzucić i wtedy pojawia się info: "THE NEW FILE USES A DIFFERENT HEADER... Try to import anyway?"
Jak nacisnę ok pojawia się komunikat "file has been imported" , ale nic się nie dzieje. Gębka nie zaimportowała się. Wie ktos o co biega?????

Też mam taki problem. Wgrałem twarz Soldado, De la Reda które zrobił Mani3k i nic nie mam ich w grze. Wgrywałem zgodnie z tutorialem norka, który jest tu na forum. Pomóżcie!
arti2
Czy naprawdę nie ma tu nikogo kto spotkał się z podobnym problemem?
Może ktoś jest w stanie mi pomóc

/ Jeden wykrzyknik w zupełności wystarczy.
/snake
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.