Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File V2 Pc, Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
niewiem
chyba niektòre osoby też mają z tym problem
mianowicie:
po sciągnięciu The PESfan PC PES 5 V2 Option file i podmienieniu go w dokumentach gra sie zawiesza, a dokładniej w Formation Settings, gdy chce zmienic zawodnikòw mad.gif i nic opròcz twartego restartu nie pomaga
wiec trza bylo jeszcze raz zainstalowac rolleyes.gif do tego zostały "uszkodzone" wszystkie zapisy (np. replaye, savey)
nie moge ich załadowac... pisze ze load udał sie pomyślnie, chwile czarny ekran i program wykonał nieprawidłową... niektòre są dobre i szkoda mi je stracić
to samo z sejvem treningu po wybraniu zawodnika i załączeniu wywala
większym problemem nie jest ponowne zaczęcie upierdliwego gdzieniegdzie treningu huh.gif , ale mimo to gra nadal sie wykładała... pomogło dopiero wywalenie replejòw zapisanych przed uninstallem sad.gif
dodam, ze byl to OF w ktòrym jest 0 kasy i nie ma wyqpionych rzeczy w pesshopie

przyznam, ze mojemu PESowi5 brakuje nieco do oryginała sleep.gif jednak gra działała przed tem bez zarzutu
jest jakiś sposòb aby gra działała poprawnie z tą aktualką ?
kri$
Ja mam troche inny problem z tym Option File. Po graniu wyłączyłem PES'a i po paru godzinach przy nastepnym włączeniu wszystkie ustawienia mi sie zresetowały, guziki i takie tam, a co najgorsze to chciałem sobie załadowac save z Leage a tam zadnego save i zadnego repley'a blink.gif Nie wiem co dlaczego tak sie stało mad.gif Komp mi sie nie zawiesił zaden błąd nie wyskoczył poprostu normalnie wyłączyłem gre. mad.gif
nikoten
A jak tak troche z innej beczki.
Masz ktoś Option file na Xbox-a?
Jeśli tak to proszę o wstawienie.
Z góry dzieki
SWiergi
zapodaj linka do tego option file
Rivaldinho
Na zawieszke jest tylko jedno lekarstwo-option file na nowo.
szmina
przeniesc trzeba save gry do innego folderu np z folder1 do folder2 i dziala;]
warson
Ja mam problem Taki, Gram na Superpatchu Juz Kolo 2 Sezonów i w Pewnym Momencie Gdy Daje Match Wywala mi Gre do Windowsa... robilem NA Nowo Options File i Nic, Przenosilem Save do Innych Folderów, Reinstalowalem Pesa... Co Zrobic Aby mi to Działało?? Prosze Pomozcie!! Nie chce meic na Marne 2 sezonów!! i od Nowa MAster League Zaczynac!
KuNA
Sorry chłopaki za mały OFF top ale nie mogę zacząć nowego tematu... Pisze mi, że nie mam uprawnień...

Mianowicie mam ważne pytanie... Ponieważ postanowiłem przeżucić się z Klawiatury na Pad'a to mam pytanie... Jaki jest najlepszy Pad do PES5?? Na którym się gra najlepiej i jest idealny do tej gry?? Chodzi mi o taki pad góra do 50 złotych... Na allegro są pady chyba dobre za 35 złoty z analogiem i takie tam...

Tu link do jednego z padów, który wpadł mi w oko... Mógłby ktoś znający się na tym ocenić?? Prosiłbym o szybką odpowiedź z góry dzięki...
Roy
QUOTE(KuNA @ Jun 16 2006, 12:58:05) [snapback]72866[/snapback]

Sorry chłopaki za mały OFF top ale nie mogę zacząć nowego tematu... Pisze mi, że nie mam uprawnień...

Mianowicie mam ważne pytanie... Ponieważ postanowiłem przeżucić się z Klawiatury na Pad'a to mam pytanie... Jaki jest najlepszy Pad do PES5?? Na którym się gra najlepiej i jest idealny do tej gry?? Chodzi mi o taki pad góra do 50 złotych... Na allegro są pady chyba dobre za 35 złoty z analogiem i takie tam...

Tu link do jednego z padów, który wpadł mi w oko... Mógłby ktoś znający się na tym ocenić?? Prosiłbym o szybką odpowiedź z góry dzięki...

To jest najlepszy pad jaki możesz sobie sprawić do tej gry: Manta Pad
Nie sugeruj się w żadnym wypadku ceną podanom w tej aukcji.Jakiś rok temu kupowałem tego pada w Tesco (!) za 46 złoty. smile.gif Jest fenomenalny !! Polecam cool.gif
KuNA
No wygląda całkiem, całkiem. A jak leży w dłoni?? Postaram się go poszukać w sklepie a nie na allegro skoro mówisz, że tak duża jest różnica w cenie... Miałem Pad Manty ze 3 lata temu ale grałem nim tylko w "ściganki" no i nie mam zbyt dobrych wspomnień pad rozwalił się po pół roku. Gumki w przyciskach się przetarły i nie kontaktowały przyciski a dałem 58 złoty. Nie mam zbyt dobrych wspomnień dlatego wolałbym pada innej firmy ale poszukam i tego w sklepiku. Ale dzieki za cynk...
A co sądzicie o tym padzie: http://allegro.pl/item109073310_super_anal...black_s_s_.html wygląda identycznie jak PSX'owski. Ja często grałem nim u kumpla na PSX więc może ten będzie dla mnie dobry?? Może dzięki temu podobieństwu łatwiej będzie mi się przestawić... Jak sądzicie??

PS:Sorry, że tak upierdliwy jestem ale zależy mi i to jak najszybciej a chciałbym mieć dobrego padziora za względną cenę... Pozdrawiam
qazwsx
Mialem 2 razy tego pada co Roy podał do niego linka no i za kazdym razem mialem go 2-3 miesiace i mi galy sie psuly a potem caly pad siadal więc niepolecam go !!
Aktualnie posiadam ten pad no i jak dla mnie jest ekstra - lekki, fajnie lezy w dloniach, niezla czulosc na ruchy, fajny krzyzak smile.gif
KuNA
No chłopaki zakupiłem już... Szukałem tego co mówiłeś Manty w sklepie ale niestety nie znalazłem no i zakupiłem ten bardzo podobny do PSX'owskiego pada... W poniedziałek dojdzie to wam powiem czy było warto...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.