Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: We2002 I Linux?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
dr_idea
Właśnie, czy jest możliwe odpalenie WE2002 pod Mandrivą 2006??
siano
jasne, jest przecie epsxe
jedyny problem to brak cyberpada wink.gif
dr_idea
QUOTE(siano @ Mar 12 2006, 20:42:56) [snapback]56424[/snapback]

jasne, jest przecie epsxe
jedyny problem to brak cyberpada wink.gif

Siano jakbyś był tak pomocny opisz tutaj jak to zrobić krok po kroku w linuksie, bo dałeś mi nadzieję, że jeszcze se w WE2002 pogram smile.gif Brak cyberpada, czyli co? Nie bede mogl wogóle grac czy tylko na padzie? Zielony jestem smile.gif
DuMiaN
Bez cyberpada nie będziesz mógł grac przez internet.
lazy_bum
QUOTE(dr_idea @ Mar 12 2006, 18:53:00) [snapback]56429[/snapback]

Siano jakbyś był tak pomocny opisz tutaj jak to zrobić krok po kroku w linuksie, bo dałeś mi nadzieję, że jeszcze se w WE2002 pogram :) Brak cyberpada, czyli co? Nie bede mogl wogóle grac czy tylko na padzie? Zielony jestem :)

Jest ePSXe pod Linuksa to i grać można. Potrzeba kilku rzeczy, tak samo jak do wersji windowsowej czyli:
a) akceleracja w Xach?
B) ePSXe, najlepiej 1.5.X (bo, jak powszechnie wiadomo, nowy [1.6.X] jest niedorobiony)
c) plugin do grafiki
d) plugin do dźwięku?
e) plugin do pada?
f) plugin do netplay (o ile taki istnieje, ja nie znalazłem ;-)
Radarek
Pozwolę sobie odswierzyć temat. Czy jest możliwość grania w we2002 przez neta na linuxie? Epsxe skonfigurowałem i we2002 śmiga ładnie, ale co z grą przez neta? Czyżbym był skazany na windowsa?:/
snake
Nie pograsz przez net na linuxie.
Radarek
No to lipa straszna. Dziwi mnie, że takiej wtyczki jeszcze nie ma na linuxa...
siano
sa prowadzone prace nad opowiednim pluginem.
w obecnej fazie rozwoju pozwala on na wchodzenie na serwer i czytanie wypowiedzi innych graczy wink.gif
snake
To i tak coś, dobrze że się rozwija.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.