Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 4 mecze online - kto chetny ???
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3
juniorinho
może ktoś jest już szczęśliwym posiadaczem pes'a i jest chętny na mały test gry po sieci?
jeśli tak to zapraszam...
gg:1666912
mikos33
Czesc ja tez dopisuje sie do listy chetnych do gry w pesa 8)
Moje gg:6353392 zainteresowanych prosze o kontakt.
Pozdrowionka.
Visi0n
jak tylko dostane pes'a dołącze sie do listy smile.gif
markos
dolaczam sie do listy smile.gif
gg:897721 (pisac, bo zazwyczaj jestem niewidoczny)
niestety, mam wewn. IP, wiec raczej osoby z zewnetrznym IP.
thomas
witam, jezeli ktos bedzie chcial zagrac w PES4 i ma zewnetrzne IP (zeby hostowac) to moge pograc ;-) wieczorami jestem zawsze wiec zglaszac sie na gg: 472380
pozdrawiam
superysiu
Mam zewnętrzne IP, ale bardzo wolne:( więc lepiej ktòś z dobrym łączem
gg:2922637
Kacper
Witam. Ja także mogę rozegrać kilka meczy gg: 1826521 . Zewnętrzne ip jakby co ...
Pozdrawiam.
Dj_Dario
A ja mam pytanko: Czy na NEO 128 kb/s płynnie by chodziło, orientujecie się może?? Gierka lada chwila mi się ściągnie, a ja chciałem wiedzieć czy mam jakieś szanse na grę po sieci czy nie. Dzięki za odpowiedz pozdro
Zidane
HEH, gierka mi sie ściągła i działa więc tez moge zagrać meczyka:2427807
P.S często jestem na niewidocznym:D
snake
a ja sobie nie pogram bo nie mam pes4 biggrin.gif
Dj Dario - z tego co słyszałem to na 128 się nie pogra.
wymień ten frajerski avart.
Pozdro dla Rodowitych i dla tego pana wyżej.
kemot
snake frajerski avatar? jezeli nie umiesz uszanowac kogos na forum to nie ma dla ciebie tutaj miejsca, frajerze...
snake
Dobra looz...nie widzisz że żartowałem.
Skoro mu pomagam (udzielam rady) to nic do nie go nie mam.
Tylko ten... no nic biggrin.gif
Kemot frajerem to ja nie jestem, nic o mnie nie wiesz! To mnie tak nie nazywaj!
kemot
nie chcialbym widziec na tym forum poprostu bluzgow prowadzonych przez kibicow, dzieci, net-hools, sa na to inne miejsca, ja preferuje real life, tolerujmy sie poprostu, to duzo nie kosztuje, odkrecam frajera, i mam nadzieje ze wszystko jest ok...
Visi0n
mam wewnetrzne IP ale chetnie pogram .. GG: 1328376
Dreed
Ktos che grac ?? Jak tak to wpiszcie sie na stronie w ksiege i podjacie kiedy byscie chcieli zagrac i podajta kontakt smile.gifsmile.gif gdyz nie zawsze obieram maile i mam wlaczone GG, a na strocne zagladam kilka razy na godzine !!!
M82
Ròwnież chetnie bym sprawdził jak dziala PES4 po sieci! Siedze na neo 640... moze to wystarczy? GG: 1425438
Rasow
Ja takze jestem chetny na gre w PESika nowego... gg:4047410 i niestety nie moge hostowac... jestem prawie ciagle dostepny wiec czekam smile.gif
Dreed
na neo 640 pujdzie spokojnie !!
Tsubasa21
Dołączam do chętnych.
Nr.1272005
Chello 1,5Mbps
Ip stałe
thC!?
także mam PES-a 4 i czekam na start ligi ;] nr gg:4048908
kto chce przegrać to pisać biggrin.gif:D

łącze Dsl 512 kb/s
Pik
4855726 - od wczoraj mam pesa :]

Prosze juz nie pisac, nie dam rady grac na moim laczu..niestety :/ zostaje mi LAN z kumplami smile.gif
ironherbi
1621538 - neostrada 640
neon
Moje GG: 1528757
DSL 1024
IP stałe

Jezlei jest ktos ma chęc przyciąc partyjke to walic na gg wink.gif
halladin
mr snake ........................gratuluję napisu 'rodowici łodzianie'............
Baraqda
GG: 4058776
mam stałe łacze, bardzo szybkie. Zewnetrzne IP bede mial lada dzien tylko musze isc wykupic u Admina.
Kiedy powstanie mniej wiecej liga PES4 ?
M82
Probowalem przyciac dzis z kilkoma osobami w PESa po sieci i zawsze po jakichs 20 sekunda gra sie rozlanczala. Posiadam NEO 640, czy ktos mial taki problem? (zawsze bylem jako HOST)
LAska
ja tez dolaczam sie do gry moj gg 8975803
Pablo_el
GG 4443139 8)
viking
wchodze w to mòj gg: 3899071
Ciusiek
Niestety IP WEW ale ktos ma ochote zagrac meczyka to smialo !!! GG 7906133 Wierny FAN PES-a smile.gif
LAska
sory ale chcialbym koagos poprosic o wytlumaczenie co mam zrobic aby gra online mam neostrade 640
kubek
W ogòle grał ktoś już prze neta?
Bakel
Cytat
Probowalem przyciac dzis z kilkoma osobami w PESa po sieci i zawsze po jakichs 20 sekunda gra sie rozlanczala. Posiadam NEO 640, czy ktos mial taki problem? (zawsze bylem jako HOST)

Podobny problem mają ludzie na zachodzie, dysponujący naprawdę potężnymi łączami. Jest to prawdopodobnie bug, ktòry Konami będzie musiało wyeliminować wypuszczając patcha.
bellagio
ja tez dolaczam sie do gry moj gg 1223490 dsl768 zew ip
POL
POL, nr gg: 3176130 neo640
Mariolo
272841

Neo 1024
regi
Ja tesz chętnie z kimś zagram smile.gif
gg: 1466083 IP wew
Oley
Tylko czekam na sparingi GG 1227016
simi222
Jesli ktos chce zagrac to zapraszam
gg 7832053
ftomekk
Rowniez z przyjemnoscia zagram.IP mam zewnetrzne
GG-5125674
AlienT
wszytkich chetnych do gry online zapraszam na irc na irc://warszawa.irc.pl/iss4
AlienT
irc://warszawa.irc.pl/iss4 wystarczy kliknac lub wpisac w uruchom lub w przegladarce jesli macie zainstalowanego micra i was polaczy automatycznie, mirca zassacie tutaj http://www.mirc.co.uk/get.html
borutborut
Chetny do gry wieczorami... GG:6312888
saper
ja terz pogram 9566536
Bizon
Ja niestety nie ma zew ip ale chętnie z kimś zagram łącze mam dobre gram w inne gry po necie także problemòw nie powinno być. Jak by co to niech ktoś da znać na meila lub gg.
el crack total
zawsze chętny!

gg : 3349507
irc : quakenet #pes4pl , nick xcd
net : 650/650 zewn. ip
Zet
SIEMA ! Ta gra to cudo więc jeżeli uważasz podobnie wal śmiało na moje GG. Zet czeka na mecz :twisted:
macko9
Panowie ja chetnie pogram zapraszam do mnie ale gwarantuje ze nikt ze mna nie wygra!!! moje gg: 3777087
Baraqda
Juz mam zew IP wiec pisze jeszcze raz
GG 4058776
mam szybkie lacze 3mb/s
AlienT
zeby plynnie grac jako client wystarczy w zupelnosci neon128 wazny jest ping nie transfer (cfos rox)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.