Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5 Się Wiesza ...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
warson
Witam, mam Taki problem Rozegrałem Juz Ponad Półtora Sezonu w PES i przychodzi Jeden Mecz... iii ZONK :-(

Gdy Zawodnicy Wychadzą Na Murawe Za KAzdym Razem Wiesza Mi sie gra sad.gif i Niestety Restart Konieczny...

Dlaczego Tak Sie Dzieje??

Gram na Superpatchu, Reinstalowałem Pesa i Dalej to Samo sad.gif

Wgrywałem Nowe Options File Dalej to Samo sad.gif

Sam Save do gry mam w Folderze1 Bez Niczego...

Pomozcie...

Z Gory Dziekuje!
Bo0os
Czeka cie format brachu unsure.gif

Przez ten cholerny bug do dziś mi niedziała PES5, ale jest chyba na to rada/sposób
warson
Co tylko Format Pomaga??

Przeciez robilem tydzien temu formata sad.gif
Rivaldinho
Zrób nowy profil i nowy option file.
warson
Pisalem Wyzej Ze Zrobilem Nowy profil i Nowy Option i Dalej to Niepomaga sad.gif
Lanek
Skoro nic nie pomaga to niestety musisz zrobic formata sad.gif .
warson
i Co Taki format Co Parenascie Meczy w Pesa Bedzie Trzeba Robic.. To jest Troche Bezsensu :/
Nelson
Przykro mi warson z twojego problemu. sad.gif

Ja ci nie umiem pomoc... ale chce napisac ze po to stworzylem temat u góry zeby tam umieszczas swoje PROBLEMY,ŻEBY NIE BYŁO SYFU!!! dry.gif Zaśmiecamy tylko forum.

Mam nadzieję,że ten post cie nie obrazil,a do wszystkich apelacja swoje PROBLEMY PISZEMY W TEMACIE. "Nasze problemy" (przypięty)

Pozdrawiam, a moim zdaniem jak i wyzeeej koledzy mówia tylko format.
Mortin
tez mialem taki problem... jedynym wyjsciem procz formatu jest usuniecie calego folderu konami w moich dokumentach... zachowaj sobie tylko ten save a reszta(czyli replaye i inne wywal i nowy OF jeszcze raz zrob)
lookass
tez mialem taki problem... jedynym wyjsciem procz formatu jest usuniecie calego folderu konami w moich dokumentach... zachowaj sobie tylko ten save a reszta(czyli replaye i inne wywal i nowy OF jeszcze raz zrob)

Kurde w tym problem że chłopak tak zrobił mi Mortin tak jak mówisz pomogło wywalenie saveów zawsze tak robię...

Sam Save do gry mam w Folderze1 Bez Niczego...
tomixx
QUOTE(lookass @ Jan 16 2006, 13:57:44)
Kurde w tym problem że chłopak tak zrobił mi Mortin tak jak mówisz pomogło wywalenie saveów zawsze tak robię...
[right][snapback]49153[/snapback][/right]

Wtrące sie mi też sie wiesza ale ostatnio zdarzyło sie to 1 miesiąc temu ja zmieniam nazwe w moich dokumentach np. jak jest konami to zamieniam na "konam" i wtedy tworzy sie nowy plik konami i wtedy jest okey i zgrywam save'y nic nie formatowałem
trzeba do tego podejść z głową tongue.gif
warson
1. Usuncie Bramki Z folderu1

2. Usuncie Piłki z Superpatcha!

Wszystko Działa, i Nietrzeba Formata biggrin.gif
tomixx
QUOTE(warson @ Jan 16 2006, 16:05:41)
1. Usuncie Bramki Z folderu1

2. Usuncie Piłki z Superpatcha!

Wszystko Działa, i Nietrzeba Formata biggrin.gif
[right][snapback]49160[/snapback][/right]

przeciez napisałem że wystarzczy logicznie pomyśleć i bedzie działać tongue.gif
Cien_DRona
MOze mi ktos pomoze , w czasie gry w pesa5 , nie wiesza mi sie ani nic , tylko działa dziwnie.
Mianowicie nie działa płynnie , raz gra przyspiesza , raz spowalnie np. zawodnik biegnie
na szybkim biegu i widac ze jest " normalnie noramlnie wolniej normalnie wolniej"
strzasznie to irytujące .
Przeinstalowywałem stery i nic .
tomixx
pewnie masz za słaby komp tongue.gif może dlatego tak sie dzije , zmniejsz jakość i rozdzielczość
Kriss91
Czy wywala ci do windowsa jak odtwarza ci animacje wyjścia piłkarzy na murawe? Też tak mam. Wystarczy pominąć animację "START"em i już.
daniel106
Mi jeszcze wywala do Windowsa probowalem z STARTem ale nie wyszlo.Niewiem co mam zrobic zeby mi nie wywalalo?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.