Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wielki FinaŁ
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
StraY
Mecz finalowy pomiedzy zwyciezca obecnych rozgrywek IO halladinem a ubieglorocznym mistrzem czyli moja skromna persona odbedzie sie w SOBOTE 28 STYCZNIA. Wszyscy zainteresowani niech szykuja sobie wolne w ten dzien smile.gif
l1.gif l2.gif square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif r2.gif r1.gif
siano
oho, zapowiadaja sie neizle derby smile.gif
mam cicha nadzieje, ze obaj, przepadajacy za soba "trzenerzy" nie beda sie oszczedzac w mediach smile.gif
halladin
Mecz finalowy pomiedzy zwyciezca obecnych rozgrywek IO halladinem a ubieglorocznym mistrzem

ja jeszcze nie wygrałem wiec włosów nie dzielimy, zatem za pozwoleniem:

mecz finałowyodbędzie się pomiędzy zwycięzcą 5 edycji:) <ja> a triumfatorem szóstej<mój ligowy wróg nr 1:)>

mam cicha nadzieje, ze obaj, przepadajacy za soba "trzenerzy" nie beda sie oszczedzac w mediach

HAAAA chciałbyś,, ostatnio stałem się bardzo poetycko zamyślonym jegomościem i na słowne wiązanki odpowiadam wiązankami kwiatów
siano
QUOTE(halladin @ Jan 19 2006, 23:57:57)
HAAAA chciałbyś,, ostatnio  stałem się bardzo poetycko zamyślonym jegomościem  i na  słowne wiązanki odpowiadam wiązankami kwiatów
[right][snapback]49568[/snapback][/right]

panie hall, nie zabijaj pan meczu zanim sie zaczal ;(
lucio
Może Hall juz godzi sie z porażką... biggrin.gif bo co sie bedzie produkował skoro dostanie baciory... smile.gif
Rivaldinho
Czy ktoś będzie nagrywał final LM,chętnie bym go obejrzał. biggrin.gif
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 20 2006, 14:24:04) [snapback]49591[/snapback]

Czy ktoś będzie nagrywał final LM,chętnie bym go obejrzał. biggrin.gif

Raczej napewno meczyk bedzie nagrywany smile.gif
Życzę powodzenia obu finalistom.
Czarny
Mam WIELKĄ nadzieję że StraY wygra... wink.gif
będę miał tą satysfakcję że odpadłem ze zwycięzcą biggrin.gif
Bakel
Chłopaki co jest z Wami?smile.gif Weekend, hajs na koncie świerzbi, dostaniecie obustronnego walkowera za przekroczenie terminu i kwota puli nagród trafi na konta Torwinu i Browarów Dojlidy ;p
StraY
square.gif x2.gif circle.gif triangle.gif

HALLADIN( Barca ) -STRAY ( Inter ) 2-2(1-0, 1-1) K.2-4

Mecz imo nie godny finalu... halladin zagral znacznie ponizej swoich mozliwosci, co i tak pozwoliloby na wygrana gdyby nie moj szczescie :] co mam na mysli mozna zobaczyc w retransmisji wink.gif ( szczegolnie chodzi mi o bramke na 2-2 i 2 pierwsze karne halladina )

Rozpisywac sie nie bede o przebiego - od tego jest RETRANSMISJA lub RETRANSMISJA
triangle.gif circle.gif x2.gif square.gif

plik sciagac w IE
Rivaldinho
Ile kasy wygrał stray??
korzen
Gratki StraY, 50zł w suchym ;P Juz sciagam skrot wink.gif
siano
QUOTE(StraY @ Jan 28 2006, 23:01:40) [snapback]50771[/snapback]

50pln - vat 22% - podatek od grania po necie 28% - podatek od bycia czlonkiem forum IO 35% - koszty transakcji wg Bakela 5% = 5pln

akurat oddasz mi te potluczone Komando wink.gif
StraY
ty GO zabiles tongue.gif chociaz podjales reanimacje na miejscu, ale ja sie odcinam od winy zabicia wina :]
lucio
PYRLANDIA!!!!
Puchar jest Nasz!!!!!!!!! ten Puchar do WLKP należy.... biggrin.gif

Czarny
odpadłem z Mistrzem smile.gif a to cieszy tongue.gif StraY gratulacje!!! wink.gif
Rivaldinho
Stray,jak ty mogłeś tak uderzyć zawodnikiem-Figo ? łaaał blink.gif
konsej15
StraY czy moglbys wrzucic ta retransmisje na wwwyousendit.com bo na rapidshare nie da sie sciganac...a tamten drugi link porpostu nie dziala...z gory dzieki! pzdr
snake
QUOTE(konsej15 @ Feb 1 2006, 15:39:29) [snapback]51173[/snapback]

StraY czy moglbys wrzucic ta retransmisje na wwwyousendit.com bo na rapidshare nie da sie sciganac...a tamten drugi link porpostu nie dziala...z gory dzieki! pzdr

Link działa, tylko trzeba pobierać za pomocą jakiegoś menedżera, np. FlashGet, DAP, GetRight.
_DEVIL_
QUOTE(snake @ Feb 1 2006, 18:25:56) [snapback]51184[/snapback]

Link działa, tylko trzeba pobierać za pomocą jakiegoś menedżera, np. FlashGet, DAP, GetRight.

Troche nie rozumiem poco uzywac jakiegoś menadżera skoro z rapidshare normalnie da sie sciągnąć!
snake
QUOTE(_DEVIL_ @ Feb 1 2006, 19:55:16) [snapback]51205[/snapback]

Troche nie rozumiem poco uzywac jakiegoś menadżera skoro z rapidshare normalnie da sie sciągnąć!

To zrozum to chłopcze że ja napisałem o tym drugim linku, bo kolega wyżej napsiał że mu nie działa.
Czarny
QUOTE(snake @ Feb 1 2006, 20:02:07) [snapback]51207[/snapback]

To zrozum to chłopcze że ja napisałem o tym drugim linku, bo kolega wyżej napsiał że mu nie działa.

laugh.gif
konsej15
QUOTE(snake @ Feb 1 2006, 16:25:56) [snapback]51184[/snapback]

Snake- wiem o tym...tylko na rapidshare sa jakies glupie i niepotrzebne limity mad.gif ! i musze czekac bardzo duuuzo czasu...a nawet jesli wejde za ten czas to dalej pisze ze musze czekac-->bezsens wink.gif ....jak wrzuci ktos na www.yousendit.com....bede bardzo wdzieczny. pzdr smile.gif
StraY
konsej15, oba linki dzialaja bez zarzutu,
rapidshare - na limity nie ma rady za free:P
ten drugi link - firefox i flasget nie ssa mi go, ale pod IE idzie ladnie
konsej15
rapid share juz mi dziala...wlasnie sciagam...a teraz drugi link dalej nie dziala...wogule nie moze znalezc strony... wink.gif ale juz mam porblem z glowy...nareszcie obejrez sobie final We 2002
snake
QUOTE(konsej15 @ Feb 3 2006, 23:28:39) [snapback]51460[/snapback]

a teraz drugi link dalej nie dziala...wogule nie moze znalezc strony... wink.gif

Działa, musisz pobrać go flashgetem, albo innym pobieraczem smile.gif Np. star downloader albo GetRight.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.