Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedsezonowe typy: podium, awanse, spadek.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44
Zapraszam wszystkich graczy drugiej ligi do dyskusji.
Każdy powinien się wypowiedzieć, nawet w kilku zdaniach.
woodi
No to ja pierwszy cos nabazgram biggrin.gif Zaczne od siebie tongue.gif Myśle ze w tym sezonie pojdzie mi zdecydowanie lepiej niz w poprzednim i zajme miejsce w pierwszej 10 to byłby dla mnie wielki sukces smile.gif Moja nowa druzyna to Bologna grałem nia juz ze 2 razy i nie jest tak zle smile.gif ale wszystko w moich rekach smile.gif Gracze tacy jak Justme1987, Korul,Arczi333,Ogryz,Rybson,Boby,Seba,Waldi powinni znaleźć sie w czołówce ale jest również kilka nowych graczy którzy nie wiadomo co reprezentują i zapewne będzie ciekawy sezon smile.gif Życze wszystkim powodzenia i duzo strzelonych bramek biggrin.gif pozdrawiam
zibii75
Panowie nie znam wielu z was ale znam 2 graczy Arczi333 jak i Korul czyli "FC ROLO" I jak dla mnie OBAJ zrobią awans do 1ligi smile.gif tongue.gif
camel11
Zagrałem dwa mecze ligowe i nie zapowiada się ciekawie ten Espanyol ;p ławka krótka zwłaszcza w defensywie i brakuje mi jakiegoś mocnego murzyna w ofensywie ;p mój typ to maksymalnie pozycja nad strefą spadkową ;p

a o awansach cieżko teraz gdybać ale myśle, że stać na to JustMe i Arcziego jeśli będzie trzymał formę bo z nia to, o ile pamiętam z dawnych edycji, miał problemy głównie.

powodzenia wszystkim
JustMe1987
Ja jestem przekonany ze mistrzem zostanie arczi333 a co do wlasnego zespolu to jestem zadowolony z tego co mam bo potrafia grac calkiem niezle. Zdarza sie im jednak jedno na czy trzy czy cztery spotkania w ktorym kompletnie nic im nie wychodzi w ataku i do tego popelniaja straszne bledy w obronie. Mysle ze obiektywnie rokujac to w tym sezonie bedzie miejsce w pierwszej dyszce ale kazde wyzej niz 8. to raczej skuces ponad miare. Z tego miejsca apeluje tez do graczy ktorym nie idzie zeby sie nie poddawali i probowali szukac nowych formacji czy innych rozwiazan w stylu gry. Jesli nie uda sie wam zdobywac punktow to chociaz grajcie dla przyjemnosci i nie rezygnujcie bo imo wiekszym wstydem jest odejscie w trakcie rozgrywek niz zajecie niskiej lokaty na koniec. Broni was wtedy chociaz konsekwencja gry. Czasem moze sie zdazyc ze cos "zaskoczy" pod koniec sezonu i zaprocentuje w kolejnym. Dlatego powodzenia wszystkim! cool.gif
arczi333
Może i ja coś na bazgram jeśli chodzi o mistzra to może być różnie Korul Just me Boby Rybson mogą namieszać .
Może i mi uda sie awansować jak by był obecna forma to nie bedzie żle Na mój Niemiecki kliub nie moge narzekać Gekas spisuje się wyśmienicie zespól super podpasował
Korul
Myślę, że ligę wygra Arczi, bo raz, że jest bardzo dobrym graczem, a dwa wylosował świetną ekipę. Na pewno groźni będą też Rybson i JustMe. Ja spróbuję też powalczyć, chociaż ekipę mam raczej średnią.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.