Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 01.07 - 10.07 : kolejki 25-28
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 25
BlueOle10 - stalowka
lukasz44 - Szymson
Borozdw - Tsu (07.08)
Donkryst - snajper1929
Ferat - Mlody08
Tomek93 - Prince
WKSRKS - craxa93

Kolejka 26
gapa - stalowka
Szymson - dj_adriano
snajper1929 - lukasz44 (07.08)
Mlody08 - Donkryst
Prince - Mani3k
craxa93 - Ferat
WKSRKS - Tomek93

Kolejka 27
BlueOle10 - gapa
stalowka - Tsu
dj_adriano - snajper1929
lukasz44 - Mlody08 (07.08)
Borozdw - Prince
Donkryst - craxa93
Mani3k - WKSRKS
Ferat - Tomek93

Kolejka 28

Szymson - BlueOle10
Tsu - gapa
Mlody08 - dj_adriano
craxa93 - lukasz44 (07.08)
WKSRKS - Borozdw (07.08)
Tomek93 - Donkryst
Ferat - Mani3k

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
Tsu

28 kolejka
Tsu gapa
Screeny:

Strzelcy:
Paloschi
Ander Herrera
Ikechukwu Uche
Palacio
Mesto
ikechukwu Uche
Palacio
Ikechukwu Uche
Konko
Ikechukwu Uche

Opis:
Bardzo ciekawy mecz bramka za bramka pierwsza polowa bardziej pod dyktando gospodarzy ale goscie trzymali sie blisko i nie pozwoli na wiecej niz jedno bramkowe prowadzenie.Druga polowa sie wyrownala i to gosciom udalo sie wychodzic za kazdym razem na prowadzenie na szczescie za kazdym razem doprowadzalem do remisu i spotkanie zakonczylo sie mysle sprawiedliwym remisem.
dzieki
Zawodnik meczu:
4 gole w jednym spotkaniu robi wrazenie

BlueOle10

25 kolejka
BlueOle1910 Stalówka84
Screeny:

Strzelcy:
Mirallas
Mirallas
Mirallas
Zairi
Zairi
Rommedahl
Marica
Marica
Marica
Pogrebnyak

Opis:
Mecz bardzo wyrównany. Kolejny hokejowy wynik na korzysc Grekow. 2 bramki po strasznym zamieszaniu w polu karnym, lecz akcja Djebboura, ktory nie trafil na pusta bramke z 10 metrow, powinna przejsc do historii wink.gif

Zawodnik meczu:
Zairi- kolejny raz poprowadził Greków do zwycięstwa.

BlueOle10

27 kolejka
BlueOle1910 Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Pantelic
Ibagaza
Ibagaza
Zairi
Jankovic
Milanetto
Milanetto

Opis:
wyrównany meczyk, z dużą ilością sytuacji podbramkowych, Gapa zaliczył jedną poprzeczke, ja 3 slupki smile.gif powodzenia w utrzymaniu !

Zawodnik meczu:
Ibagaza- poprowadzil druzyne do zwyciestwa, strzelajac 2 bramki i dwukrotnie asystujac smile.gif

Szymson

28kolejka
Szymson BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Lens
Dzsudzsak
Bakkal

D.Fuster
Pantelic

Opis:
Świetne spotkanie,dla mnie każdy punkt jest teraz na wage złota i ta wygrana jest bardzo ważna w konterkście utrzymania w 1 lidze.Mimo iż zwycięstwo w końcówce,to uważam że PSV swoją ambitna grą zasługiwali na te 3 pkt,dzieki za mecz powo dalej pozdor:)

Zawodnik meczu:
Dzsudzsak-gol dający 3 punkciki

lukasz44
25 kolejka
lukasz44 Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Arda Turan
Arda Turan
Arda Turan
Baros
Toivonen
Koevermans

Opis:
Świetne spotkanie - na początku byłem stroną dominującą, lecz to Szymson zdobył gola po fatalnym kiksie mojego obrońcy od którego odbiła się piłka i wpadła do siatki... W 41 minucie kolejną bramkę po celnej główce zdobył Koevermans i mimo że nadal to ja przeważałem było już 0-2.
W ostatnich sekundach pierwszej połowy piłkę w środku pola przejął Cetin, podał do Turana, a ten kiwając 3 rywali nie dał szans bramkarzowi i zdobył gola kontaktowego.
Druga odsłona gry to już całkowity podpis graczów z Turcji, hat tricka skompletował Arda Turan a jedną bramkę dołożyl Baros i końcowy wynik to 4-2 dla gospodarzy.

Naprawdę dawno nie widziałem tak ofensywnego i pięknego meczu, myślę jednak że zasłużona wygrana mojej ekipy smile.gif

Zawodnik meczu:

Arda Turan - chyba najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz jakim miałem okazję grać w lidze ISSOnline.
Chciałbym mieć takiego grajka w każdej ekipie, którą będę grał !
Ferat

27 kolejka
Ferat Tomek
Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Arizmendi
Liedson

Opis:
Pierwsza polowa pod dyktando gospodarzy druga gosci i nieznaczne zwyciestwo Getafe..

Zawodnik meczu:
Arizmendi - jego dwa gole zapewnily zwyciestwo Hiszpanom..
stalowka84
26 kolejka
gapa Stalówka

Screeny
:

Strzelcy:

Kuzmanovic 2
Pogrebnyak 5
Cacau 2
Okazaki
Samobój
Samobój

Opis:

Wpisuje na prośbę gapy. Mecz bez historii w końcu przełamanie Stuttgartu którzy mieli fatalną passe kilku porażek z rzędu.
Dzięki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Całą ekipa Stuttgartu
WKS

26 kolejka
WKSRKS Tomek93
Screeny:

Opis:

Mecz prowadzony w 1 połowie tylko przez Bordeaux i konczy sie to 3 bramkami. Jeżeli chodzi już o 2 to Bordaeux myślami było już w szatni gdy nagle na przebduzenie 2 bramki strzelają gracze z Brazylii. Mimo wszystko udało sie doczołgać wynik do końca a nie było to w cale łatwe. Dzieki.

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
Wendel
Liedson
Edno

Zawodnik Meczu:
Matis08

28 kolejka
Młody08 dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Mlapa
Sigurdsson
Jaissle
Helder Postiga
Yannick

Opis:
Leczenie kompleksów trwa :]

Gospodarze przeważali i wygrali zasłużenie spotkanie. Gości było stać tylko na dwa trafienia.

Dzięki i powo

Zawodnik meczu:
Mlapa
dj_adriano
co do meczu to przewaga może była ,ale momentami w pierwszej połowie bo w drugiej dobrze wiesz ,że serce kilka razy mocniej zabiło jak marnowałem kolejne setki, no ale nieistotne.. sezon i tak juz odpuściłem ze względu na kulejącego pada co powoduje słabe wyniki w ostatnim czasie, ale szkoda tej porażki bo to był jeden z dwóch meczy na które jeszcze się mobillizowałem,ale tym razem pozwolilem mlodemu wygrać by pozbył się wreszcie kompleksu jakim niewątpliwie dla niego jest dj_adriano bo nie daj Boże znów poszło by coś po nie jego myśli, jeszcze by się zapłakał i co wtedy na sumieniu bym go miał ;D udało się wygrać drugi raz więc jeszcze ze dwa i kompleks może wyleczysz czego z całego serca ci zycze wink.gif ciekawa sprawa to coś czego wcześniej nie zauwazylem u ciebie czyli twój nowy styl a'la "Juve666" (dobrze chyba każdemu znany) czyli zanim uderzysz na bramke to wymieniasz z 5,6 podań w polu karnym i dopiero strzał z czterech i pół metra, noo w porywach do pięcu max! ;P choć może się myle i to tylko w tym meczu tak zagrałeś bo tak bardzo zależało ci na tym zwycięstwie..(z wiadomo jakich powodów) ;D

sorry za ironie w niektórych momentach,ale troche humoru chyba nie zaszkodzi i tak w gwoli ścisłości w każdym razie na pewno nie miałem tu na celu żadnych złośliwości..smile.gif
Matis08
Fakt, robiłem tak jak mówisz .Ale chyba żadna bramka nie padła w ten sposób ;P
Spoko nie obrażam się za to. ;p
Ostatnie nie wychodzi mi żadne ciekawe granie i brzydko mówiąc idę tam gdzie prościej. Gdybyś miał dobrego pada, mecz byłby wyrównany jak nasze 1 spotkanie.

W następnym sezonie wygram 2 razy i bd zdrów jak ryba tongue.gif
Szymson

26 kolejka
Szymson dj adriano
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Lens
Toivonen x2
Koevermans

Yannick
Vukcevic
Zapater

Opis:
Bardzo dobre spotkanie,wynik mógł każdy paść w tym spotkaniu ale lepsi okazali się Holendrzy którzy pałali rządzą rewanżu za wysoką porażke w 1 spotkaniu.Klase pokazali po raz kolejny pokazał Lens który znakomicie poczynał sobie na boisku.Dzieki za meczyk i pwodzenia dalej,pozdro

Zawodnik meczu:
Lens-kolejny wspaniały występ

Uploaded with ImageShack.us

dj_adriano

27 kolejka
dj_adriano snajper
Screeny:

Strzelcy:
Jaime Valdes
Jaime Valdes
M. Fernandez

Gervinho
Souquet
Souquet
Frau

Opis:
wynik wskazuje na to ,że mecz był wyrównany i minimalnie lepsi okazali się goście,jednak było zupełnie inaczej to zespół lille prowadził gre w tym meczu i dominował przez większosc spotkania za to sorting miał jedynie kilka dobrych momentów,ale raczej przez wiekszosc meczu ta gra niewyglądała najlepiej ,był duży chaos, bardzo wiele niedokładnosci i tego meczu właściwie nie mogłem wygrać grając w ten sposób..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Souquet - dwa jego zaskakujące strzały z dystansu i zarazem dwie ładnej urody bramki i myśle ,że zasłużył tym na miano MVP tego meczu..
Ferat

25 kolejka
Ferat Mlody

Screeny:
Przepadły:(

Strzelcy:
Arizmendi
Albin
Ibisevic
Ibisevic
Miku

Opis:
Zacięte spotkanie i nieoczekiwane zwycięstwo Getafe..

Zawodnik meczu:
Miku - strzelec decydującej bramki, w końcowych fragmentach spotkania..

28 kolejka
Ferat Maniek

Screeny:

Strzelcy:
Del Moral
Erding
Parejo

Opis:
Szczęsliwe zwycięstwo Hiszpanów, którzy byli w tym meczy gorszym zespołem..

Zawodnik meczu:
Parejo - decydujące trafienie w 80 minucie meczu..
prince

25 kolejka
Tomek93 Prince
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Maloney
Stokes
Jorge Henrique

Opis:
Patrząc na statystyki, pojedynek wyrównany, jednak po pierwszej połowie śmiało prowadzić powinni gracze Corinthians. Stworzyli sobie sporo sytuacji, częściej gościli na polu karnym Celtów, ale to goście trafiali bramki, a w zasadzie bramkę, no i mięli znakomicie dysponowanego dziś Łukasza Załuskę. W drugiej części gry do głosu doszli piłkarze z Glasgow. W 70 minucie 0:3 i emocje się skończyły. Honorową bramkę dla gospodarzy ładnym szczupakiem wbił Henrique. Dzięki i pozdrawiam.

Zawodnik meczu:

Łukasz Załuska - heros, w pierwszej połowie wyłapywał wszystko.
WKS

25 kolejka
WKSRKS Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
A.Modeste
M.Ciani
Gouffran
Ben Khalfallah
Mamaev
S.Oliseh
S.Oliseh
Honda

Opis:
Ciekawe spotkanie, mam nadzieje ze trzeci Bramkarz Bordeaux A.Keita postawi kolegom po piwie bo jeśli by Bordeaux przegrało to cała wina idzie na jego konto. Bordeaux prowadziło 3:0 , gracze z Moskwy wyrównali ten wynik jesdnak Bordeaux odziwo potrafiło sie odbudować i oto wynik 6:4. Dzieki za fajny mecz.

Zawodnik meczu:
donkryst

27 kolejka
DonKryst Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Thomas
Cox
Odemwingie
Shorey
Aldonin
Oliseh

Opis:
Po pierwszej połowie można było odnieść wrażenie, że w tym meczu wynik jest już zamknięty. Nic bardziej mylnego. Starania Craxy doprowadziły do strzelenia dwóch bramek i w 58. minucie meczu wynik znów był otwarty. Jednak później zawodników rywala ogarnęło jakieś fatum, wynikiem czego były fatalne pudła. Graczom WBA udało się wyjść z jedną kontrą, po której sędzia podyktował faul, a rzut wolny skutecznie wykorzystał Shorey. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Boaz Myhill - gdyby nie on, WBA nie cieszyłoby się z trzech punktów.

stalowka84

27 kolejka
Stalówka Tsu
Screeny:

Strzelcy:

Cacau
Cacau
Cacau
Marica
Braulio

Opis:

W tym spotkaniu FS na nie rozpieszczał ale ostatecznie udało się go rozegrać. Gospodarze w tym spotkaniu trafili z formami bowiem cała pomoc jak i atak była na maksymalnym "redziku".
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Cacau za ustrzelenie hat-tricka
prince

26 kolejka
Prince Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Maloney
Ljungberg
Nene

Opis:
Pierwsza połowa pod dyktando rywali Celtów, jednak nie zostaje to udokumentowane przewagą na tablicy wyników. Do przerwy 1:1. PSG trafia po akcji bodaj Giuly'ego i niefortunnej interwencji Załuski który wypluł piłkę pod nogi Nene, natomiast Celtic wyrównuje za sprawą Maloneya wykorzystującego niefrasobliwość defensora Francuzów. W drugiej części gry jedną z kontr wykorzystuje Ljungberg i 3 punkty zostają w Glasgow. IMO remis tutaj nie byłby zbytnio krzywdzący, ale tym razem szczęście było po stronie gospodarzy. Dzięki i pozdrawiam.

Zawodnik meczu:

Freddie Ljungberg - jako jeden z niewielu Szkotów robił szum z przodu, no i strzelec zwycięskiego gola.
craxa93

26 kolejka
Craxa93 Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Honda
Honda
Del Moral
Colunga

Opis:
Bardzo dobre widowisko stworzyły obie drużyny i kibice nie mogli narzekać na nudę. Gospodarze jak i goście skupiali swoją uwagę głównie na ofensywie co skutkowało wieloma dogodnymi sytuacjami. Myślę że nikt nie może narzekać na wynik który moim zdaniem jest całkowicie zasłużony.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Honda- mistrz środka pola

Mani3k

27 kolejka
Mani3k WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Luyindula
Luyindula
Luyindula
Giuly
Ben Khalfallah
Gouffran
Gouffran
Gouffran

Opis:
Wynik remisowy nie krzywdzi żadnej ze stron, klarownych sytuacji było po równo. Jednak style obu ekip były zgoła odmienne, gracze PSG szukali okazji bramkowych w ataku pozycyjnym, goście natomiast schowani za podwójną gardą wychodzili z diabelnie groźnymi kontrami, a bardziej rajdami jednego z graczy - Gouffrana, który można powiedzieć w pojedynkę wywalczył remis dla gości w tym spotkaniu.
Dzięki serdeczne za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Luyindula i Gouffran - strzelcy Hat-Trick'a.
borozdw

27 kolejka
Boro Prince
Screeny:
Gra się przywiesiła, fraps nie zrobil screena.

Strzelcy:
Shevchenko
Shevchenko
Murphy

Opis:
Mecz z tych, które na długo pozostają w pamięci kibiców. Niesamowita walka, mnóstwo sytuacji podbramkowych... było na co patrzeć. Więcej szczęścia po stronie gospodarzy, którzy dowieźli wynik do końca, choć po drodze Ljunberg mógł dać remis, ale nie wykorzystał jedenastki.

Zawodnik meczu:
Shovkowskiy

donkryst

25 kolejka
DonKryst Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Fortune x2
De Melo x2
Gervinho x3

Opis:
Fantastyczna dyspozycja napastników Lille - Gervinho i De Melo przesądziła o zwycięstwie gości. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Gervinho - autor hattricka.

28 kolejka
Tomek93 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Morais
Vela x2

Opis:
Wyrównane spotkanie, jednak dwie bramki Veli w odstępie trzech minut dały wygraną graczom z Anglii. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Vela.

Matis08

26 kolejka
Młody08 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Vukcevic
Babel
Babel
Mlapa
Mlapa
Alaba
Samobój
Jerome Thomas
Vela

Opis:
Po minutach goście prowadzili 2-0. Jednak do przerwy gospodarzom udało się wyciągnąć na 3-2. W drugiej połowie minimalna przewaga graczy z Niemiec, którzy ostatecznie wygrywają to spotkanie. Do zachował się w godny sposób oddając bramkę strzeloną w lagach. ;P (Sam chciał żebym to napisał tongue.gif )

Dzięki i powodzenia smile.gif

Zawodnik meczu:DonKryst

AKTUALKA STRZELCOW
WKS

28 kolejka
WKSRKS BoroZDW
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
A.Modeste
A.Modeste
Gouffran
Gouffran
Wendel
Wendel
Aliev
Guilherme
Vukojević
Opis:
Cóż, to mecz wyglądał jakby Dynamo prosiło się tylko o najniższy wymiar kary. Niestety Francuzi, nie spełnili marzeń graczy Ukraińskich i zagrali na pełnym gazie. Dzięki i powo w utrzymaniu smile.gif.
Zawodnik meczu:
snajper1929

26 kolejka
snajper lukasz
Screeny:

Tylko z 2 połowy
Strzelcy:
Sow
Sow
De Melo
Arda Turan

Opis:
W pierwszej połowie Lille swoją przewagę udokumentowało dwoma golami natomiast w 2 bardzo chaotycznej i arcadowej przeciwnicy sprzedali sobie po 1 golu.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.