kusik 0:0 Raffels (Barcelona vs. Inter) - poziom godny Ligi Mistrzow. Mnòstwo sytuacji i z jednej i z drugiej strony lecz Valdes i Toldo nie dali sobie wcisnac. Znacznie pomogły im słupki bramek ktore to co chwila "obrywaly". Szkoda ze zadna telewijza nie zdecydowala sie transmitowac ;p Najdogodniejsza okazje zmarnowal Martins ktory z 5 metrow nie trafil do pustej bramki.
Raffels
Nov 8 2005, 18:37
To się wkurwiłem po meczu

Martins nie trafił do pustej bramki z 5 metròw!! W następnym meczu nie gra! A co do pozuomu meczu to byl jeden z ladiejszych w jakich wogole uczestniczylem. Tyle sytuacji, słupkòw, poprzeczek...... Poziom godny finału ligi mistrzòw ;-D
snake Real M. 1-1 Barcelona halladin
Mecz fajny z lekką przewagą w końcòwce halla. W 1 połowie ja oddałem więcej strzałòw.
Ale dzwinie się gra takimi dobrymi teamami, przed meczem myślałem że przegram.
pozdro.
halladin
Nov 8 2005, 19:11
no fakt, troche nadsterownie sie gra...
A co do wyniku to nic nie myslalem, bo to pierwszy mecz:). Generalnie jestem zadowolony, a meczyk był szybki, przyjemny, ofensywny z seria zmarnowanych sytuacji....mogloby byc 3-3 rownie dobrze.
Bart0osh 3-1 Korzen Mecz dosc ciekawy, rowny bardzo....Bartosz strzelil gola w 1 połowie, wiedzialem ze jestem w stanie wyrownac....wyrownałem ....potem nastawilem sie na 3pkt....odkryłem sie...i 5min przed koncem straciłem gola na 2-1....chciałem wyrownac....i 3-1...dzieki Bartoosh dobry meczyk
Borinho
Nov 9 2005, 11:18
Bakel-Borinho (Barcelona-Ac Milan ) 0-1 (0-1)
W zasadzie Bakel powinien wygrać , miałem może 2 strzały , jednak żelazna defensywa Milanu przyniosła niespodzianke . Bakel świetnie neutralizował moje ataki i starał sie szybko rozgrywać akcje, ale pod moją bramką zabrakło mu kilka razy szczęścia .
Bramka padła po rzucie wolnym szybkim rozegraniu do Szewczenki ktòrego obrońcy Barcy nie pokryli .
W końcòwce Bakel miał sytuacje sam na sam ale jej nie wykorzystał i tak sprawiłem niespodzianke.
QUOTE(lookazh @ Nov 11 2005, 11:06:47)
Pisałem do Bakela na gg i na PW, ale niestety bez odpowiedzi. Mòj nick, to jak widać "lookazh" i taki powinien widnieć na stronie zamiast "Lukazsh". Moje gg to 1241731, tutaj głòwnie do moich przeciwnikòw. Napisałem wczoraj do Filozofa, z ktòrym mam grać pierwszy mecz, ale pòki co, bez odezwu. A moja drużyna to Celtik.
Wszystko, czekam teraz na bieg wypadkòw...
[right][snapback]43131[/snapback][/right]
Teraz ok?
Filozof
Nov 13 2005, 15:18
Siemka!
1. kolejka GRUPA D
Filozof [Olympic Lyon] - Lukazsh [Celtic] 4 : 0
Po 4 porazkach w lidze przyszla kolej na zwyciestwo w LM :-) Lukazsh musi troche wiecej pograc w WE, a mniej w PESa

Troche praktyki i bedzie lepiej, bo jesli ktos oddaje tylko jeden strzal w meczu na bramke przecietnego gracza jakim ja jestem to nie jest za dobrze
saper (ManU) 5 - 4 (Juve) eman
Mecz ogòłem fajny ;-) bramek nie pamietam jak padały ale za to było ich troche 
2 gole po moich błedach w polu karnym. eman starał sie grać na dośrodkowania w
środku wysoki Zlatan. Bramkarze nie mieli łatwego życia choć z mojej strony stał dobry
fachowiec w tej dyscyplinie
Ediwin Van der sar, w Juve bronił Abbiatti.Chyba Buffon
miał strzałke w dòł ;P ja liczyłem na szybkość Roo & Ron, oraz na nos snajperski
v.Nistelrooy`a
Jeżeli eman wynik był inny to mnie popraw bo nie pamietam
Lampard
Nov 13 2005, 22:40
Lampard vs
Bushmen 4-2(
Chelsea) (
Chelsea)
Pierwsza połowa 4-0, w drugiej dwie skòteczne kontry Bushmena i skończyło się 4-2. W sumie całkiem dobry mecz
2 kolejka
snake 1-1 rychał
halladin
Nov 16 2005, 16:38
hall<manU> 5-0 <Barca> Barti
Za pozwoleniem administratora <Bakel:)> gralem nie Barcelona a ManU, ponieważ miałbym niesamowicie cieżkie problemy z odròżnieniem koloròw strojòw. Przy okazji informuję przeciwnikòw grających Barceloną, że w takich sytuacjach będę grał MU.
Wracając do meczu to dział się do jednej bramki w dosyc leniwym rytmie. Permanentny atak pozycyjny ze strony gospodarzy, w miarę swobodne rozgrywanie raczej nietuzinkowych akcji, piękne gole <3 okienka...a gracze bez czerwonych strzałek>- takie moje wrażenia...
Powodzenia BArti w dalszych meczach
saper (ManU) 4 - 2 topskun (Inter)
pòźniej coś napisze chyba ;p
topskun
Nov 17 2005, 11:35
topskun (Inter Milan) 2 - 4 (Manchester United) saper
witam ! druga kolejka ligi mistrzow i tym razem wystepuje w roli gospodarza na San Siro przyjezdzaja czerwone diably. Mecz bardzo ciekawy i wyrownany poczatek spotkania to walka o srodek boiska ale nadszedl czas i obejmuje prowadzenie pomyslalem ze juz 3pkt. sa moje ale to wlasnie chyba mnie zgubilo brak konsekwencji doprowadzil do tego ze przeciwnik najpierw wyrownal a potem dolozyl jeszcze 2 bramki zrobilo sie 1-3 i zaczalem desperacko gonic wynik ale formy moich podopiecznych w tym dniu byly bardzo mizerne co by nie powiedziec slabe nigeryjczyk martins wprawdzie nadrabial szybkoscia ale z oddaniem celnego strzalu bylo juz gorzej

kiedy doszedlem przeciwnika na 2-3 pomyslalem ze trzeba szybko wykorzystac najblizsza nadazajaca sie okazje i wyrownac bo przegrac u siebie to byloby niestosowne na dodatek przy komplecie widzow no ale wydarzenia na boisku potoczyly sie znacznie inaczej rywal odpowiedzial na moja bramke i ponownie odskoczyl na 2 gole bylo 2-4 na dalsze odrabianie strat nie starczylo mi umiejetnosci i czasu ktory pedzil dla nie nieublagalnie

coz trzeba sie podniesc i za tydzien pokazac ze ta porazka to tylko maly wypadek przy pracy
pozdro 4all YO !!!
pudek357
Dec 4 2005, 19:00
1 kolejka
pudek357 (Juve) 1 - 0 (Milan) YURY
Mecz do jednej bramki

DelPiero mial 4 poprzeczki
bramka 

------------------------------------
2 kolejka
StraY (Inter) 4 - 4 (Juve) pudek357
A jeszcze w 80 min bylo 4-1 dla StraY'a
bramki------------------------------------
3 kolejka
pawel_szulc (Milan) 2 - 5 (Juve) pudek357
Wygralem zasluzenie

z 2-0 po pierwszych 10 minutach, wyciagnalem na 2-5
bramki------------------------------------
4 kolejka
YURY (Milan) 0 - 1 (Juve) pudek357
bramka
Azorek - Raffaels 4:1
Po dwóch porazkach w pierwszych meczach w koncu udało mi sie wygrac. Oby tak do konca
halladin
Dec 5 2005, 17:34
snake <
real>
1-4 <
barcelona>ja
Gralem z fatalnym opoznieniem i wszystko mis ie dzialo przez przypadek (przeciwnikowi moze tez:). Generalnie to Snake od poczatku przewazal w polu, jednak w okolicach mojego pola karnego jego dominacja gdzies si egubila...
Miedzy 40 a 60 minuta mialem 3 kontry od polowy boiska i 2 gole, a potem kilka dogodnych sytuacji. Przeciwnik zmarnowal dwie sytuacje z kilku metrow i w sumie zrobilo sie 4-1, a ja awansowalem do 2 rundy
Depor- Azorek 3:2
Niestety ta porazka juz chyba nie daje mi szans na awans.
Bushmen
Dec 5 2005, 22:33
2 kolejka
Bushmen 3-2 Wirus2
4 kolejka
Bushmen 6-1 Lampard
Mecz zaczął sie od mocnego uderzenia z mojej strony, wydaje mi sie ze Lampard mial ciezki dzien, troszke sie obudzil gdy bylo 4-0 strzelil na 4-1, po zmianie bramek podwyzszylem na 6-1

pozdrawiam dobry mecz
jezeli chodzi o 3 kolejke z Kitkiem, proboje sie skontakowac, lecz cos ciezko ;P duzo razy pisalem na gg nic ;P
Macio - Aros 0-6
Wzialem sie od poczatku i tak jakos polecialo ...
Żeby nie było nieporozumień wpiszę wszystkie wyniki moich dotychczasowych meczy:
Azorek - Depor 1:4
Depor - Raffels 4:0 (poprawcie na stronce)
Depor - kuisk 3:0
Depor - Azorek 3:2
Idzie mi pięknie. Cztery mecze, dwanaście punktów.
Pozdrawiam!
Ja zrobie to samo co Pyrex ;]
kusik 0:0 Raffels
Azorek 0:1 kusik
Depor 3:0 kusik
Raffels 2:2 kusik
kusik ?:? Azorek
kusik ?:? Depor
5 pkt w 4 meczach nie jest super... ;p
Azorek ma 3 pkt, Raffels 2 tak wiec Depor awans ma pewny a miedzy nami trzema rozstrzygnie sie walka o 2 miejsce.
i ja też
Czarny vs Bakel 0:1 1:1
Czarny vs Borinho 4:1 1:0
Czarny vs kristos 7:0 3:0
pozdro for ALL
halladin
Dec 7 2005, 17:28
barti <barcelona> 1-4 hall <manu>
Kolejny dosyć łatwy mecz bez historii:)
Raffels
Dec 8 2005, 18:56
Raffels 1-5 Depor
Mecz bez historii. Zaczęło się znakomicie - najmniejszy na boisku Martins w ekwilibrystyczby sposób strzelił na 1-0. I wtedy zaczęła się katastrofa. Od momentu 1-2 przestałem wierzyć w zwycięstwo i nie grałem już na poważnie....stąd ten wynik. Depor dzięki za grę, mimo wszystko meczyk był dobry ;-D
kusik 2:2 Azorek
Bardzo fajny mecz na Camp Nou. Szybko zdobyty gol przez Scholes'a (ale ladniejszy niz z Benfica

) pozniej odpowiedz Barcy w postaci 2 bramek. Tuz przed przerwa Ryan Giggs po pieknym rajdzie wbija bramke na 2:2. W 2 polowie inicjatywa po stronie gosci, Barca ogranicza sie do kontr ktore byly dosc grozne. Najlepsza okazje zmarnowal Eto'o uderzajac szczupakiem lecz pilka uderzyla w slupek. Mecz zakonczony wynikiem 2:2, moim zdaniem taki wynik wlasnie powinien pasc
Korzen 4-0 Lokashz
Mecz do jednej bramki, kontrolowalem gre....niemoglem jednak wstrzelic się...na 1-0 Henry z karnego, potem juz poszlo jak po masle....2,3,4
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.