Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 24.06 - 03.07 : kolejki 21-24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 21
BlueOle10 - Borozdw
Donkryst - lukasz44
Ferat - dj_adriano
Tomek93 - stalowka 0-3
craxa93 - gapa
Prince - Szymson
Mlody08 - Tsu

Kolejka 22
lukasz44 - BlueOle10
dj_adriano - Donkryst
stalowka - Mani3k
gapa - Tomek93
Szymson - WKSRKS
Tsu - craxa93
snajper1929 - Prince

Kolejka 23
BlueOle10 - Czubinho
lukasz44 - dj_adriano
Borozdw - stalowka
Mani3k - gapa
Ferat - Szymson
Tomek93 - Tsu
WKSRKS - snajper1929
Prince - Mlody08

Kolejka 24

dj_adriano - BlueOle10
stalowka - Czubinho
gapa - Borozdw
Szymson - Donkryst
Tsu - Mani3k 0-3
snajper1929 - Ferat
Mlody08 - WKSRKS
Prince - craxa93

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
snajper1929

22 kolejka
snajper1929 prince
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
Obraniak
Cabaye
Stokes

Opis:
Wyrównane spotkanie statystycznie jak i wizualnie wink.gif Lille jednak nie zawiodło licznie zgromadzonych fanów i w końcówce przechyliło szalę zwycięstwa na swoją korzyść smile.gif

Zawodnik meczu:

Gervinho - architekt tego zwycięstwa asystował przy wszystkich golach
prince

24 kolejka
Prince craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Kayal
Necid

Opis:
Mecz walki, statystycznie więcej z gry miało CSKA, jednak remis wydaje się sprawiedliwym rezultatem.

Zawodnik meczu:
brak
prince

21 kolejka
Prince Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Maloney

Opis:
Spotkanie bez fajerwerków, jednak gdyby "asy" strzeleckie Maloney z Samarasem celowali w bramkę, a nie w gołębie to wynik byłby wyższy. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Fraser Forster - pewnie wyłapywał każdą piłkę lecącą w jego stronę.
Ferat

21 kolejka
Ferat dj_adriano

Screeny:

Strzelcy:
Colunga
Salomao
Izmailov
Vukcevic
Del Moral
Vukcevic

Opis:
Slaby mecz Getafe i zasluzone zwyciestwo gosci..

Zawodnik meczu:
Vukcevic - autor dwoch trafien dla Sportingu..
donkryst

21 kolejka
DonKryst Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Fortune
Fortune
Arda Turan
Arda Turan
Baros
Stancu

Opis:
Mecz, który składał się z dwóch różnych połów. Pierwsza to koszmarne błędy piłkarzy WBA i ostateczny wynik po 45. minutach brzmiał 0:4. W drugiej Anglicy przebudzili się, ale na wyrównanie nie starczyło już im czasu (jedna bramka to hidden)

Zawodnik meczu:
Arda Turan - zawodnik ten ciągle nękał defensywę West Brom.

prince

23 kolejka
Prince Mlody
Screeny:

Strzelcy:
Maloney
Stokes
Stokes
Ibisevic
Ibisevic
Ibisevic
Babel
Salihovic

Opis:
Pierwsza połowa to totalna rozpierducha jeśli mogę to tak nazwać. 0:5 dla Hoffenheim, bez jakichkolwiek szans na oddanie celnego strzału po stronie gospodarzy, a co dopiero na zdobycie bramki. Druga odsłona to już rozluźnienie i zabawa Niemców, dzięki czemu udało się Celtom wykorzystać trzy kontry, mające jednak znaczenie tylko statystyczne. Gratulacje i pozdrawiam.

Zawodnik meczu:
Cała ekipa Hoffenheim
lukasz44
23 kolejka
lukasz44 dj_adriano

Screeny:

Strzelcy:
Arda Turan
Arda Turan
Maniche
Saleiro

Opis:
Screeny tylko z II połowy, bo po pierwszej miałem black screena. Pierwsza odsłona spotkania zdecydowanie dla Galaty, druga zaś dla Sportingu. Myślę że gdybym zachował trochę więcej spokoju i opanowania w ostatnich minutach to gol Saleiro po dość szczęśliwej dobitce by nie padł.
Ale cóż, remis też nie jest zły cool.gif Dzięki za dobre spotkanie.

Zawodnik meczu:

Arda Turan - dwie ładne bramki, najlepszy piłkarz na boisku, choć w 2 połowie trochę przygasł
WKS

23 kolejka
WKSRKS Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Fernando
A.Modeste
Ben Khalfallah
Cabaye
Sow

Opis:
Mecz z liderem który deklasuje wszystki. Lille idzie jak potwór który już chyba tytuł ma własciwie zapewniony. Bordeaux po ostatnich przegranych powinno wyjsc mocno przybite. Jednak chłopaki zmotywowali się i zagrali mecz sezonu ! Poraz pierwszy widziałęm tak składne wszystkie formacje. Być może grając w Pesa 11 musiałęm wiecej napracowac sie nad zdobyciem bramki i z tąd w 6 nowe pomysly na rozegranie ? Nie wiem. Prawda jest taka ze Bordeaux nie wygrało "kuchennymi drzwiami" a potrafili pokazać pazur . Faktycznie pod koniec możę troche szczescia uratował wynik ale mimo wszystko moi gracze zasługują na pochwałe.

Zawodnik meczu:
Nie ma takowego , cały zespół Bordeaux zagrał zacnie biggrin.gif

gapa

22 kolejka
gapa Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Floro Flores
Jorge Henrique
Bruno Cesar
Liedson
Samobój

Opis:
Mecz z oczywista przewaga gosci, choc jesli gospodarze by wykorzystali kilka swoich kontr moze wynik byl by inny, no ale skuteczniejszy byl tomek. dziki i powo dalej

Zawodnik meczu:
brak- nikt sie nie wyroznil

BlueOle10

23 kolejka
BlueOle1910 Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Rommedahl
Rommedahl
Rommedahl
Pantelic
Pantelic
Zairi
Zairi
Zairi
Di Natale
Di Natale
Asamoah

Opis:
Mecz szczegolnie w pierwszej polowie pod dyktando gosci, jednakze Grecy nie zalamywali sie i udalo im sie strzelc mnostwo goli, wielka przewaga Wlochow w statystykach, jednak Grecy, szczegolnie w drugiej polowie pokazali na prawde dobry futbol i wynik jest taki, jaki panstwo widzicie smile.gif

Zawodnik meczu:
Zairi- bardzo trudno bylo go powstrzymac dzisiejszego wieczoru smile.gif

craxa93

21 kolejka
craxa93 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Doumbia
Doumbia
Honda

Floro Flores
Floro Flores
Palacio

Opis:
Spotkanie bardzo emocjonujące wynik nie był pewny do ostatnich minut do tego kilka kuriozalnych sytuacji to wszytko złożyło się na bardzo dobry mecz i zasłużony remis.

Zawodnik meczu:
Doumbia & F.Flores- po dwa gole w meczu.
snajper1929

24 kolejka
snajper1929 ferat
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
De Melo
De Melo
Gervinho
Balmont
Miguel Torres
Colunga

Opis:
Szybkie, dość chaotyczne ale przez to ciekawe widowisko w którym 3 pkt zdobyła ekipa przede wszystkim skuteczniejsza i trochę lepiej zorganizowana w defensywie szczególnie w 2 połowie

Zawodnik meczu:

Tulio DE MELO - po długim śnie obudził się od razu z hat-trickiem wink.gif
Szymson

24kolejka
Szymson DonKryst
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Koevermans x2
Lens

Odemwingie
Simon Cox

Opis:
Mnóstwo szczęścia miałem w tym spotkaniu,rywal grał pięknie ja skupiłem się na kontrach i okzało się zabojczo skuteczne.Rywal doprowadza do wyniku 2;2,ale udało mi sie wyprowadzic jeszcze jedna skuteczna akcje i w 89 minucie Lens zapewnia zwycięstwo PSV.Dzięki za mecz i pwo dalej

Zawodnik meczu:
Lens-bardzo aktywny i gol w 89 minucie

Ferat

23 kolejka
Ferat Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Miku
Colunga
Jonathan Reis
Albin

Opis:
Skromne ale zasluzone zwyciestwo Getafe..

Zawodnik meczu:
Ofensywne trio Getafe, Miku, Colunga i Albin, kazdy zanotowal po jednym trafieniu..
stalowka84

24 kolejka
Stalówka Czubinho

Screeny:

Strzelcy:
Marica
Pokrebnyak
Hajnal
Di Natale X4
samobój

Opis:
Do przerwy pewne 3-0 a po przerwie masakra.
Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Di Natale
dj_adriano

24 kolejka
dj_adriano BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Izmailov
Zairi
Pantelic

Opis:
takie mecze sie niestety zdarzają,mecze w których jest się bezsilnym mimo wszelkich starań strzelenia bramki,a i tak nic nie wychodzi,a za to wychodzi wszystko drużynie przeciwnej.. kilka kontr w meczu dwie wykorzystane 4 strzały na bramke 2 wpadły 50% skuteczności i "dziękuje",a ja musiałem gonić wynik i sporo sie napocić przy tym,a mimo tego nic to nie dało zapewne dzięki dobrym formom zawodników gosci..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Marko Pantelic - był najtrudniejszy do upilnoania w tym spotkaniu..
lukasz44
22 kolejka
lukasz44 BlueOle10

Screeny:

Strzelcy:
Baros
Baros
Kewell
Ibagaza
Rommedahl

Opis:
Bałem się trochę tego spotkania, patrząc na poczynania rywala od powrotu (seria 8 zwycięstw z rzędu) ale jednak nie taki diabeł straszny jak go malują. Pierwsza połowa to totalna dominacja Turków, którzy zagrali koncertowo, mieli mnóstwo szans, ale wykorzystali tylko 2. Byłem trochę wkurzony bo powinno być kilka goli więcej i miałbym komfort w II połowie, a dodam że rywal nie oddał celnego strzału w pierwszej odsłonie meczu i miał tylko dwa strzały niecelne. Druga odsłona to już bardziej wyrównana gra, w 51 minucie Baros strzela na 3-0, lecz kilkadziesiąt sekund póżniej kontaktową bramkę zdobywa Ibagaza. Póżniej Grecy zdobyli jeszcze gola na 3-2, a dokładniej Rommedahl i końcówka zapowiadała się nerwowo. Jednak udało się dowieść zwycięstwo do końca, i udało się pokonać grożnego rywala.
Dzięki za mecz w fajnej atmosferze, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Milan Baros - powinien strzelić dziś kilka goli więcej niż 2, ale brakowało zimnej krwi w 100% sytuacjach
Tomek93

23 kolejka
Tomek93 Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Jorge Henrique
Marco Perez
Ponziox2

Opis:
Widmo spadku coraz bardziej zagląda mi w oczy laugh.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Ponzio
Matis08

24 kolejka
Młody08 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Babel
Compper
Gouffran
Gouffran
Wendel

Opis:
Mecz? Meczu nie było. Goście schowani za potrójną gardą, nie wiadomo co chcą zrobić. Hoffenheim przez 45 minut oddało 12 strzałów, 5 celnych. Poprzeczka przy pustej bramce. A przeciwnik dwie kontry, bo bezmyślnej zmianie taktyki przeze mnie. 2 razy obrońcy Bordeaux wybijają piłkę z linii bramkowej. 2 połowa koszmarna jeżeli chodzi o jakość połączenia. Spodziewałem się tego , bo to samo było w 1 spotkaniu. Znowu walenie głową w mur. Zachwycać można się 3 bramką dla Bordeaux. Prawdziwy majstersztyk. ;] I to ja mam ciśnienie na wynik. smile.gif

Powodzenia.

@.
Przepraszam, musiałem tak opisać spotkanie.

PLAY 4 FUN

Zawodnik meczu:
WKSRKS smile.gif
WKS
CYTAT(Matis08 @ Jul 5 2011, 22:38) *

Opis:
Mecz? Meczu nie było. Goście schowani za potrójną gardą,

[size="7"][/size]

Po 15 minutach kiedy straciłem 2 zawodników z powodu kontuzjii faktycznie nie było biggrin.gif . Hmm goście schowani za potrójną garda? Chyba tylko samobójca atakowałby bramke rywala skoro u niego w Polu grasuje 9 gospodarzy.
Szymson
22 kolejka
Szymson WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Nijland
Bakkal
Modeste
Alou Diarra x2
Gouffran
samoboj x2

Opis:
Co tu dużo mówić po fatlnych błędach w defensywie przegrywam mecz ktory był właściwie na remis,ale niestety moja linia defensywna razem z bramkarzem zrobili różnice,dzieki za mecz i pwo dalej

Zawodnik meczu:
Antybohaterami zostaje cała defensywa PSV
dj_adriano

22 kolejka
dj_adriano DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Vukcevic
Maniche
Maniche
Helder Postiga
Samobój

Vela
Samobój

Opis:
bardzo dobre spotkanie w wykonaniu gospodarzy,ktorzy zaprezentowali na prawde bardzo ładną piłke i przy tym również piekielnie skuteczną, goście zupełnie nie radzili sobie zwłaszcza w pierwszej połowie. w drugiej nieco lepiej zagrał zespół west bromu ale przebudzili się oni dopiero w samej koncówce meczu strzelając dwa gole w dówch ostatnich minutach co nie miało już wiekszego znaczenia na przebieg spotkania..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Maniche - dwa ładne gole i dobra gra w całym meczu..
Matis08

21 kolejka
Młody08 Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Weis
Firmino
Vukcevic
Vorsah
Marco Perez
Ander Herrera
Ikechukwu Uche
Samobój
Opis:
Znakomite spotkanie. Sporo niewykorzystanych akcji, a bramki padały wręcz w niewiarygodny sposób. Bramkarz gospodarzy może zapisać dwie bramki na swoim koncie, przeciwnik bezpośrednio z rzutu rożnego wkręca do bramki ! Vorsah zrywa pajęczynkę po znakomitym wejściu w pole karne. Mecz w fajnej atmosferze jak to ostatnio z Tsu bywa smile.gif

Dzięki i do next

Zawodnik meczu:Ikechukwu Uche
Za niesamowity strzał z rzutu rożnego.
Mani3k

23 kolejka
Mani3k gapa
Screeny:

Strzelcy:
Floro Flores
Mesto

Opis:
Gracze PSG przez większą część meczu mieli więcej z gry, jednak nie przekładało się to na dogodne akcje bramkowe.
Goście skutecznie grali w obronie i kąśliwie kontrowali.
Można powiedzieć, że to kolejny klasyczny mecz w moim wykonaniu - prowadzę grę lecz to rywal zdobywa gole.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił.
borozdw

23 kolejka
Boro Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Shevchenko
Milevskiy
Marica

Opis:
Mecz bardzo chaotyczny, walka w środku pola. Gracze z Kijowa po ponad czterotygodniowej przerwie nie mogli się odnaleźć na murawie przez pierwszą część meczu. Po zmianie stron gracze z Niemiec zdobyli pierwsi gola i zapowiadało się, że tak słabo dysponowani gracze z Dynamo nie mają nic do powiedzenia w tym meczu, lecz przebłysk geniuszu ataku Milevskiy-Shevchenko dał zwycięstwo gospodarzom. Do ostatniego gwizdka sędziego atakowali gracze Niemiec, lecz na nic były ich starania.

Zawodnik meczu:
Shevchenko - poprowadził ekipę do zwycięstwa, strzelając piękną bramkę i zaliczając asystę.

stalowka84

22 kolejka
Stalówka Mani3k
Screeny:

Strzelcy:

Pogrebnyak
Cacau

Opis:

Wynik spotkania nie obrazuje do końca tego co działo się w tym spotkaniu. Stroną przeważającą byli goście lecz skuteczność tego dnia nie była ich najmocniejszą stroną.
Gospodarzę wyprowadzili dwie zabójcze kontry które zaowocowały dwiema bramkami.
Dzięki i powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił.

AKTUALKA STRZELCOW
borozdw

24 kolejka
Gapa Borozdw
Screeny:
Brak, fraps nie zadzialal.

Strzelcy:
Shevchenko
Milevskiy

Opis:
Więcej szczęścia w tym meczu mieli gracze przyjezdnych, którzy w ostatnim kwadransie gry zdołali rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść. Gonitwa od samego początku, pierwsze minuty to przewaga gospodarzy i z wynikiem 1-0 kończyła się pierwsza połowa. W drugiej odsłonie niesamowita mobilizacja gości, 2 bramki i 3 pkt jadą do Kijowa.

Zawodnik meczu:
Trudno wskazać

BlueOle10

21 kolejka
BlueOle1910 BoroZdw
Screeny:

Strzelcy:
Pantelic
Pantelic

Opis:
Pierwsza połowa bardzo fajna, wiele akcji z obydwu stron, jednak druga to gonitwa za golem gosci z Kijowa. Strzal za strzalem, akcja za akcja. Jednak to w doliczonym juz czasie gry Pantelic zdecydowal sie na samotny rajd i udalo mu sie umiescic pilke w siatce. Szczesliwe zwyciestwo.

Zawodnik meczu:
Pantelic + Nikopolidis. Ten pierwszy strzelil 2 gole, a drugi ratowal swoj zespol raz za razem smile.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.