Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa || Tydzien 8. || 13.VIII-26.VIII || kolejki 29-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
JustMe1987
WKS

Mecz numer: 303
WKSRKSWitu

Screeny:

Strzelcy:
Wolski
Ljuboja
Hubnik

Opis:
Wynik nie odzwierciedla gry, musiałem sporo się namęczyć aby wygrać to spotkanie. Świetnie dysponowany był dzisiaj Bogusław Wyparło. W I połowie szczęscie było po jego stronie. W 45 minucie jednak bramkę do szatni zdobył Rafał Wolski znakomitym strzałem po ziemi z 16 m. W drugiej połowie Legioniści próbowali zdobyć kolejną bramkę aby uspokoić gre, która była poukładana ale jakby panowała lekka nerwowość. Fantastyczną bramkę za "kolnierz" dostał Bodzio W. A strzelcem jej był niezawodny Danjel Ljuboja, który pokazał ze lewą nogą może wiązać nawet krawaty. Dalej to już zacięta walka i lekka inicjatywa eŁKSiaków, którzy próbowali raz po raz jednak Wojtek Skaba był fenomenem w bramce. Mocnym strzałem popisał się także Michal Hubnik i Wyparło niezdążył i na tym Legia skończyła swoje strzeleckie popisy. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Danijel Ljuboja - Mogłem tu spokojnie wrzucić Wolskiego, Choto czy choćby Skabe jednak to Ljuboja rozdawał karty w Ofensywie i to dzięki jego akcjom padły bramki Wolskiego i Hubnika.

Domino

Mecz numer: 269
Dominowitu

Screeny:

Strzelcy:
Mieciel
Nakoulma
Mieciel
Mieciel
Milik
Jonczyk

Opis:
Spotkanie bardzo wyrównane.Wynik otworzyla bramka przyjezdnych strzelona przez Marcina Mięciela.I pierwsza polowa konczy sie wynikiem 0:1 dla gosci.W 53 minucie do remisu doprowadza Prezes,lecz zawodnicy gornika krotko nacieszyli sie remisem bo w 55 minucie na prowadzenie LKS wyprowadza Mieciel.Zaraz strzela swoja 3 bramke w meczu i mamy 3:1.Kiedy wydawac by sie moglo ze to juz koniec,w 65 minucie po ladnym strzale gola zdobywa 17 latek Milik.Minuty szybko uciekaly gospodarzon lecz w doliczonym czasie gry udalo sie doprowadzic do wyrownania.Moim zdaniem mecz zakoczyl sie sprawiedliwym wynikime.Dzieki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:
Marcin Mieciel

JustMe1987

Mecz numer: 285
JustMe1987T-Mac

Screeny:

Strzelcy:

Tonev
Stilic
Stilic
Krivets
Krivets
Sikora
Demjan
Demjan
Malinowski

Opis:

Lech minimalnie skuteczniejszy. Wrecz zadziwiajaco biorac pod uwage ostatnie wyniki i przebieg spotkan ( chocby z Wisla :* ). Podbeskidzie piekielnie waleczne. Jestem pod wielkim wrazeniem ile T-Mac jest w stanie wycisnac z tego zespolu.

Bohater spotkania:

Swietna dyspozycja tego pana zadecydowala o wyniku meczu. Zdobyl dwie nielichej urody bramki w bardzo waznych fragmentach meczu!

WKS

Mecz numer: 263
WKSRKSWoodi

Screeny:

Strzelcy:
Saganowski
Blanco
Blanco
M.Traore
Abwo

Opis:
Piłkarski Teatr. Rywalizacja o najdrobniejsze źdźbło trawy zaprezentowali nam piłkarze obu drużyn. Zagłębie nie powinno czuć się przegrane bo zawiesili zajebiście wysoko poprzeczkę piłkarzom z Warszawy. Lubinanie mogli wygrać i przerwać passe meczów bez porażki Legionistów przy odrobinie szczęscia. Oczywiście jak w meczach pesa bywa Legia także mogła już ustawić sobie mecz w pierwszej połowie. Isailović i Skaba albo mieli farta albo piłkarze mylili się o milimietry. Spotkanie emocjonujace, w dobrej atmosferze z godnym przeciwnikiem. Dzięki takim meczom Ekstraklasa i granie Polskimi Klubami ma sens. Każdy tutaj mógł wygrać jednak w sumie nie wiem jakim cudem 3 pkt zagraniają Legioniści jednak przy takich spotkaniach punkty i wynik schodza na drugi plan. Dzięki wielkie i gratuluje porażki bo tak przegrać to jak zwycieżyć wink.gif

Bohater spotkania:
Woodi - Godny mecz i klimat. Dzięki wielkie. Naprawde oczekuje ligi i naszego spotkania.

Szymson

Mecz numer:256
SzymsonWolrid

Screeny:
wywaliło nas w końcówce;/

Strzelcy:
Małecki

Opis:
Wyrównane spotkanie wiele sytuacji z obu stron,ale o wyniku przesądzij wprowadzony po przerwie Małecki,cieszą 3 punkty,mimo bardzo ciężkiego spotkania;)Dzięki za meczyk i pwodzenia dalej,pozdro;)

Bohater spotkania:
Ciężko pwoiedziećwink.gif

Mecz numer:273
SzymsonŁukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Iliev
Iliev
Boguski

S.Dudek
S.Dudek
Voskamp
Mila

Opis:
Świetnie zaczołem to spotkanie ale z upływem czasu było coraż gorzej,Łukasz prejoł inicjatywe i kontrolował spotkanie,zwycięstwo okrasił kapitalnym golem z przewrotki Voskampa;)Gratki i pwodzenia dalej pozdro;)

Bohater spotkania:
Cały Śląsk-za super zawody

Mecz numer:299
SzymsonWoodi

Screeny:

Strzelcy:
Romell Quioto

J.Gancarczyk
Sernas
M.Traore

Opis:
Wisła jest strasznie nierówna,po wysokich zwycięstwach z piatem i lechem oraz wymęczonym 1;0 z portowcami
przyszła kolej na dwuie porażki z rzędu,ciężko mi ogarnąć ten team;d.Zagłebie skutecznie grało w defensywie i szczęśliwie w ataku,próbowała kilku mijanek bramkarza ale nie udawało się to;)Dzięki i pwodzenia

Bohater spotkania:

T-Mac

Mecz numer: 259
T-MacDomino

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Szkoda meczu bo byl do wygrania, goscie wykorzystali sytuacje kiedy to moj gk wypluł pilke a nadbiegajacy prezes wykorzystal to bez wahania.

Bohater spotkania:

WKS

Mecz numer: 284
WKSRKSTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Blanco
Radovic
Piech
Jankowski

Opis:
Cóż, jak zawsze mamy takie małe derby z Tomkiem. W niejednej lidze graliśmy i praktycznie znamy się na wylot i mecze między nami zawsze są emocjonujące. W sumie fajnie się złożyło, że własnie mecz z nim był o "mistrzostwo" oraz, że gram ze swoją "byłą" drużyną . Właściwie wystarczył mi remis ale on też się sam nie wywalczy i piłkarze ambitnie podeszli do swojego zadania. Pierwsza połowa obfitowała we wspaniałe sytuacje bramkowe dla Legionistów jednak co "kolejke" to bardziej pudłują. Ale Blanco i Radović pokazali, że Ruch nie wyjedzie z punktami z ich dotyczhasową grą - Dwie bramki udało się strzelić i Legia schodziła do szatni wygrywając 2:0. Druga połowa to już niestety totalny luz i poczucie wakacji piłkarzy ze Stolicy. Własciwie jakby mogli to futbolówke zamienili by na plażówke tongue.gif Pokazy grania górnymi piłkami, przeróżne zwody, strzały a Ruch poczuł swoją szanse i wypunktował gospodarzy. Legioniści obudzili się pod koniec jednak na to było już zapóźno. Passa niesamowitych zwycięstw została przerwana jednak nikt na to nie patrzy ponieważ jedyny oponent z Kielc nawet jakby wygrał wszystko co mu pozostało to i tak Legia będzie miała przewagę jednopunktową co daje jej Mistrza Polski. Mistrza, którego jej brakowało na ISSOnline. Dzięki za mecz, Tomek wink.gif A teraz czas Fety (która sie znajduje w odnośniku, niżej ) ;D

Bohater spotkania:

Witu

Mecz numer: 260
WituSzopa

Screeny:

Strzelcy:
Szczot

Jovanovic

Opis:
Znakomite spotkanie w wykonaniu obu drużyn w fantastycznej atmosferze, ale po kolei. Faworytem meczu był Szopa i to on przeważał przez prawie cały mecz, jednak albo strzelał niecelnie, albo wszystko bronił grający mecz życia Velimirović, natomiast ŁKS wyprowadził jedną akcje groźną akcję w 1 połowie i strzelił gola. W drugiej połowie jeszcze bardziej naciskał Szopa, a Velimirović wyciągał dosłownie wszystko, ja się nie ograniczyłem tylko do obrony, lecz też brakowało trochę szczęścia przy strzałach Seweryna i Miecięla z przewrotki ( w obu przypadkach piłka została uderzona nad bramką ) oraz przy strzale Iwańskiego który trafił w słupek. Kiedy wydawało się, że mecz skończy się wynikiem 1 : 0 dla gospodarzy, na strzał rozpaczy zdecydował się szopa Jovanoviciem i widząc jak składał się piłkarz korony do strzału można było spokojnie stwierdzić, ze piłka gdzieś w górne sektory trybun poleci, nic bardziej mylnego strzał zaskoczył mnie, Szopę, a także Velimirovicia, cudowna bramka na którą szopa z całego przebiegu meczu zasłużył, mam nadzieje, że następny mecz już w Master League prawdopodobnie będzie równie emocjonujący jak ten. Dzięki za mecz i powo dalej.

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Pavle Velimirovic - Bronił wszystko co się dało, znakomity mecz i to dzięki niemu w Łodzi został 1 pkt.

T-Mac

Mecz numer: 293
T-MacWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Dziwny mecz, duzo niedokladnosci itp itd...
Ozdoba meczu byla piekna akcja graczy Podbeskidzia po ktorej fantastycznie uderzyl Ziajka smile.gif
Dobry punkt i to zdobyty z przyszlym majstrem.

Bohater spotkania:

zibii75

Mecz numer: 274
zibii75WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Ben Radhia
Blanco
Vdorljak
jeden swojak
Opis:
Widzew dotrzymywał kroku jedynie w 1 połowie, w 2-ej już nie dał rady Cyborgom z Warszawy.

Bohater spotkania:
CyborgLegia smile.gif

Jason Bourne

Mecz numer: 278
pieciadomino

Screeny:

Strzelcy:
Lukjanovs
Lukjanovs
Tadic

Marozas
Milik
Maczynski
Maczynski
Nakoulma

Opis:

Dziwny mecz. Nie byłem gorszy a przegrałem. No nic kryzys trwa. 3 bramki zdobyte, 5 straconych to nei jest dobry prognostyk. Mam nadzieję, że gra moja i kolegi poprawi się w ML.
Bohater spotkania:

nikt
lizaku

Mecz numer:281
lizakuwoodi

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Pierwsza polowa wyrównana, gol za gol i mamy 3-3. Sikorski się popisał hat-trickiem. Druga połowa to już znaczna przewaga gości, którym udaje się strzelić tylko jedną bramkę mimo wielu sytuacji. Przy odrobinie szczęścia mógł być remis ale nie wyszło. Dz za super mecz.

Bohater spotkania:
Sikorski za hat-trick
Domino

Mecz numer: 288
DominoSzopa

Screeny:

Strzelcy:
Mączynski
Nakoulma
Nakoulma
Kwiek
Kiełb
Gołębiewski
Kwiek
Nakoulma
Marozas
Gołębiewski
Nakoulma

Opis:
Mecz zapowiadał sie na bardzo zaciety z uwagi na to ze obie druzyny walcza o vice lidera.Jednak w praktyce stalo sie inaczej.Znakomicie mecz rozpoczeli gospodarze wysuwajac sie na cztero bramkowe prowadzenie juz po 23 minutach.Golem do szatni zakonczyl 1 polowe Kiełb.2 polowe lepiej rozpoczeli gracze Korony,doprowadzajac do wyniku 4:3.Jednak doping kibicow Górnika wstrzasnal gospodarzami ,ktorzy wygrali kolejny mecz z rzedu.Dzieki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:
Nakoulma

lizaku

Mecz numer:264
lizakuSzymson

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Dobry mecz w wykonaniu obu ekip i udany rew za porażkę w pierwszym meczu. Polonia wykorzystała swoje dogodne sytuację, Wiśle czegoś brakowało w wykończeniu, bo mógł być spokojnie remis w ty meczu. Warto dodać że w pierwszej połowie obie ekipy zaliczyły słupki po ładnych strzałach. Dz za mecz.

Bohater spotkania:
Raczej nikt się szczególnie nie wyróżnił.

lukasz44

Mecz numer: 300
lukasz44zibii75

Screeny:
brak.

Strzelcy:
Voskamp
Voskamp
Matusiak
Okachi

Opis:
Ciekawe spotkanie, mecz na remis i tak też się kończy.

Bohater spotkania:

Okachi

+
JustMe1987

Mecz numer: 304
JustMe1987piecia1990

Screeny:

Strzelcy:

Ubiparip
Tonev

Opis:

Jedno z ciekawszych spotkan tego sezonu. Otwarta pilka i mnostwo rozrnorodnych zagran, zmian tempa i wszystkiego co w pesie najlepsze. Dzieki piecia za fajne widowisko mimo tych dwoch kartek na koniec bylo fair i do rzeczy.

Bohater spotkania:

Nikt sie nie wyroznil poza przyjacielska postawa obu szkoleniowcow.

donkryst

Mecz numer:306
DonKrystDomino

Screeny:

Strzelcy:
Jonczyk
Jonczyk
Kwiek

Opis:
Nie mam już sił na ten zespół... Jakbym nie grał, to i tak rywal zawsze na koniec okaże się lepszy. Dzięki i powo dalej.

Bohater spotkania:
Jonczyk - dwie bramki.

Witu

Mecz numer: 277
WituDonyKryst

Screeny:

Strzelcy:
Mieciel
Szczot
Bonin

Swiatek
Kedziora
Kedziora

Opis:
Jak można przegrać mecz prowadząc 3 : 1 w 88 min ? Wystarczy zagrać jak ŁKS, totalny brak koncentracji proste błędy i niestety 2 gole stracone w ostatnich minutach meczu, szkoda bo to kolejny mecz w którym podobnie tracę punkty, podobnie było z Górnikiem gdzie też mecz się skończył wynikiem 3 : 3. Dzięki za mecz i powo dalej.

Skrót meczu:

Bohater spotkania:

Wojciech Kędziora - jego dwa gole uratowały remis Piastowi

Mecz numer: 294
WituJust

Screeny:

Strzelcy:
Mieciel
M.Gancarczyk

Tonev
Murawski
Slusarski

Opis:
Kolejny mecz w którym prowadziłem i po raz kolejny nie utrzymałem tego prowadzenia tym razem wynik został ustalony do przerwy i na moje nie szczęście rywal strzelił 3 gole i skończyło się porażką, udany rewanż Justa za pierwszy mecz. Dzięki za mecz i powo dalej.

Skrót meczu:

Bohater spotkania:
JustMe - za odwrócenie losów spotkania.

Szymson

Mecz numer:282
SzymsonStuart17

Screeny:

tylko ten mi się zapisał;/

Strzelcy:
Boguski
Boguski
Boguski
Melikson
Melikson
Iliev

Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Dawid Nowak

Opis:
Do pewnego momentu meczyk bardzxo wyrównany,ale kiedy wisła odpaliła GKS nie miał już nic do powiedzenia,Dzięki za meczy i powodzenia dalej,pozdro

Bohater spotkania:
Boguski-za hat tricka

zibii75

Mecz numer: 291
zibii75Lizaku

Screeny:

Strzelcy:
Okachi
Okachi
Sikorski

Opis:
Więcej z gry mieli Widzewiacy choć mecz był wyrównany. 3 punkty dziś zostają u gospodarzy które zapewnił Okachi.
Dzięki za mecz Lizaku.

Bohater spotkania:
Okachi

Szopa1910

Mecz numer: 270
Szopa1910Piecia1990

Screeny:

Strzelcy:

Lukjanovs
Opis:
Mecz bardzo wyrownany. Zadecydowala bramka strzelona po glupiej stracie w srodku pola. Sytuacji bramkowych bylo jak na lekarstwo co troche popsuło widowisko. Remis bylby chyba sprawiedliwszym wynikiem, lecz o ta jedna bramke gorsza byla Korona. Dzieki za meczyk, powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Lukjanovs - zdobyl bramke dajaca 3 punkty Lechii

Wolrid

Mecz numer: 283
WolridZibi

Screeny:

Strzelcy:
Ben Dhifallah

Opis:
Nudne spotkanie, mało sytuacja podbramkowych, obu ekipom raczej lepiej wychodziło kopanie sie po kostkachm niż rozgrywanie piłki. Bramka Ben Dhifallaha przesądziłą o porażce Pogoni.

Bohater spotkania:

lizaku

Mecz numer:301
lizakuTomek

Screeny:

Strzelcy:

pierwsza bramka dla Polonii to samobój.

Opis:
Dobry mecz gospodarzy z wielką przewagą, było już 4-1 i za duże rozluźnienie wdało się, 2 stracone bramki i mogło być różnie, ale ostatecznie skończyło się 4-3. Udane zakończenie słabego sezonu.

Bohater spotkania:
Abbott - to on dał nadzieję Ruchowi na korzystny wynik.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.