W sezonie ligowym panuje tu posucha z racji tego, że nikt nie ma czasu co tydzień pisać jakichś większych relacji więc wpadłem na pomysł założenia twittera w którym będę oddawał swoje spostrzeżenia n/t tego co się będzie działo w okół mojego teamu. Jak przebiegały mecze z rywalami oraz co "moje grajki" mają do powiedzenia kibicom. Wg mnie jest to ciekawsze niż non stop podsumowania i ogólnie mam do tego więcej werwy i funu (a o to przeciez chodzi

) a i czasu potrzeba 2x mniej. Oczywiście jeżeli chęci i wena pozwolą postaram się napisać jakąś konferencje czy coś większego ogólnie

jak narazie mała notka a w krótce kolejna

. Oczywiście możecie zabawiać się w redaktorów lub poprostu pisać tutaj jako trenerzy swoich drużyn . Mam nadzieje, że będą to jakieś ciekawe pytania lub wypowiedzi ;d
-Szachtar bliżej kibiców! Ruszył oficjalny Twitter Szachtara Donieck na którym będą udzielali się piłkarze oraz trenerzy! Jeżeli macie jakieś pytanie lub chcecie podyskutować to nie ma nic prostszego jak napisać w tym temacie a my postaramy się jak najszybciej odpowiedzieć! Wpisy będą pojawiały się co jakiś czas oraz w ważnych sprawach. Już teraz, piłkarze po przyjeździe do Doniecka prosto z Włoch gdzie Odbył się Master League Cup będą przechodzić treningi spokojne treningi a już niedługo przyjdzie czas na kolejny sparing. Jak narazie nasza drużyna prezentuje nienaganny poziom gry i wyniki są pozytywne. Kolejne mecze pokażą czy WKSRKS ma pomysł i czy kierunek w jaki zmierza zespół jest dobry. Bo liga tuż tuż.