Orange_91
Sep 26 2011, 08:59
Temat tworzony jest po to żeby nie tworzyć setek tematów dotyczących problemów z PES 12, ułatwi on także szukanie odpowiedzi na swój problem oraz sprawi, że na forum nie zrobi się śmietnik.
Michcio89
Nov 14 2011, 13:53
Ja mam taki problem. Po wgraniu patcha mam 2 stroje i widać w folderze też strój alternatywny (np. inny kolor spodenek), lub trzeci strój i nie wiem jak go włączyć. Proszę o pomoc.
POZDRO DLA WSZYSTKICH
FoReST3
Nov 14 2011, 15:37
wg mnie to jakimś edytorem zamieniasz te stroje zamiast pierwszego lub drugiego jeśli Ci się nie podobają, nie ma możliwości wprowadzenia trzeciego rodzaju w grze a szkoda, bo przydałoby się takie coś
P.s. Fajny avatar xD
Michcio89
Nov 16 2011, 12:59
Kurde to głupio bo w pesie 6 tak można było przełączać milion razy i spowrotem. No nic dzienki za odpowiedż.
Fajny avatar wiem dzięki
franiu6663
Nov 21 2011, 16:43
Witam , Mam pytanie czy jest jakaś szansa kontynuowania kariery ( Footbal Life ) jeśli jak próbuj wczytać grę to wyskakuje : Footbal Life Loading Failed . Jest jakaś możliwość odzyskania tej kariery albo żeby nie wyskakiwał ten błąd ??
Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam
piskor{barca}
Nov 24 2011, 10:31
Mam problem z pesem 2012, po prostu lekko zacina się na wymaganiach "high", ale jest to bardzo uciążliwe podczas grania. Dodam, że ten sam problem występuje w pesie 2010 natomiast, pes 2011 śmiga na maksymalnych wymaganiach aż miło. Co może być przyczyną?
Parametry kompa, karta nadaje się do kosza, ale na razie muszę na takiej śmigać.
Intel Core i3 CPU 530At2,9 GHz, 4 gb RAM, NVIDIA GeForce G210.
FoReST3
Nov 24 2011, 11:55
Skoro piszesz, że karta do kosza więc raczej o karte chodzi

Z tego co pamiętam pes11 miał mniejsze wymagania niż pes10 i dlatego 11 chodziła Ci płynnie.
Ściągnij może najnowsze stery do karty graficznej z oficjalnej strony nvidia - miałem taki sam problem z nfs hot pursuit. Ściągnąłem stery wszystko elegancko śmigało
piskor{barca}
Nov 24 2011, 12:13
Karta do kosza w tym sensie, że jest to bardzo słaba karta graficzna co nie zmienia faktu, że jest to "funkiel nówka". Spróbuję wgrać te sterowniki.
luki431
Nov 24 2011, 21:59
No to karte graficzną masz za słabą i nie wiesz co może być przyczyną że przycina? Ty sie ciesz że wogóle jest jakiś obraz bo jak kiedyś chciałem zagrać w fife a miałem za słabą karte to nic wogóle nie było widać.
piskor{barca}
Nov 24 2011, 22:15
Ta karta uciągnie prawie każdą grę, niestety w detalach "low"... Po świętach wpadnie coś więcej kasy to się pomyśli nad nową, dzięki za pomoc.
Witam, mam pytanie. Czy da się wyłączyć podczas grania kibiców? Grałem w PES od wersji 3, aż do 2010 i tam dało się w opcjach wyłączyć aby nie było kibiców podczas meczu. Czy istnieje taka możliwość na 2012? Przeszukałem chyba wszystkie możliwe opcje i nie znalazłem nic. Z góry dzieki za każde info.
jeśli chodzi o dźwięk to tak
Michcio89
Jan 3 2012, 16:27
CYTAT(Michcio89 @ Nov 14 2011, 13:57)

Ja mam taki problem. Po wgraniu patcha mam 2 stroje i widać w folderze też strój alternatywny (np. inny kolor spodenek), lub trzeci strój i nie wiem jak go włączyć. Proszę o pomoc.
POZDRO DLA WSZYSTKICH
HELP
Devils
Feb 25 2012, 15:45
Co zrobic zeby wylaczyc ta cholerna opcje gry jednym zawodnikiem ?? W polowie sezonu ML wlaczyla mi sie opcja gry jednym zawodnikiem i za cholere nie moge miec kontroli nad cala druzyna... Zna ktos rozwiazanie tego problemu ?
Devils
Feb 25 2012, 18:26
Zyje to forum, czy juz zdechlo ?????????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.