Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzien 2 [07.11 - 13.11.2005]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
kusik
user posted image kusik 1 - 0 MeGa user posted image

1 polowa praktycznie do jednej bramki, nieliczne proby ataki Kamerunu. Pod koniec polowy bramka Alvarengi. Od tego momentu gra sie wyrownala. Grozne wyjscia Webo i Eto'o oraz kontry w ktorych to Cuevas czy Alvarenga probowali pokonac bramkarza gosci. Jednak 2 polowka bez bramek i mecz zakonczyl sie zasluzonym zwyciestwem Paragwaju.
eman
Bart ( Polska ) 0-0 eman ( Grecja )

Po pierwszym tygodniu rozgrywek mozna by powiedziec mecz na szczycie 3 ligi :] ... Lider kontra wicelider ... Mecz wyrownany ... Bez bramek ... Nio i co bardzo dziwne Charisteas bez bramki :] ...
kusik
user posted image t4killer 2 - 3 kusik user posted image

Szybko bo w 7 minucie po pieknym golu Alvarengi objalem prowadzenie. Po pol godziny gry juz 3:0 (2x Santa Cruz). W tym momencie nastapila blokada w mojej druzynie. Nie moglem strzelic gola a na poczatku 2 polowy szybko stracilem 2 bramki. Jednak od razu przejalem ponownie inicjatywe i cud ze nie strzelilem nic wiecej (Santa Cruz moglby miec z 5 na koncie ;]). Musze przyznac ze Serbia mnie zaskoczyla patrzac na wczesniejsze wyniki.
korzen
kurde, 3 liga zawodzi na całej linii.....ja chce Multimedia! ;-)
kusik
user posted image kusik 4 - 0 Wirus2 user posted image

Niezawodny Alvarenga piekny strzal z woleja w poprzeczke ale dobitka juz celna i na samym poczatku Paragwaj obejmuje prowadzenie. Senegalczycy szybko odpowiedzieli piekna akcja zakonczona strzalem w slupek. Myslalem ze mecz bedzie ciekawy lecz to bylo jedyny grozny strzal na moja bramke w tym spotkaniu. Pod koniec 1 polowki Cardozo z glowki i 2:0 (nie gral Santa Cruz sad.gif). Druga polowa mecz wciaz do jednej bramki lecz futbolowka nie chciala wpasc. Nagle po zamieszaniu Sylva fauluje Alvarenge i mamy rzut karny pewnie zamieniony na bramke przez Paredesa. Tuz pod koniec meczu Paredes jeszcze raz "ukasil" Senegal i koniec meczu z wynikiem 4:0.
kemocik
user posted imageKEMOCIK 5 - 1 SAPERuser posted image

Relacja - http://rapidshare.de/files/7580585/kemocik...saper.rmvb.html

Sheva właściwie wyeliminowany z gry (opròcz jednej sytuacji smile.gif) i właściwie dzięki temu wygrałem smile.gif
kemocik
user posted imageBART 1 - 3 KEMOCIKuser posted image

Relacja - http://rapidshare.de/files/7594847/bart_vs_kemocik.rmvb.html

W pierwszej połòwce tylko Bart oddawał strzały, co nie znaczy, że ja nie istniałem smile.gif
W drugiej połòwce to ja przejąłem prowadzenie gry, co zaowocowało strzeleniem większej ilości bramek niż przeciwnik, na czym właśnie piłka polega smile.gif.

To, że mało ludzi ściaga relacje to mogę zrozumieć, ale 8 relacji (czy to filmowych, czy słownych) z całego tygodnia to jednak troszkę za mało ... Brać się do roboty ludzie smile.gif
eman
eman ( Grecja ) 3-2 parinho ( Nigeria )

Bardzo dobry poczatek meczu ... Po trzydziestu minutach gry prowadze 3:0 ... Ale pokolei ... Dziesiata minuta strzal zza pola karnego Giannakopulosa odbija bramkarz Nigeryjczykow ... Ale odbija tak niefortunnie ze dopada do niej Vryzas i pewnym strzalem w dlugi rog strzela na 1:0 ... Minuta dwudziesta rajd prawa flanka Papadopulosa dosrodkowanie w pole karne tam Charisteas ... Przyjmuje pilke na klatke piersiowa i udeza w krotki rog 2:0 ... Dziesiec minut pozniej blad srodokowego obroncy gosci pilke przejmuje Charisteas i w sytuacji sam na sam pewnie lokuje pilke w siatce 3:0 ... Przed przerwa bramke kontaktowa strzela Agali ... W 50 minucie niesluszna czerwona kartka dla Vryzasa i konczem mecz w dziesiatke ... Parinho strzelil jeszcze bramke na 3:2 i bylo goraco ... Ale dowiozlem trzy punkty do konca spotkania ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.