Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\4 finału Club Challange 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012
lukasz44

W drugiej rundzie CC 2012 gramy systemem pucharowym.
Drugą fazą jest 1\4 finału z której najlepsi awansują do półfinałów !

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie tej fazy to 24.08.12 (24:00)
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Pamiętajcie że gramy tylko 1 decydujący mecz !!! Bez rewanż
y !!!
15 minut, losowa, dogrywka i karne włączone !

POWODZENIA !!!
Rybson

RybsonBlueOle10

Screeny:

Strzelcy:
Izmailov
Izmailov

Downing

Opis:

Dużo szczęscia w początkowej fazie meczu, Blue miał okazje, ale nie miał cela... potem karny dla mnie, jednak obroniony przez rejne. następnie 2 szybkie bramki i do przerwy wynik 2:0 można powiedzieć ustawił mecz, każdyu miał sytuacje, jednak więcej szczęścia po mojej stronie, dawno niewidziałem tak słabej skuteczności u Blue, dzieki za mecz powodzenia dalej!

Bohater Spotkania:IZMAILOV

niCejOke

niCejOkeszopa

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Camacho
Isco
Joaquin
Joaquin
Van Nistelrooy

Adebayor
Adebayor
Van der Vart

Opis:
Pierwsza połowa zdecydowanie należała do przyjezdnych. Prowadzenie gry i wynik 2;0 do przerwy. Kibice malagi już zaczynali opuszczać stadion. Pierwsze 20 minut drugiej połowy Anglicy w ogóle nie oddawali piłki gospodarzom. Efekt?? 3;0!. Malaga na kolanach a jednak nie. Od 65 min kapitalne zawody rozgrywa Isco, które otwierał pole do bramki kolegom z drużyny i sam strzelił piękna bramkę. Thx i powo dalej

Bohater Spotkania:
ISCO

Wolrid

Wolridwoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Castelen

Aduriz
Jonas

Opis:
Słaby mecz Hamburgczyków, bardzo nerwowe rozgrywanie piłki, błędy w obronie oraz słaba skuteczność przesądziły o porażce Niemców. Walencja zagrał mądrze w obronie i skutecznie w ataku. Zasłużone zwycięstwo Hiszpanów, powodzenia w pófinale.

Bohater Spotkania:
Jonas

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.