Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 03.06 - 12.06 : kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
JustMe1987

Kolejka 9
BlueOle10 - Szymson
gapa - Tsu
dj_adriano - Mlody08
Czubinho - Prince
lukasz44 - craxa93
Borozdw - WKSRKS
Donkryst - Tomek93
Mani3k - Ferat

Kolejka 10
Tsu - BlueOle10
snajper1929 - Szymson
Prince - stalowka
craxa93 - dj_adriano
WKSRKS - Czubinho
Ferat - Borozdw
Tomek93 - lukasz44( MECZ TYGODNIA )
Mani3k - Donkryst

Kolejka 11
BlueOle10 - snajper1929
Szymson - Mlody08
gapa - Prince
stalowka - WKSRKS
dj_adriano - Tomek93
Czubinho - Ferat
lukasz44 - Mani3k
Borozdw - Donkryst

Kolejka 12
Mlody08 - snajper1929
Prince - Tsu
craxa93 - Szymson
WKSRKS - gapa
Ferat - stalowka
Mani3k - dj_adriano
Donkryst - Czubinho
Borozdw - lukasz44

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
Matis08

12 kolejka
Młody08 snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Obasi
Simunic
Frau
Obraniak

Opis:
Zacięte spotkanie. Do przerwy 2-2. Lille prze cały mecz grało kombinacyjnie, a Hoffenheim z premedytacją chciała wykorzystać warunki fizyczne napastników , większość ataków to były dośrodkowania. Jedynie pierwszy gol padł po przechwycie ze środka pola. Goście powinni wrócić do domu z przewagą co najmniej dwóch bramek jednak nie potrafili wbić piłki do bramki z 2 metrów.
Bardzo słaby mecz w wykonaniu gospodarzy. 3 pkt są, lecz bez smaku zwycięstwa.

Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:Cała drużyna Lille

Mimo, że przegrali to zasłużyli na to wyróżnienie.
prince

12 kolejka
Prince Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Marco Perez
Ander Herrera
Ander Herrera

Opis:
Wyrównane spotkanie, ale zwycięstwo gości chyba jednak zasłużone mimo większej liczby strzałów graczy z Glasgow. Liczy się to co w sieci, a dziś więcej złowili Hiszpanie, gratuluję wink.gif

Zawodnik meczu:

Ander Herrera
snajper1929

10 kolejka
snajper szymson
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
Hazard
Frau
Sow

Opis:
Pewne zwycięstwo gospodarzy, którzy mimo nie najlepszej skuteczności strzelili 4 gole a dzięki dobrej grze defensywnej zachowali czyste konto. Na uwagę zasługuje ładny gol z półwoleja Moussy Sow'a.

Zawodnik meczu:

Mathieu Debuchy - po raz kolejny ściana nie do przejścia na prawej stronie obrony, cichy bohater wielu spotkań tym razem przy słabej skuteczności napadziorów zasługuje na wyróżnienie
BlueOle10

11 kolejka
BlueOle1910 Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
De Melo

Opis:
Mecz na korzysc Snajpera. Niestety po raz kolejny przegrywam tylko jednobramkowa roznica i mimo dobrej gry i dogodnych sytuacji, trudno mi strzelac gole. Gratulacje dla Snajpera, bo rozegral dobry mecz, tworzac sobie takze wiele fajnych i ciekawych sytuacji smile.gif

Zawodnik meczu:
trudno powiedziec smile.gif

Tsu

10 kolejka
Tsu BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Riera
Rommedahl
Latifa
own goal

Opis:
Dobre spotkanie obu ekip i pierwszy remis hiszpanow w tym sezonie.Z przebiegu spotkania gospodarze byli strona aktywniejsza czesciej byli przy pilce ale w groznych sytuacjach bylo po rowno wiec remis nikogo nie krzywdzi.Cieszy ze gospodarze pokazali charakter przegrywajac 0:2 do przerwy:)
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:
Nie bylo bohatera

BlueOle10

9 kolejka
BlueOle1910 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Djebbour
Zairi
Djebbour
Rommedahl
Zairi
Zeefuik
Zeefuik

Opis:
Starcie dwoch beniaminków. Mecz tak jak napisal Szymson, nie wygladal az tak, jak na to wynik wskazuje, aczkolwiek stworzylem sobie mase sytuacji, szczegolnie w pierwszej polowie i kilka z nich po prostu wykorzystalem. Natomiast Szymsona zawodnik to raz nie trafil praktycznie na pusta bramke, to dwa, jego pilkarz uderzyl w poprzeczke. Dzieki wielkie za meczyk.

Zawodnik meczu:
Bezapelacyjnie Zairi. Swoj kunszt pokazal szczegolnie przy swojej drugiej bramce, ogrywajac kilku zawodnikow z Psv i nie dajac szans bramkarzowi smile.gif

prince

11 kolejka
gapa Prince
Screeny:

Strzelcy:
Paloschi
Maloney
Sung-Yong Ki
Opis:
Spotkanie przegrane przez ekipę z Włoch już w szatni. Kiepska atmosfera przeniosła się na boisko, a dodatkowo pechowo stracona bramka kompletnie podłamała im skrzydła. Przy 0:2 wydawało się już wszystko skończone, ale trafiony gol kontaktowy na kwadrans przed końcem pozwolił zachować resztki nadziei gospodarzom. Rezultat pozostał jednak bez zmian. Dzięki za mecz i pozdrawiam.

Zawodnik meczu:
brak
czubinho

9. kolejka
Czubinho Prince
Screeny:

Strzelcy:
Inler
Di Natale
Di Natale
Maloney
Maloney
Samaras

Opis:Z bezpiecznego 2-0 dla Udine zrobiło się 2-3 dla gości. Dopiero po tym straconym golu gospodarze dokonali zrywu, lecz zdołali tylko zremisować. Dzięki

Zawodnik meczu:
Oba zespoły

gapa

12 kolejka
WKSRKS gapa
Screeny:

Strzelcy:
Andre
A.Modeste
Palacio
Palacio
Floro Flores

Opis:
NO I SIE STALO !! genoa zdobyla pierwsze punkty w tym sezonie po dobrej grze. Fajny mecz w ktorym bylo duzo akcji z jednej i drugiej strony. powo dalej

I jeszcze chcialbym podziekowac bardzo dla snajpera ktory podpowiedziedzial mi jak ustawic genoe i od razu zaczelo sie extremalnie lepiej grac smile.gif

Zawodnik meczu:
Palacio - szalal po lewej stronie

donkryst

9 kolejka
DonKryst Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Own goal
Jorge Henrique
Dentinho

Opis:
Bardzo wyrównany mecz,w którym jednak skuteczniejsi okazali się piłkarze z Brazylii. Dzięki i powo dalej! smile.gif

Zawodnik meczu:
Bramkarz Corinthians - czasem bronił w niewiarygodnych sytuacjach.

10 kolejka
Mani3k DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Luyindula
Hoarau
Fortune
Fortune

Opis:
Mam tylko screena z wynikiem. PSG wyszło na ten mecz ustawione bardzo ofensywnie, w zupełnym przeciwieństwie do WBA, którego gracze liczyli na bardzo dobrą formę (red) Fortune'a, radzącego sobie z duetem obrońców PSG bez większych kłopotów. Dzięki i powo! smile.gif

Zawodnik meczu:
Fortune

12 kolejka
DonKryst Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Fortune
Cuadrado

Opis:
W tym meczu lekka przewaga graczy z Anglii, jednak Udinese dzielnie stawiło im opór. Dzięki i powo dalej!

Zawodnik meczu:
Nikt szczególny się nie wyróżnił.

Tsu

11 kolejka
Tsu Piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Pastore
Pastore
Sinama-Pongolle

Opis:
Trzecia porazka w sezonie rzec normalna ale zeby przy stanie 0:0 nie trafic do pustej bramki i przy stanie 0:1 sam na sam po ktorych kilka minut pozniej pada gol dla gosci to juz trzeba byc Sinama-Pongolle ohmy.gif Niestety jedno najslabsze ogniwo w grze gospdoarzy spowodowalo duza nieporadnosc w wykanczaniu akcji a goscie skutecznie to wykorzystali.Po spotkaniu Sinama-Pongolle dostal butelka w glowe z trybun.
dzieki/pozdro
Zawodnik meczu:

dj_adriano

9 kolejka
dj_adriano Mlody
Screeny:

Strzelcy:
M.Fernandez
Helder Postiga
Helder Postiga
Mlapa
Compper

Opis:
mecz z bardzo wymagającym rywalem w dodatku posiadającym ekipe z ogromnym potencjałem zwłaszcza piekielnie groźną ofensywą. po wyrównanym emocjonującym meczu (wydaje mi się na remis) udało się jednak wygrać i podnieść znacznie morale zespołu po początkowej fazie sezonu gdzie gra wygląda bardzo w kratke ,nadszedł czas by wreszcie zacząć wygrywać i piąć się w góre i uczestniczyć w walce o podium gdyż nie ukrywam ,że takie cele sobie zakładałem przed sezonem..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Helder Postiga - dwa razy znalazł się tam gdzie trzeba i dlatego przyczynił się w ok. 80% do zwycięstwa w tym meczu..

Mani3k

12 kolejka
Mani3k dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Luyindula
Nene

Opis:
Świetne zawody rozegrali Paryżanie, narzucili swój styl gry od pierwszych minut nie pozwalając rywalowi na zbyt wiele.
Pierwszy gol padł już w 4', po zamieszaniu w polu karnym gości piłka wpadła pod nogi Luyinduli, który nie miał problemu z pokonaniem bramkarza.
Drugi gol padł w 52' - kapitalnym strzałem z około 25m popisał się Nene, bramkarz był bez szans.
Kolejne minuty to bezustanny napór gospodarzy i nieliczne ataki gości, kilka dogodnych okazji graczy PSG lecz ze skutecznością już było na bakier.
Dzięki, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Cały zespół PSG.
dj_adriano

11 kolejka
dj_adriano Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Evaldo
Cristiano
Maniche
Vukcevic
Samobój
Dentinho
Liedson
Jorge Henrique

Opis:
dobry mecz w wykonaniu Sportingu i wszystko było by dobrze gdyby ten mecz skończył się już w 75 min.. prowadzenie 5-0 i zaczyna się znów pokaz pięknej gry w obronie ,rozluźnienie i lekceważenie ataków rywala i prosze w 15 min przeciwnik potrafił wyprowadzić kilka fajnych ataków z czego 3 zakonczyly się golami.. mimo zwycięstwa byłem wściekły za taką swoją postawe gdzie w kolejnym meczu gram fatalnie w obronie i trace kilka goli. tak więc zwycięstwo cieszy ,ale umiarkowanie bo trzeba wreszcie się wziąć i zacząć stabilizować forme bo narazie wygląda to bardzo przeciętnie..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
ciężko powiedzieć..

craxa93

10. kolejka
Craxa dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
Vukcevic
Izmailov
M.Fernandes

Vagner Love
Dzagoev
Mamaev

Opis:
Wyrównany mecz w którym o ciupinke lepsi byli goście z Lizbony. Choć mecz nie układał im się na początku zbyt dobrze gdyż po pierwszej połowie to ja schodziłem do szatni z prowadzeniem 3:1 i było to dla mnie lekkie zaskoczenie. Lecz w drugiej połowie chyba zapomniałem że portugalczycy są świetni w gonieniu wyniku i w krótkim odstępie czasowym strzelają 3 bramki i wychodzą na prowadzenie. Ja oczywiście dalej nie odpuszczałem i szarpałem i w końcówce udało mi się jeszcze parę razy zagrozić bramce Hildebranda ale nic już nie wpadło.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt

WKS

10 kolejka
WKSRKS Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Wendel
Gouffran
Ben Khalfallah
Alexis Sanchez
Corradi
Corradi

Opis:
Mecz w sumie wyrównany , głupie błąd defensora Bordeaux [Ciani ... który to juz raz z kolei ? -,-] spowodował bramkę na 2:1 dla Udine. Reszta bramek myślę, że zdobya zaslużenie dla obu ekip. Może z lekkim szczesciem dla drużyny Bordeaux bo faktycznie ten strzał w 90 % skutecznosci przy moich zawodnikach by nie wpadł ;] .

Zawodnik meczu:

craxa93

12. kolejka
Craxa Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Doumbia
Doumbia
Honda
Mark Gonzalez

Lens
Zeefuik

Opis:
Świetna 1 połowa w moim wykonaniu ułożyła mecz i pozwoliła mi kontrolować spotkanie praktycznie przez całość. Tylko początek drugiej połowy był zdominowany przez gości ale nie na tyle żeby jakoś dojść do kontaktu w wyniku. Motorem napędowym u mnie był tercet Doumbia Gonzalez i Honda w ofensywie byli niemalże nie do powstrzymania. Natomiast w drużynie PSV brylował tylko Lens który dysponuję świetnym przyspieszeniem i ciężko było go dogonić na szczęście tylko jeden jego rajd zakończył się bramką
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Doumbia:

gapa

10 kolejka
piwlak gapa

Screeny:

Strzelcy:
Pastore
Pinilla
Pinilla
Miguel Veloso
Palacio
Palacio

Opis:
Mecz byl dosc wyrownany co pokoazuje wynik. choc obie druzyny mialy szanse na zagarniecie 3 punktow, ale zadnej sie nie udalo. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
nikt-specjalnie sie nie wyroznil

Tsu

9 kolejka
gapa Tsu
Screeny:

Strzelcy:
palacio
Marco Perez
Marco Perez

Opis:
Wstawiam na prosbe gospodarza.Meczyk wyrownany zadecydowala jedna bramka wiecej.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

lukasz44
9 kolejka
lukasz44 craxa93

Screeny:

Strzelcy:
Kewell
Kewell
Vagner Love
Dzagoev

Opis:
Ciekawy i wyrównany mecz- więcej dogodnych sytuacji mieli gracze Galatasaray, ale Baros - Turan i Kazim nie popisali się skutecznością.
Dzagoev ładnym strzałem sprzed pola karnego zapewnił swojej ekipie jeden punkt.
Myślę że wynik sprawiedliwy, do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:

Kewell - przy fatalnej skuteczności napastników wziął na siebie ciężar gry.
prince

10 kolejka
Prince Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Ljungberg
Ljungberg
Cacau
Hajnal

Opis:
Sporo akcji, sporo strzałów, bramki zazwyczaj po ewidentnej niefrasobliwości defensorów. Ostatni kwadrans Niemcy dostali wiatru w żagle, jednak debiutujący w barwach Celtów bramkarz Cervi miał sporo szczęścia ( 2 słupki ) i wynik kończy się remisem. Dzięki i pozdrawiam.
Zawodnik meczu:
Nie było jakoś wybitnie wyróżniającego się gracza.
lukasz44
11 kolejka
lukasz44 mani3k

Screeny:

Strzelcy:
Baros
Luyindula
Luyindula
Hoarau

Opis:
Bardzo ciekawy mecz, dużo walki w środku pola i ciekawych akcji.
Baros miał przy stanie 1-2 piłkę na wagę jakichkolwiek punktów ale nie trafił do pustej bramki...
Po tej sytuacji chyba straciłem wszelką nadzieję...
Rywal zagrał mądrze i zgarnia całą pulę. Dzięki, do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Luyindula- strzelec dwóch goli

czubinho

11. kolejka
Czubinho Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Denis

Opis:Bardzo ciekawy mecz, Udinese atakowało całą 1 połowę(3 stuprocentowe sytuacje;ani jednego gola) dopiero pod koniec 1 części Denis zdołał nareszcie umieścić piłkę w siatce.Druga połowa to już wyrównana gra obu ekip. Wiele dogodnych sytuacji, lecz skuteczność zerowa. Dzięki za super mecz,pozdroo

Zawodnik meczu:Denis-jako jedyny potrafił zdobyć gola

borozdw

11 kolejka
Boro Don Kryst
Screeny:
Fraps nie zadziałał tego dnia i niestety nie mam screenów. Jeśli Don posiada to niech doda.

Strzelcy
Milewski (Dynamo):

Opis:
Bardzo zacięte spotkanie, dużo walki w środku i mało sytuacji podbramkowych. Remis jak najbardziej sprawiedliwy.

Zawodnik meczu:
Trudno wskazać.

stalowka84

11 kolejka
Stalówka WKSRKS

Screeny:
Niestety screen się nie zapisał.

Strzelcy:
Cacau
Gouffran

Opis:

Ciekawe spotkanie toczone w szybkim tempie. Gdyby gospodarze wykorzystali swoje sytuacje z pierwszej połowy to oni by mogli cieszyć się z 3 pkt. Jednak z drugiej strony nie mają też co narzekać ponieważ goście pod koniec drugiej połowy mięli "piłkę meczową" wink.gif
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił.
borozdw

12 kolejka
Boro Łukasz44
Screeny:
Brak, fraps nie zadziałał.

Strzelcy:
Milevsky
Ada Turan
Baros

Opis:
Mecz bardzo zacięty, momentami nudny. Duża kopanina w środku pola. Z przebiegu meczu wnioskowałbym remis, lecz więcej szczęścia po stronie gości i w końcówce 2 piękne bramki, które pozwoliły wywieźć z Kijowa 3 pkt.

Zawodnik meczu:
Shovkovsky - niejednokrotnie ratował gospodarzy z opresji.
Ferat

10 kolejka
Ferat Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Del Moral
Albin
Derek Boateng
Del Moral
Mosquera
Milevskiy
Milevskiy

Opis:
Dobry mecz w wykonaniu Hiszpanow, szkoda tylko dwoch straconych w koncowce spotkania bramek:)

Zawodnik meczu:
Milevskiy - najgrozniejszy zawodnik Dynama, caly mecz nekal obroncow Getafe..

12 kolejka
Ferat Stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Arizmendi
Parejo
Arizmendi
Pogrebnyak
Arizmendi
Cacau

Opis:
Nieoczekiwane zwyciestwo Hiszpanow w meczu z szalenie niewygodnym rywalem, ciesza trzy punkty i powolny marsz w gore tabeli:)

Zawodnik meczu:
Arizmendi - absolutny Man of The Match, 4 strzelone bramki mowia same za siebie..
Szymson

11 kolejka
Szymson Młody
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Dzsudzsak
Koevermans

Mlapa x2
Sigurdsson

Opis:
Bardzo dobre spotkanie zaprezentowali kibicom swopich drużyn obie ekipy,walka na całego i pogoń za wynikiem do końca spotkania piłkarzy PSV,ale niestety brakowało szczęścia i nie udało się doprowadzić do wyrownania.Dzieki za mecz i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Nikt nie wyróżnił się specjalnie...

Mani3k

9 kolejka
Mani3k Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Hoarau
Luyindula
Arizmendi
Del Moral
Pedro Rios
Pedrio Rios
Colunga

Opis:
Mecz ogólnie był wyrównany... z tą różnicą, że w sytuacjach podbramkowych graczom PSG brakowało momentami trochę szczęścia, którego goście mieli sporo. Obaj środkowi obrońcy PSG wyszli na to spotkanie z czerwonymi formami, mieli być pewnym punktem francuskiej ekipy, a w sytuacjach 1 na 1 z napastnikami gości, trzykrotnie interweniowali tak niefortunnie, iż po bilardzie piłka zawsze wpadała pod nogi napastników Getafe, którzy dopełniali tylko formalności. Troszkę było to irytujące, ale bywa i tak...
Dzięki serdeczne za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
AntyZawodnicy meczu - stoperzy PSG.

AKTUALKA STRZELCOW
borozdw

9 kolejka
Boro WKSRKS
Screeny:
Ciemny ekran po zakonczeniu spotkania.

Strzelcy:
Milevskiy
Milevskiy
Andre
Andre
Modeste

Opis:
Mecz ciekawy, remis bylby najlepszym odzwierciedleniem tego co dzialo sie na boisku.

Zawodnik meczu:
Obie ekipy zasługują na pochwałę

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.